söndag 18 juli 2021

Den M och SD-styrda Staffanstorp får kritik för påhittad stryktuell rasism!


Expressen är utan konkurrens Sveriges mest schizofrena tidning. De har ledarskribenter som vecka efter vecka belyser samhällets bedrövliga tillstånd i Sverige och kräver agerande från regeringen.

De har också
en flock krönikörer som Lars Lindström som med hat spyr sin gala och han är bara en alkad föredetting som biter sig fast fram till pensionen genom att propagera inom Bonniers agenda. De har en nyhetsreportrer som Federico Moreno med stor inkompetens motbevisar allt det ledarkrönikörerna skriver om. Han är en inkvoterad chilenare i Bonnierfamiljen som skrivit det famösa reportaget om Staffanstorp.

Det är en närmast surrealistisk berättelse om Sascha Mossberg, hennes albanske make Ardian Osmanis och deras två barn. Familjen valde att fly
som är Morenos ordval till Linköping, eftersom "politiken genomsyrar allt" i Staffanstorp. För den oinvigde styr M och SD kommunen och de har tillsammans 23 av 41 mandat.

Betygsättningen i skolan är politiskt styrd! Enligt artikeln berättar Sascha Mossberg, att Staffanstorp "till varje pris inte vill att ett barn [med ett annorlunda efternamn] ska få lyckas eller komma före de andra svenska barnen."
Familjens son därför fick orättvist låga betyg och "dottern drabbades av en fraktur, efter att skolpersonal tagit ett hårt grepp om hennes arm". Pga detta fysiska övergrepp hade "pappan ett argt möte med rektorn som ledde till att han polisanmäldes och senare dömdes för olaga hot", får läsaren kortfattat veta.

Familjen flydde från Staffanstorp till Linköping, där sonen genast fick mycket högre betyg. Märkligt att Expressen väljer att återge deras berättelse när de måste förstå att ingen — inte ens en manisk person — kommer att tro på den
Ardian Osmanis barn har olika efternamn. Dottern Linnea bär mammans Mossberg och sonen Elion har pappans albanska efternamn. Enligt föräldrarna är det slående hur olika barnen behandlas.
Barnens mamma Sascha Mossberg: ”Det är som natt och dag.”

Vid ett tillfälle sa en lärare, som inte visste att barnen är syskon, till Linnea att hon inte borde umgås med Elion. Men sedan dess har tydligen denna påstådda gynnsamma särbehandling av dottern försvunnit, eftersom "dottern drabbades av en fraktur, efter att skolpersonal tagit ett hårt grepp om hennes arm."
Sascha Mossberg: ”När jag ringt och sökt vård åt vår son har jag fått höra att man inte har tid förrän om flera månader. När jag ringt igen några minuter senare och sökt samma vård åt vår dotter så har jag välkomnats och fått tid direkt.”
Det där med dotterns fraktur sätter igång varningsklockor hos
Foliehatten. Hoppas socialtjänsten undersöker hur den här familjen fungerar nu efter Expressens artikel.

Frederico Morenos samhällsskildring av Staffanstorp anser Foliehatten är inget annat än ett stort falsarium. En invandrad familj med ett balkanskt koleriskt familjeöverhuvud får som offer representera den påhittade strukturella rasismen i Staffanstorp. I grunden så låter det som samma sorts skräcknarrativ som man för om Ungern och Polen - det att "allt är politiserat."

De människor som tror på medias berättelser, vilket är på tok för många, kommer att tro även på detta. Expressen har skrivit ungefär så som man skriver läkarintyg åt folk som vill ha en förmån eller slippa ett åliggande.
"Pat uppger ..."
Se
dan får läsaren av intyget göra sin egen värdering av innehållet.

Frågan är varför
Expressen har låtit Sascha komma till tals. Är hon och hennes familj de enda som ”flytt” Staffanstorp? Det finns ingen som helst kontrast till de som flyttar dit? Foliehatten körde förbi Staffanstorp förra veckan och såg mängder av bostads/hyrhus som höll på att byggas och kommunen växer så det knakar!
Att Expressen skriver om Staffanstorp är väl inte konstigt eftersom den är M och SD-styrd kommun, men varför väljer man Sascha Mossberg?

Staffanstorp är en välfungerande kommun som är en nagel i ögat på vänstern och PK-media och liknande historier har man kunnat läsa om i Sölvesborg. Staffanstorp och Sölvesborg är som bekant kommuner som inte följer pk-elitens uppmaningar.

Barnen är lika ljushåriga som mamman och ser mer svenska ut än
mamman. På sin FB- sida har Sasha Mossberg innan flytten varit aktiv med att driva kampanj mot de som på något sätt stödjer Staffanstorp. Foliehattens spekulation är att Sasha inte fått gehör från andra som bor i Staffanstorp.

 

1 kommentar:

  1. Detta är alltså ETT exempel man hittat.
    Anekdotisk evidens baserat på ETT fall.
    Tror att jag t o m skulle kunna hitta en sosse som bytt till sd och med det som grund påstå vissa saker..

    SvaraRadera