fredag 9 juli 2021

Ordningen är återställd med Löfven som statsminister och Rödskrikan som motor!

Enligt de rödgröna är ordningen återställd när allas vår Stefan Löfven omvaldes för tredje gången som statsminister. Under hela denna show eller vad man skall kalla den, har Rödskrikan Annie Lööf varit odiskutabel som den absolut värsta störningsmomentet. Hon har likt en vindflöjel ändrad sin åsikt men en sak har hon varit mycket klar med, hennes hat mot SD!

Foliehatten tar sig för pannan! Rödskrikan ljög om allt och hon är total blind för sitt eget hyckleri. Hur kan folk rösta på en sådan person som ljuger och byter sida hela tiden. Att rösta på centerpartiet, då har man ingen aning om vilken politik man får. Det står helt klart att under Rödskrikans ledning har C krokat arm med yttersta vänstern och hon har anammat vad den värsta sossen gör - lögnen.
Centerpartiet är
ett parti för alla med särskilda behov och med avvikande natur och läggning. Rödskrikan Annie Lööfs läggning är att hon inte kan tala sanning. En notorisk lögnare av den magnituden att man undrar om hon har en diagnos?
Rödskrikan Annie Lööf framstår mer och mer som en fanatisk, diktatorisk sektledare? Hon skulle kunna vara tagen direkt från ett TV-program om religiösa sektledare i USA. De står där och skriker och gaggar som "tokiga" besatta maktfullkomliga tokstollar. I grunden har de väl bara en sak gemensamt, ett kontroversiellt "barnintresse"..… Både olika religioner och centern har genom historien en mycket mörk historia på det området.

Under Rödskrikans tid som partiledare har centern fått en skrämmande utveckling. Bara för ett tiotals år sedan, var det ett parti som var ett vettigt borgerligt parti som värnade om Sverige och svenska folket i allmänhet och landsbygdsbefolkningen i synnerhet. Nu har det blivit en mångkulturkramande sekt ,uppburen av storstadskvinnor och ett parti för ingen utom Rödskrikan Annie Lööf och övriga sektmedlemmar - globalister, nyliberaler och kulturmarxister. En fruktansvärd samling. Hon hävdar dessutom att de är eniga i sitt beslut som sedan visade sig vara en stor lögn,

Rödskrikan Lööf har attackerat SD som en antiliberal kraft som tar sig rätten att avgöra vilka som passar in i vårt land och vilka som inte gör det.
Enligt
Rödskrikan Annie Lööf har ingen rätt att bestämma vem som tar sig in i Sverige. Var det nu än må vara. Mördare, pedofiler, terrorister...alla skall få komma in och det skall försörjas via din skattesedel. Den som protesterar är lierad med Adolf Hitler och bygger gaskammare.

Lööf är en festlig primadonna som
avlagt en juristexamen, men uppenbarligen saknar all självinsikt. Rödskrikan pussar S i rumpan för att få lite rampljus och fixar så att den sämsta lagen i rikets historia röstas igenom, gymnasielagen.” Lagrådet, som består av riktiga jurister, skrek naturligtvis! Neej, detta är så dåligt att inte ens svenska politiker kan rösta igenom denna kvalitetsmässigt katastrofala lag! Trots att Rödskrikan är jurist, tog hon sig rätten att särbehandla en grupp invandrare framför andra grupper av invandrare.

Det som är konstigt är att en så omdömeslös och okunnig person blir ledare för ett riksdagsparti i ett land. En person som fått en sådan uppgift borde vara bättre. Hon skippar allt som är bra för partiet och än värre, det som är bra för Sverige för att berika sig själv,, det är bara..märkligt. Är det inte dags att centerpartisterna gör nåt åt eländet?
De svenska politiska mupparna Rödskrikan, Märta Stenevi och Stefan Löfven hävdar att vem som helst kan bli svensk och att de gärna ser att hela Sverige förvandlas till ett MENA ghetto. Denna form av kulturmarxistiska tankebanor är bara sjuka och Foliehatten fattar inte att folk öht röstar på politiker som på sikt vill byta ut det svenska folket mot personer med helt annan samhällssyn, än den västerländska.

Hade något politiskt parti eller person i Japan uttryckt liknande åsikter hade de
politiker blivit lynchad, kanske inte bokstavligt men politiskt. Det hade varit ett politiskt självmord att föra ett sådant resonemang i den lite mer rasmedvetna delen av världen.

Det är väl snarare partier som SD, Nationalsocialister och i viss mån det vi kallar högern (med vissa undantag) som har stått upp och försökt värna traditionella västerländska värderingar i Sverige rent historiskt.

Titta på
Rödskrikans eget parti som en gång i tiden kallades för Bondeförbundet. Det var det parti i Sverige som vid den tiden var representerade i riksdagen som stod det tyska NSDAP närmast rent ideologiskt och verkligen värnade folk och nation.
Detta skulle vara extremt roligt om någon PK journalist kastade i ansiktet på henne, men det lär ju knappast hända med tanke på hur medielandskapet ser ut i Sverige just nu.

Bondeförbundet som det då hette, hade en känd professor som riksdagsman, Sten Wahlund. Han var statistiker vid institutet för rasbiologi i Uppsala och publicerade bland annat en studie av samernas rasegenskaper tillsammans med institutets chef Herman Lundborg. Otto Wallén, en annan riksdagsman för bondeförbundet, var uttalad antisemit.
Tänk om Rödskrikan skulle läsa grundprogrammet från 1933 och inte minst om temat för dagen om partiers rötter och eventuella rasism.
Där står under punkt IV
i bondeförbundet grundregler: ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling. Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.”

Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, men någon stor uppgörelse inom centern med sitt förflutna har inte skett, trots att forskningen konstaterat att partiet var det avgjort brunaste. En ytligt hållen essä av en amatörforskare, är det mesta som presterats.

Några av de ledande mediepersoner som i dag ropar att vissa partier har ett förflutet som för evigt dömer dem till fredlöshet, tycks ha glömt att de själva bara för några år sedan påpekade ett lika klandervärt eller än värre förflutet just hos centerpartiet.

Kanske är det så att de flesta partier har något som kryper under stenarna, om man är villig att lyfta på dem. Kanske är det också så, att en deklaration att man är beredd att tala med alla partier i riksdagen innebär en något lägre grad av hyckleri, än att skenheligt utgå från att just man själv har en själ vit som snö och ett alldeles obefläckat förflutet.
Foliehatten tycker det konstigt att majoriteten av det svenska folket uppskattar grundläggande mänskliga rättigheter? Att bli utnyttjad , våldtagen , rånad och mördad är grundläggande mänskliga rättigheter tycker rödgröna centerröran:
Dessutom tycker vänster
n att problemet med en ökad segregation, en segregation de själva skapat och inte pga för stor invandring.

1 kommentar:

 1. Rikspolischef Thornberg har skrivit till regeringen med en begäran om ökat stöd av Försvarsmakten vid ett gråzonsläge. 

  I klartext innebär det att polis och militär ska kunna sättas in mot Sveriges egen befolkning i det fall Sverige bedöms befinna sig i ett krigsliknande tillstånd.

  Polisens begäran välkomnas av politiken och
  r vältajmad.
  Men när ministrar börjar tala om gråzonsläge, bör vi dra öronen åt oss och fråga oss varför regeringen som hittills gjort sitt yttersta för att förhala effektiva åtgärder mot terrorister och organiserad brottslighet,
  helt plötsligt är väldigt snabb på bollen när det gäller möjligheten att sätta in militär trupp mot civilbefolkningen?

  Ministrar och generaldirektörer som säger sig inte kunna förstå vad det ökade våldet beror på,
  vet att allt går enligt beräkningarna.

  MSB och Eliassons ( som verkar ha ett finger med i allt som verkar skumt)
  gav redan under förra mandatperioden Totalförsvarets Forskningsinstitut (FOI) i uppdrag att ta fram ytterligare ett så kallat typfall av gråzon. Allt är förberett.

  Kriserna står som spön i backen.
  Kris inom sjukvård och energiförsörjning som bara accelererar.
  Scenariot förutspår omfattande livsmedelsbrist, havererade betalsystem ( nu Coop) och en flyktström av människor från städer till landsbygd, men även från Sverige till andra länder.

  En opinionsmässigt trängd maktkåt regering har allt att vinna på att deklarera ett gråzonsläge för att säkra sin egen plats vid köttgrytorna.
  Konstarerar utvecklingen följer så,här långt, förunderligt väl det scenario som beskrivs i den rapport ministrarna själva har haft tillgång till sedan två år tillbaka.
  Vi etniska svenskar blir numera rutinmässigt mjölkade och förda bakom ljuset.
  Och som beskedliga lamm låter vi oss ledas till slaktbocken.
  Nyvalet gled oss ur händerna. Inte alls oväntat.

  SvaraRadera