måndag 5 juli 2021

Vi som sitter på läktaren får bevittna en stor politisk teater!

 Det vi ser idag är egentligen ett spel för galleriet och Stefan Löfven kan säkert få igenom sin budget i höst. Foliehatten håller med Åkesson, Löfven är "lurig". Han vet att hans två kvinnor i C och V sitter helt i hans knä i och med att de låst sig så totalt mot SD.

Rödskrikans Annie Lööf för ett spel för galleriet och det är en plågsam teater - en stor politisk teater. Det blir skattehöjningar för klimatet, folkutbyte, försämrad offentlig service och ännu högre kriminalitet.

Löfven vet att han kan göra vad som helst medRödskrikan eftersom hon så helt "insnöad" på att hata SD. Alla "utspel" som centern gör är egentligen bara ett sätt för dem att verka relevanta och det är sannolikt överenskommet med S. Löfven skulle kunna införa ”Löntagarfonder” imorgon dag och
Rödskrikan skulle ändå haka på. C är nu helt inneslutet i det socialistiska blocket.

Nooshi
Dadgostarär det lite mer stake i, men hon kommer alltid att vika sig om det finns minsta lilla risk att Kristersson skulle kunna lyckas istället eller risk för extraval. Det är därför de nu villkorslöst säger att de släpper fram Stefan Löfven, utan att ställa några krav, även om hon i gårdagens Agenda lät påskina att V inte kommer att släppa fram en Löfvenbudget, om inte V får vara med och ha synpunkter. Nooshi avslöjade också att sossarna "inte" tagit kontakt med V. Det säger ganska mycket. Sossarna spelar nu högt och de räknar "kallt" med att V inte släpper fram tuffe Uffe!

Fakta är att om Löfven inte kan få löfte om att få igenom sin budget, så vill han ändå inte släppa ifrån sig regeringsmakten.
Sossarna älskar det här med makten för mycket och de gör vad som helst för att behålla den. Även förnedra sig totalt. När han blir omvald kommer sossarna att hota och de kommer att tid ända till hösten, för att just få genom budget. Det blir en fråga då, nu kommer han säkert bara acceptera att bli framröstad.

Den smart
e är Löfven. Han har lyckats skrämma Rödskrikan Annie totalt med SD-spöket så till den milda grad att Rödskrikan har blivit Löfvens egen lilla knähund. Foliehatten räknar C som en sorts underavdelning till socialdemokraterna numera. Det är bara byfånen som inte fattat det än. Byfånen vägrar se att Annie Lööf och hennes parti är illröda marxister, utan tror att de är "nyliberala" bara för att de vill ändra på strandskyddet.

Det är Löfven och sossarna som tjänar på Rödskrikans låsning och sossarna hejar på lite då och då. Många med Foliehatten har lätt att förstå varför Löfven och sossarna viftar med SD-spöket – de vinner regeringsmakten
Det är däremot betydligt svårare att förstå varför Annie Lööf gör det. Det framstår som en mental låsning.

Varje borgelig väljare (en väljare som inte vill ha socialism i Sverige) lär ha oerhört svårt att rösta på centerpartiet i valet 2022.

Trots att Centern gick till val 2018 på att tillsätta en borgerlig regering och avsätta Löfven, så tog det bara några månader innan C skrev avtal med Löfven och ingick i hans regeringsunderlag. En regering som fört en mycket aktiv socialistisk politik och detta stödjer centerpartiet rakt av.

Om Centern i valrörelsen 2022 försöker göra sken av, att man inte är ett socialistiskt parti så kommer detta att genomskådas direkt. Endast personer som aktivt önskar socialism i Sverige bör lägga sin röst på centerpartiet.

Bättre läromedel i skolan! Det är säkert viktigt, men är det verkligen den enda viktiga politiska frågan för Sabuni och L undrar Foliehatten?

3 kommentarer:

 1. är det rimligt och logiskt att Sverige styrs av en statsminister med ett väljarstöd på 25 – 27 procent var av den största väljargruppen består av ”nysvenskar” och ”bidragsberoende människor”?
  https://petterssonsblogg.se/2021/07/04/se-over-grundlagarna-och-satt-stopp-for-kriminaliteten/

  SvaraRadera
  Svar
  1. I en demokrati köps röster.
   Den som lovar mest till flest vinner val, ju lägre bildningsnivån är i samhället desto sannare blir påståendet.
   Civilisation innebär förmågan att inse att om man avstår något av det egna för det gemensamma kan en högre nivå av livskvalitet uppnås.
   Detta var en gång vänsterns budskap, nu ändrat till ren avundsjuka och egoism, att ta från de rika är för vänstern alltid rätt oberoende av konsekvenserna för land, folk, kultur och civilisation.
   Ju mer vänstern kan rasera bildningsväsendet i Sverige ju mer egoistiskt röstar folk och desto lättare blir det att ljuga för folket, demokrati har sina klara begränsningar.
   Socialdemokraterna kommer mycket snart inte ha några andra politiska motståndare än Nyans, övriga partier låter sig mutas till tystnad.
   Den politiska klassen har med Sveriges grundlag funnit de heliga Graal de sökt sedan demokratins genomförande, evig makt, försörjning och ett gott liv i goda vänners sällskap.

   Radera
 2. Hela den delen av intelligentian som tror på de globalistiska nyliberala idéer som härjar i USA kommer rösta på C.
  C är helt renläriga nyliberaler, total frihet för alla i alla avseenden, fritt för alla att förslava vem de vill, ren girighet och egoism skall styra samhället, ett minimum av lagar, den starkes rätt, återgång till det ociviliserade samhället före den tid då olika humana religioner begränsade människors egoism.

  SvaraRadera