fredag 16 juli 2021

En kurdisk kvinna ifrågarsätter skarpt svenskheten!

Ibland undrar Foliehatten vad som rör sig i huvudet hos de invandrare som ges tillfälle att yttra sig på diverse forum/media. Gemensamt för de flesta invandrarskribenterna är att de på alla sätt försöker nedvärdera allt vad svenskhet står för.

I en ganska intressant och märklig Twitter-tråd där en kurdisk kvinna visar sin oerhörda omsorg mot svenskarna genom att förneka vår exklusiva rätt till vårt land, för inte är det väl av omsorg om samerna hon väljer att ”ta fighten”? Så här ser det ut när otyget, om att svenskarna
inte är ursprungsbefolkningen i Sverige, sprids bland våra kolonisatörer, de sväljer betet direkt och ser det som ett verktyg för att legitimera sin egen närvaro i landet, naturligtvis precis som det är tänkt,

@evin_rubar 14 juli

Det kan ju vara så att @RichardJomshof inte vet att det etniskt svenska folket inte är Sveriges ursprungsbefolkning. Jag är mer intresserad av om han vet, men försöker lansera nya definitioner av begreppen. Och är påståendena han framför här bara hans, eller också partiets .”

@RichardJomshof
”Om man vill få vänsterblivna människor att gå bananas räcker det att påstå självklarheter som att: 1. Det finns ett svenskt folk. 2. Sverige är det svenska folkets land. 3. Det svenska folket är Sveriges ursprungsbefolkning/urbefolkning.”

Läs och begrunda på det IQ-befriade resonemang hon för och de svar hon gav:
@robertstenkvist
och
@RichardJomshof
”Jag har inte påstått att det inte fanns människor här innan samerna. Att samerna betecknas ursprungsfolk bygger på att de är en nu existerande etnisk grupp som levde inom det område som nu är Sverige, innan svenskarna gjorde det till Sverige.
8:15 em · 14 juli 2021·Twitter Web App”

Kommentarer överflödiga men om något ett i mängden av exempel som illustrerar det hat som dessa importerade invandrare hyser mot oss, det svenska urfolket.
Hon har troligen fått hjälp att förklara sig. Men det är ändå en felsägning. Innan riksbildningen som sedan ledde till att Sverige bildades ,som rike, fanns en annan typ av territoriell indelning av landet och det av samma etniska grupp, det vill säga svenskar.

Denna Evin Rubar har tidigare utmärkt sig på samma sätt utan att koppla in hjärnan.

Evin Rubar på Twitter: ”Hur ofta händer det eg nuförtiden att moderata riksdagsmän (inkl partiledaren) säger eller skriver något kontroversiellt, för att efter kritik ta ett halvt steg tillbaka och harmset tala om fultolkningar? Det är så uppenbart en strategi."

Bara för några dagar sedan blev den moderate riksdagsmannen Lars Beckman påhoppad när han på twitter skrev att:
Lars: ”det är den vita, svenska mannen som genom blod, svett och hårt arbete byggt Sveriges välstånd”
Detta som ett svar på "författaren Elaf Ali citerade polisen Nadim Ghazales sommarprat där han säger att ”vita, svenska, straighta” män blir inkvoterade i Sverige."
Elaf Ali skrev sin tweet som en reaktion på påståendet att invandrarna blir inkvoterade.

Ingmar Bergman sa en gång i en intervju angående kritiker ungefär att:
"ha inget med dem att göra, skapa ingen som helst kontakt och för fan vad du än gör, svara aldrig på det de säger."

Den absoluta majoriteten av svenska folket tycker som SD och M angående invandring. Därmed finns det ingen anledning att svara på förnedringsprovokationer av dem som representerar ett litet fåtal, men genom media och etablissemang har de fått ett enormt stort inflytande. Ett svar på ett skruvat påstående blir i regel ett svar som är lika skruvat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar