lördag 31 juli 2021

Svenska regeringar ljög i över 50 år om svensk neutralitet!

Foliehatten och många med honom tillhör den generation som växte upp med mantrat om svensk alliansfrihet som var helig. Sverige behövde därför ett starkt och självständigt försvar baserat på allmän värnplikt och egenutvecklad krigsmateriel. Myten om vår alliansfrihet var just en myt!

Mikael Holmström fick sin bok Den dolda alliansen publicerad för ett tiotalet år sedan och i boken sprack politikernas mantra om alliansfrihet som en ballong. Svenska politiker med Tage Erlander i spetsen har totalljugit under mer än 50 år.
I boken avslöjades det
djupa och hemliga samarbete mellan den svenska försvarsmakten och NATO och hur länge det hade pågått. USA betraktade helt enkelt Sverige som "NATOs sjuttonde medlem".
Det finns en utökad upplaga där även Krimfrågan finns med. Foliehatten rek alla att läsa boken. Mantrat om den svenska alliansfriheten var/är en jättelögn och förbannad dikt. Sverige har länge hållits i strama tyglar av husse - USA.

Foliehatten har funderat mycket över vad som var bakomliggande motiv till nedmonteringen av det starka svenska värnpliktsförsvaret, ett skrotande som både socialdemokrater och moderater varit aktiva i. Det var Stridshingsten Reinfeldt som höll i yxan. Det kostade 300 miljarder! Sug på siffran!
Foliehatten har skrivit om ”Försvaret som försvann på några få år!”


Ville man riva ned den svenska försvarskapaciteten för att lättare skapa en opinion för en formell NATO-anslutning? Eller handlade det i själva verket om, att en alltför stark och självständig försvarsorganisation i Sverige sågs som ett potentiellt framtida hot?

När det kalla kriget som varade mellan 1945- 1991 hade USA och NATO ett behov att säkra Sverige från Sovjets inflyttande och det skedde med alla medel. Ekonomiska, militära och politiska stöd. Sverige kunde spela ut ryssar mot amerikaner och få bra villkor med båda lägren.

Sverige flörtade med Sovjet(Wallenberg och Catalina) och Nikta Chrostsjov besökte Sverige 1964 och vem glömmer hans besök i Sverige? Han bodde på Haga slott och han hade Tage Erlander sittandes på toften där bak i roddturen vid Harpsund.

Att det pågick ett samarbeta med USA fick det hållas tyst om, för att få ut bästa möjliga hjälp av USA. USA i sin tur ”krävde” underkastelse och lydnad och många är tveksamma till om det verkligen erbjuds ett beskydd av USA. I stället så hotades vi med undergång om vi inte lyder.

Vill man vara sarkastisk kan man säga att det beskydd som erbjuds är till alla Qvislingar/landsförrädare i 8-klövern som följer minsta lilla vink från husse.
Intervention innebar inte en invasion av styrkor från NATO/USA för att befria Sverige, utan om att slå ned ett högst befogat folkligt missnöje och resning mot de sk. etablerade partierna i riksdagen.

Den tråkiga verkligheten är att 80% av de röstande
Svenssons är fullt nöjda/lurade i det nuvarande eskalerande eländet och planerade samhällsförfallet. De anser sig ha det tillräckligt bra och leva ett liv på tillräckligt avstånd från eller för dyra pengar ha köpt sig en plats på längre avstånd från brottsligheten och våldet och tror sig därmed vara säkra, omedvetna och/eller förminskande/ignorerande den kriminogena situationens ständiga förvärrande.

Inget är gratis och ett effektivt kärnvapenparaply kostar framförallt politiskt. Sverige amerikaniseras allt mer och blev allt mer den första amerikanska staten i Europa. Nästan helt frivilligt. För vi liknar stora delar av USA från 50-talet. Till absolut största delen infödd vit befolkning.


Kommunismen i Europa föll i bitar hösten 1989 och det ändrade förutsättningarna radikalt för Sverige.
Av en ren slump
hamnade Sverige i en ekonomisk kris 1991. Officiellt för egen förd politik, men Foliehatten låter det inte vara för otroligt att kreditgivarna på de stora bankerna i USA helt enkelt satte stopp av helt andra skäl, än svenska inrikespolitiska skäl. Sverige behövde inte stöttas för att välja rätt sida efter kommunismens fall. Det fick konsekvenser som stopp på krediter.

Göran Person fick åka till Wall street och tigga
och utlova ett Förintelsemuseum för att återigen få låna dollar. Det gick vägen för det föll i god jord hos kapitalets män på Wall street.

"Den som är satt i skuld är icke fri:" Det kostade på politiskt att få tillgång till kapital igen. Att hålla nazistiska och nationella partier utanför allt samarbete var säkert också ett krav. Sverige kom tillbaka och sanerade statsbudgeten på rekordkort tid till stor del med hjälp av nya krediter. Krediter med garanterat nya villkor. Politiska villkor.

9/11 2001
vänder upp och ner på politiken och George W. Bush ställer ett ultimatum: "Antingen är ni med oss, eller så är ni med terroristerna." Sverige valde givetvis USA.

Vårt försvar gjordes då om från ett nationellt försvar till ett insatsförsvar under USA:s ledning runt om i världen. Ryssland sågs inte som ett hot längre utan det var den internationella terrorismen som var hotet. Vi "fick" skydd av USA i och med att vi deltog i kriget mot terrorismen. Vi kunde avskaffa invasionsförsvaret och istället ha en liten styrka som åkte på utlandsuppdrag i den utlovade tryggheten att vi hade USA:s hela stöd. Det politiska priset var ytterst rimligt och vi kunde spara stora pengar i statsbudgeten på att minska försvarsanslagen.

2008 kom finanskrisen och Obama kom in i matchen. Helt plötsligt steg priset för skyddet. Kraftigt.
Än
nu värre blev det politiska priset efter att Assange var i Sverige 2010 och släppte hemligheter om USA, Nato och politiker i USA via Wikileaks. Där och då hösten 2010 blev priset höjt till att förpliktiga sig till att vara en liberal mångkulturell lydnation till USA. I princip en amerikansk delstat men utan rättigheter bara skyldigheter. Foliehatten skriver – lydstat som vi än idag är och att kapa bojen är otänkbart för makteliten i Sverige. USA startade massa krig i Mena och tog inget som helst ansvar för de flyktingströmmar dessa krig åstadkommit. Det blev Europa med Sverige/Tyskland som fick ta ”smällen!”

Detta
faktum kan givetvis inte de ansvariga svenska politikerna eller de politiska partierna kommunicera ut till folket. Men skydd utlovades, mot att vi tog emot flyktingar och signalerade mångkulturalism med kraftig ökad migration och höll rent mot nationella partier. Regeringen Reinfeldts andra period var en katastrof. Men det beror mer på Obamas utrikespolitik än MPs inrikespolitik. Kriget mot SD blev en del i det politiska priset.

Media har som uppgift att säkerställa dessa gruppers stöd för politiken genom ett nyhets/underhållnings/avledningsbrus som kan liknas vid den sämsta hissmusik.
Ett ständigt skval som håller de stora grupperna mentalt upptagna långt från och omedvetna om de viktiga ämnena.
Exempelvis att deras egna vita barn kommer att vara främlingar och en utstött minoritet i sitt eget land beroende på årtionden av propaganda och skev utifrån styrd politik som föräldrarna medvetet stöttat/drivit genom deltagande i politisk konsensus/statusjakt och sjuk modebetingad prestigefylld avsiktlig ignorans.


Oväsentligheterna avlöser varandra i mediautbudet medan viktiga nyheter och
information undanhålls/förtigs eller förminskas. Sydafrika är ett gott exempel.
Folket matas i regimTV med Mello, Ernsts trams/matprogram, reklam för mobilspel/casinos, tramsiga relationsprogram med deltagare på 3-årings nivå och liknande skit för att tillfredsställa de enklaste begären medan de väsentliga frågorna om folkets och nationens framtid undviks och förtigs enligt order från husse.

Allas vår malaj till försvarsminister Peter Hultqvist propagerade för ett mycket dyrt inköp av ett redan föräldrat missilförsvar av USA som inte har en chans mot Putins nya vapen.
Missilförsvaret som det propagerades stort för i regimmedia för att skydda Sverige mot (de tidigare hemska kommunistiska Sovjeterna) de numera hemska kapitalistiska
ryssarna visade sig vara endast för att skydda USA genom att täppa igen hålet över Sverige.
Installationen av ett föråldrat missilförsvar bestående av Patriot-systemet som bekostas av svenska skattebetalare öppnar dörren för det senare kommande ännu dyrare systemet/den sk. uppgraderingen som även det kommer att bekostas av
svenska skattebetalare, ett system som USA kommer att tvinga på Sverige direkt efter att det föråldrade Patriot är slutgiltigt installerat och i samma stund förklarat obsolet.

Propagandan för denna dårskap började redan under sent 1980-tal och har nu nått sitt mål. De med gott minne kommer ihåg en bok från 1989 med namnet: "Landet under missilbanorna" av Carl Björeman, förlag Timbro.
Boken var det första publika fröet i tryckt media för att sälja in idén till befolkningen och politikerna om "behovet" av missilförsvar, ett missilförsvar som i realiteten inte skulle skydda Sverige utan USA.


Vår tidigare ÖB framförde detta som överensstämmer med Björemans bok.
Anförande av General Håkan Syrén vid Svenska ambassaden i Helsingfors den 26 september 2007: 

”Våra två länder låg då som en neutral buffert mellan de två militära blocken i Europa. Vi låg bokstavligt talat under missilbanorna. Geografiskt täckte vi halva gränsen.”

Medias roll i denna långdragna affär visar att de är trogna och propagerat för det som "husse" beställt som krav för "beskyddet" av Sverige.

De regeringar oavsett färg och sammansättning genom åren har 
inte representerat Sveriges folk, nationen eller intressen utan varit underdåniga/lydstat till USA och drivit den politik som beställts därifrån. Behandlingen av invandringskaoset är endast en del av detta.

Priset har nu blivit så högt att samhället befinner sig i en mycket prekär situation och staten med god hjälp av media har nu börjat tillämpa sovjetisk metodik för att få tyst på missnöjesyttringarna, allt från lagstiftning, förföljelse av oliktänkande/systemkritiker genom det polisiära/juridiska systemet, mobbar av regimlojala kriminella stormtrupper sk. "organisationer" på vänsterkanten (som även får stöd av den falska sk. högern L, C, M), samt även viss mild noga redigerad och orkestrerad kritik i regimmedi
a för att förmedla en illusion om att regeringen bryr sig om folket och situationen.

Inget är gratis för vasallstaten Sverige.

 

1 kommentar:

 1. ”staten med god hjälp av media har nu börjat tillämpa sovjetisk metodik för att få tyst på missnöjesyttringarna, allt från lagstiftning, förföljelse av oliktänkande/systemkritiker”

  Taktiken med maskerade poliser vid senaste tidens sammankomster leder till avhumanisering av alla inblandade.
  Poliser som anonymt kan agera brutalt mot pensionärer.
  Syftet med det? Kan inte vara något annat än skrämseltaktik.
  Folket ska inte protestera inte sätta sig upp mot den förda politiken.
  Folket ska betala sin skatt och vara fogliga.

  SvaraRadera