lördag 24 juli 2021

Viktor Orban är en politisk räv som blivit en varböld i ändan på EU maffian!

 EU gick ”bananas” när Ungern nyligen införde en lag  som ska skydda barn mot HBTQ-propaganda.

Angela Merkels och
EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen: Ungersk lag ”en skam!”

Alla svenska partier förutom SD som la ner sina röster i EU parlamentet för att fördöma den nya homosex lagen i Ungern. Lagen innebär att all information om homosexualitet till minderåriga förbjuds som är under 18 år. Enligt Orban så är det för att stoppa pedofili.
Lagen har ingenting med huruvida homosexualitet är lagligt eller inte och homosex är tillåtet i Ungern. Det har att göra med sexualundervisning i skolan. Den enda sexualundervisning som behövs är den strikt biologiska. Sexleksaker, ställningar, sexuella böjningar och annat skall inte förekomma alls i sexualundervisningen. Det är ett fritidsintresse som barnen i så fall kan utforska när de är vuxna.

Lagen innehåller bl.a.
Pedofili - strängare kontroll av personal före anställning i kontakt med minderåriga samt ännu strängare rättslig praxis att döma personer som begått pedofilbrott. Hålla pedofildömda helt borta från yrken där de kommer i kontakt med barn.
Skydd av barn mot all självändamålsenlig sexualisering exponerat mot minderåriga oavsett hetero eller annan typ av sexualitet pornografi, reklam m.m.
Skydda barn mot att visa reklam, indoktrinerat kulturmarxistisk propaganda om könsbyte.
Skydda föräldrarnas primära rätt framför alla andra att bestämma över uppfostran av sina barn
En värdegrund föräldrarna själva har och som även EU har deklarerat i sin charta för grundläggande rättigheter.

Lagen är en framsynt lag som deklarerar att vuxna har rätt att leva helt i frihet enligt vilken åskådning och sexuell läggning i Ungern, medan barn skall endast lära känna den naturliga sexualiteten anpassat till deras nivå.
EU såg en chans att klämma åt Ungern och att EU ville visa sin makt! Det handlar helt enkelt om att hbtq-rörelsen i maskopi med det perverterade etablissemanget vill trycka sin propaganda på minderåriga. Ungern gör helt klart rätt här. Låt barn vara barn så tar de nog själva reda på hur de vill ha det som vuxna.

Viktor Orban har nu slagit hela EU rejält på fingrarna när han nu vill att ungrarna skall få säga sin meningen om lagen, i en folkomröstning. Foliehatten är helt säker på att denna folkomröstning är ett hårt slag för maffian i Bryssel. Foliehatten är helt övertygad om, att det kommer att bli en stor majoritet som röstar för förslaget.
Hur kommer EU-maffian att regera på detta?

Ungern är alltså ett land som till skillnad från svenska politiker och svensk media tycker om att tillfråga medborgarna. Ungrarna vill utöva det som kallas demokrati.
I Sverige genomfördes en folkomröstning i Malungs kommun om vindkraft och motståndarna vann och den västerefterblivna kommunledningen ansåg att de inte behövde ta folkets röst på allvar utan de har beviljat bygglov.

En självklarhet för normalt funtade människor. Men "regnbågsmaffian" har stort inflytande inom EU. Varför ”nickedockan”Ursula lägger så stor kraft på detta är lite underligt! Hon har både man och sex barn, men kan det vara så att något av barnen är HBTQ. Orban går från klarhet till klarhet
till EU maffians enormt stora förtret!

Kan frågan bli
ett slut på EU:s inblandning i suveräna staters kultur och vanor? Ungern och precis som många andra f.d. "östländer" har starka kristna värderingar.
Sköt det diskret utan att väcka anstöt eller obehag för omgivningen, då denna är en majoritet . Måste vi alla acceptera/må bra på HBTQ samt tvinga barn att lära sig.
Är det en ny hippietid i faggorna där all sex anses vara normalt ? Foliehatten är absolut inte homofob men tycker som ungrare, ryssar, polacker mm, att det kan accepteras, men ske diskret.

Foliehatten förstår att Viktor Orban kämpar med näbbar och klor för att Ungern inte ska drabbas av samma öde som Sverige och andra EU länder, men frågan är om HBTQ begränsningarna under vissa tider är rätt väg. Varför inkluderas inte feminism i samma lagförslag?
Fortsätter EU att pressa Ungern så tror han Ungern lämnar EU för att inte få landet, i likhet med Sverige,förstört för all framtid.

Vänstern som stödjer HBTQ har bitit sig själva i svansen... senast var det i Kanada när deras social/jämställdhetsministern frågades ut om vad de gör för att förbättra kvinnors situation? då fick de till svar att de gör ingenting så länge man har inte utarbetat en ny definition för vem är en kvinna .....

Eftersom HBTQ rörelsen har identifierat 260 olika könsidentiteter varav många är flytande och det finns även ickebinära könsidentiteter.... samt att själva HBTQ inte längre vill kalla kvinnor för kvinnor utan för " en person med en livmoder" då även transsexuella "män" fött barn.

2 kommentarer:

 1. Orban bjöd på "Schack"...och "Matt" kommer det att bli för EU i detta parti.

  Ett mycket smart drag!⁰

  SvaraRadera
 2. Vi lever i en mycket sjuk tid
  Frågan är vilka som kommer att dra det längsta strået
  Blir det Schwab & co?

  SvaraRadera