måndag 5 juli 2021

Sossarna har låtit de kriminella ta över Sverige med sin flathet, vekhet och feghet!

De riktigt kapitalstarka på Strandvägen har ”blivit” utsatta för ”buskörning” och högtalareskrän på nätterna och det intressanta är om de kommer lösa detta själva. De om några förlitar sig inte på att samhället skall lösa deras problem.

Väldigt få av dessa sportbilar har köpts för ”vita” pengar. De kriminella köper inte bilarna, utan de får dem efter utförda tjänster och det gäller även lägenheter och mycket annat. De kriminella är väldigt långt före rättsväsendet och myndigheter. Stöket finns också på Kungsholmen och andra platser. I Stockholm finns massvis med soc-lägenheter (åt asylsökande och invandrare) som integreras i dyrare områden. Paula Neudings reportageserie om stök i offentliga rum handlade om bibliotek, idag talar vi om hela områden i de  bättre/finare områden och inte i förorterna.

Polisen säger till media, att de inte har resurser att stoppa störningen av allmänna ordningen och det är sant. Löfvens, Dambergs och M Johanssons återkommande lögner om att vi får fler och fler poliser avslöjas bara i alternativa medier. Fler poliser kommer ut från utbildningen men poliser slutar också, så totalen ligger still. Om detta tiger eller skriver MSM litet om. Brottsligheten ökar och då försämras automatiskt allmänhetens trygghet. Polisen hinner med allt mindre och får inrikta sig på de grova brotten. Foliehatten måste ge polisen en eloge, när de jagar bilister som kör 5 km för fort, med medföljande bot!

Hade polisläget varit så ljust som lögnhals
en Löfven säger i tid och otid, hade polisen löst problemet på kort tid. Effektiva team med folk från kronofogden och skattemyndigheten och effektiva vägspärrar hade i stort sett varje bil kunnat beslagtas av polisen för utredning om ägarförhållande och ägarens ekonomiska historik. Hade bilen stått på familjemedlem eller släkting skulle utredning om dessa göras. Bilen hade inte fått hämtats ut förrän klara papper kunnat redovisas. I de flesta fall hade bilarna förverkats.

Vi kan drömma om ett effektivt Sverige , där myndigheter samarbetar för att sätta dit de kriminella och det ser inte ut i Sverige, trots sossarnas ständiga lögner om motsatsen. Samkörning mellan myndigheter förekommer inte heller effektivt och är även det en papperstiger för att slå blå dunster i väljarna. Att lagstiftningen skall förändras och skärpas, för att möta det förändrade Sverige kommer aldrig att genomförs, så länge Morgan Johansson sitter där som en stor propp! Morgan sitter på arselet sedan 7 år tillbaka och då kan man inte störa sossarnas valboskap på allvar. Det kommer att bli att klarare inför nästa val.

Kul att höra en av gangstrarna säga att jävlas svenskarna mot oss jävlas vi tillbaka (Studio Ett i fredags). De kommer hit och får allt gratis fram till de förväntas ta eget ansvar och gå ut på arbetsmarknaden. Sverige jävlas inte med dem annat än
polisens agerande. De försöker förhindra brott eller misstänker brott. Det är att jävlas med nysvenskarna alltså om de störs i sitt brottsutövande.
Om
polisen tillsammans med andra myndigheter agerat och jagat de kriminella med sina bilar hade det inte blivit mer buskörningar från de kriminella. Vi har sett många hämndaktioner i Malmö med bomber mot polishus och boende runt om i Malmö och förmodligen hade Strandvägen också utsatts för nysvenskarnas svar i trapphusen och mot fasader.

Att det är överklassen som drabbats av störande fordon med högtal
areskrän visar också vilket genomslag detta fått i MSM.

Man bör känna till att många som bor på Strandvägen tillhör eliten bland de kriminella. De resursstarka nysvenskarna har börjat infiltrera styrelser i brf:ar på Strandvägen? Låter tveksamt, men det finns många arabiska namn i trapphusen. Foliehatten trodde i sin enfald att det mest var diplomatfolk som bodde där.
Styrelserna i brf:ar i denna del av kungliga huvudstaden har mer advokatkraft att neka nyrika nysvenskar att tvätta pengar på Strandvägen än exempelvis Malmö där denna affärsidé är mer utbredd i innerstaden och runt Turning Torso.

Bilarna är skänkta till de kriminella och det gör dem osårbara vid konfrontation med myndigheterna. Men gåvogivaren måste också i ett juridiskt utvecklat samhälle kunna redogöra för vad han fått pengarna ifrån för att kunna köpa sportbilen och kan han inte det är bilen att betrakta som svarta pengar investerade i vita, och bilen skall beslagtas.

Detta system finns alltså inte av politiska skäl i men efterlyses (förgäves) i Sverige.
Anledningen är skrämmande enkel. Sossarna vill inte stöta sig med sitt valboskap.
Det är mycket strängare och klokare lagstiftat i USA och en serie som t ex Breaking bad eller filmen The Irishman motsvarar ganska relevant verkligheten i myndigheters blåslampa på ekonomisk kriminalitet efter som den är alla värdiga samhällsbyggens största hot.
Att Sverige låtit kriminaliteten växa och bli okontrollerad kan vi tacka sossarna för som visat en enorm feghet och ingen som helst vilja, att skärpa lagstiftningen eller ta itu med problemet. Det är mer än patetiskt att höra Sveriges största skämt till statsminister säga – det kommer ytterligare 5000 nya poliser!

Finns
det mening för en majoriteten av svenska folket som strävar på hederligt att hålla på så under ganska knappa förhållanden, när man dagligen ser att andra kan leva ett helt annat liv och komma undan. Den berömda tilliten till staten eller samhällskontraktet, är redan så urholkat, att det redan är kört.

Vi är så van med att höra Leif GW Perssons folkliga och tröstrika version om att de kriminella är dumma och förr eller senare så åker de dit. Ja, det gäller kanske bottenskrapet. Precis som romer så utnyttjar de kriminella från Mena sina bröder eller släktingar att utföra våldsbrotten eller andra synliga gärningar. Lägren för migranter i arabländerna är fulla av IS-terrorister och gömmer sig bland civila. Den moral vi har i Väst finns överhuvudtaget inte bland muslimer, afrikaner, östeuropéer och många asiater.

Finessen att tvätta pengar hos kriminella går bortom polisväsendet och kriminologins vetskap. Skapa ett nätverk som snor båtmotorer, bilar, säljer droger med mera och forsla allt till Polen, Litauen eller Lettland. Sälj detta där och ett företag där får inkomsterna. Företaget tar inkomsterna och de som utfört arbetet i Sverige får en miljonbil eller lägenhet. Vitt. Det finns flashiga bilfirmor i industriområden där polisen återkommer ständigt. Men polisen har inget att gå på. Vidare har du då en politiskt tillsatt polisledning som vägrar att gå vidare i undersökningen, eller en kriminologi som lika gärna kunde ha utformats av Gudrun Schyman. Att Morgan Johansson är de mest skruvade av alla som ska ta i tu med problemen säger det mesta.

Styrelserna i brf i Strandvägen styrs i regel av dessa kriminella. Det är därför man vågar åka och skrälla med sina bilar. Ljudet f
rån de kriminella på Strandvägen är ett bevis på en strukturell seger för klanerna, från golv till tak. Det är en hyllning och ett seger tjut. Vi är bortom det läge där vår elit kan göra något. Även vår elit måste maka på sig.

Det är stor politisk feghet, vekhet och flathet hos sossarna under flera årtienden som bäddat för att de kriminella håller på att ta över samhället och de har rotat sig så djupt och det kommer behövas enorma krafttag för att komma åt dem!


 

5 kommentarer:

 1. Polisens inkompetens är det allmänna samtalsämnet för dagen.
  Men rätt ska vara rätt när det gäller att beivra den etniske svenskens småfelsteg agerar de med full kraft då går inte ens pensionärerna fria.
  Ett förfluget kritiskt ord på Face book eller en fredlig demonstration då fins de polisiära resurserna.
  Röstboskapen behandlas med silkesvantar.

  Och det värsta av allt, alliansen vår sk opposition, är i högsta grad delaktiga i utvecklingen
  De har satt sig på läktaren och förrått sitt eget folk och väljare , de är inte värda annat än förakt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig, den svenska intelligentian är vår största landsförrädare efter Lövet och Fredrik.
   Likt intelligentian i Tyskland lät AH hållas i förvissning om att de skulle kväsa honom om han blev för stark har den svenska intelligentian låtit Sozzeapparaten och PK härja fritt i tron att de så småningom skall köra i diket alltmedan intelligentian kan sko sig våldsamt på korruption och med pengars makt undvika att behöva beblandas med vanligt folk.

   Radera
 2. Det är frapperande hur lik utvecklingen i Sverige är med utvecklingen i mellankrigstidens Tyskland.
  Skillnaden är väl egentligen bara att i Tyskland utvecklades en nationalistisk herrefolkssocialism med starka inslag av fascism, ett gemensamt land med gemensam kultur och gemensamma mål där politik, näringsliv och folket skulle arbeta för det samlade Tyska folkets väl och makt, en hel nation i alla delar tillsammans för landets bästa, likgiltigt kostnaden för andra folk och nationer.
  Socialdemokratin har utvecklats från en liknande fascistisk rörelse till dagens svenska form av fascism där politiker och näringsliv bildar ett fascistiskt förbund MOT det svenska folket och den svenska nationen med sin svenska kultur.
  I stället för att se nationens och folkets bästa som mål för utvecklingen ses globaliseringens och etablissemangets bästa som det moraliskt rätta och den enda möjliga vägen till lycka.
  Sveriges importerade brottslighet är motsvarigheten till Hitlerjugend och SS, statsterrorism.
  Det är inte feghet, vekhet och flathet som hindrar Socialdemokratiska Arbetarpartiet att ta itu med brottsligheten, brottsligheten är en del av partiets maktstruktur, ytterligare en bläckfiskarm på partiets allt krossande kropp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://youtu.be/ZUQQeP9mnIw

   Svenska ungdomar är utsatta.
   Svenskar får inte försvara sig.
   Händer det är straffet obönhörligt hårt från rättsväsendet.
   Sedan kommer klanernas hämnd på det.
   Och våra ungdomar är de som drabbas hårdast. Föräldrar flyr i allt högra grad med sina barn.
   Men snart finns väl ingenstans att fly.
   Det har ju varit en del av planen att tvinga på alla kommuner berikningen.

   Vi går en mörk framtid till mötes….

   Radera
 3. Om det behövs mer bevis för S/Mp-regeringens totala inkompetens gällande brottsbekämpning, kan man lämpligen lyssna till ett par program i SR P1:s serie I lagens namn. Utländska stöldligor och specifikt stöld av båtmotorer, där ministrarna Magdalena Andersson och Mikael Damberg framstår som mer än lovligt tondöva inför vilka åtgärder, som behöver genomföras. När t.o.m. statsradion visar upp dem i all sin ynklighet, då har det gått riktigt långt.

  SvaraRadera