söndag 4 juli 2021

Tillhör du inte vänstern är det straffbart att berätta sanningen!

En enormt pressad Löfvenregim som styr över politik, media och rättsapparat i partiska syften mot en majoritet av befolkningen är en mycket obehaglig företeelse. Den svenska vänster staten har gjort sig till talesperson för utsatta grupper i landet och den svenska majoritetsbefolkningen ska tuktas.

Praktexemplet är företagaren Karl Hedin som åtalades för jaktbrott på svaga grunder. Han är vit, man, rik och stor skogsägare och ägnade sig dessutom åt jakt - en utpräglat manlig sysselsättning. En sådan person skulle förstås sättas åt av en systemlojal kvinnlig åklagare som vill göra karriär. Hedin satt häktad länge innan han blev frikänd och har fortfarande inte fått tillbka sina jaktvapen. Makten har dessutom den urusla smaken att driva målet i nästa instans. Det är ett rättsövergrepp precis som målet mot ASAP Rocky. Den intersektionella analysen bestämde att afghanen var mer skyddsvärd än ASAP Rocky. Sverige är inte ett rättssamhälle längre. Lika behandlas inte lika. En intressant ny lärdom man kan dra av ASAP Rocky-fallet, är att afghanska låtsasbarn uppenbarligen trumfar negrer i den intersektionella kortleken. Det som är fascinerande i Hedinmålet är den totala avsaknaden av taktkänsla och finess.

Idag kan skvaller vara åtalbart, även om det är sant. Det ligger i samma riktning med att dödsskjutningen av polismannen sägs vara en arbetsplatsolycka. Snart får vi väl höra att terrorbrottet på Drottninggatan var en trafikolycka. För några år sedan arrangerades antirasistiska demonstrationer när det skett en våldtäkt. En annan variant är det som skedde med ASAP Rocky som försvarade sig mot en aggressiv afghan. Asap satt inne en månad innan rättegången, där han friades så klart. Har man rätten på sin sida, används den ofta numera i syfte att vänstern skall markera visa sin makt och upprätthålla skräck.
Fallet med Bertil Malmberg som blev anmäld för HMF för att ha sagt, att det finns IQ-skillnader mellan olika etniska grupper. Det startades även ett uteslutningsärende inom SD mot Malmberg av samma anledning. Detta trots att Malmberg bara sagt objektivt observerbar och verifierbar sanning.

Foliehatten undrar om att man inte längre får säga sanningen har en hel del att göra med att det är lätt att idag hitta skit på vem som helst i Sverige. Stoppa Pressarna hittade en gammal avdankad journalist på DN som tydligen är pedofil och ”hen” "hängdes ut". Det är givetvis offentliga uppgifter man använt sig av, men det krävs en del tur och pusslande om man ska hitta ett bra scoop. Äldre synder, som exempelvis om Jimmie Åkesson körde moped utan hjälm eller fuskade i brännboll när han var 15, och som inte fastnat i Internet vill man nog från många håll fortsatt ha begravda.

Nu är autopiloten påkopplad. Civilrättsexperten professor i civilrätt Mårten Schultz: ”Farlig utveckling om allt som är sant får spridas. Det vore en negativ utveckling om det skulle bli tillåtet att sprida allt som är sant.”
Aspirerar Mårten Schultz på att bli minister i den nya regeringens sanningsministerium?
Foliehatten har insett att endast sanningar som gagnar det rådande folkutbytesparadigmet och dess medlöpare är ofarliga sanningar och får spridas.

Foliehatten konstaterar utan att ta i, att Sverige har ett genomkorrumperat rättssystem. Mårten Schultz är inget undantag. Det är bara att titta på diverse advokater, åklagare och rättssystem förståsigpåare och hur dessa positionerade sig i Assange-affären så förstår man vad det är för skrot och korn. Egennyttiga, korrupta och moraliskt bankrutta personer finns det gott om i rättssystemet. Mårten stod på samma sida som Marianne Ny, Claes Borgström, Massi Fritz och svenska Amnesty. Institutionaliserad korruption för att upprätthålla systemet. Vad Mårten Schultz säger och vad katten skiter, kan vi lägga i samma låda.

Pontus Schultz tillhör det statliga journalistiska åsiktsklustret
och det är ett känt faktum att förtal och skvaller vad gäller en icke närvarande person är åtalbart, även om det är sant. Om Foliehatten till exempel vet att en nyinvald styrelsemedlem i en bostadsrättsförening suttit i fängelse i ett annat land i flera år, så är det förtal om han berättar det för övriga styrelsemedlemmar, när den aktuella personen inte är närvarande. Så har Löfvenregimen byggt upp systemet.
Om DN står i nedsättande syfte att Jimmie Åkesson kört moped utan hjälm en gång i tiden vilket kan vara sant, kan Jimmie ändå polisanmäla DN för förtal.

Det värsta med förtalsregeln är att den tillämpas lite som det passar. Handlar det om en känd person som Ebba Busch ska det statueras exempel och väckas åtal för att visa rättsväsendets grannlaga verksamhet medan om random medborgare i landet sagt något liknande och blir anmäld läggs ärendet regelmässigt ner. Lite skit får man tåla
eller..?

Foliehatten gissar att kampanjen mot Ebba Busch kommer att utmynna i en "diskussion" - att DN bestämmer agendan från början om privatlivet hos dem som "värnar demokratin". Journalister särskilt de på DN, vänsterpolitiker och gaphalsar på Twitter får nog ett särskilt skydd mot förtal. Man kommer trycka på att demokratiarbetare måste skyddas i sitt arbete och därmed ha ett speciellt skydd mot påtryckningar och uthängningar. Brottsrubriceringen kanske blir "uthängning av särskilt skyddsvärd" eller någonting liknande.

"
Uthängning" kommer att vara alla former av kritik av journalister, politiker och aktivister givetvis räknas. Det räcker antagligen med att ta fram gamla citat för att åka i finkan. Om man lägger upp Reinfeldts berömda "öppna hjärtan" på sin blogg med "syfte att skada" så blir det böter och tukthus direkt.


2 kommentarer:

 1. ”De kriminella i Biskopsgården har firat mordet på polisen med fyrverkerier.”

  Samma sak efter varje våldsdåd där gärningsmannen har en annan hudfärg.
  Locket på. Operation mörkläggning. Sverigebilden får inte solkas.
  Lögnaktiga lakejer som polischef Erik Nord och SVT styr agendan

  Och syltryggen Kristersson fegade ut som vanligt.

  SvaraRadera