tisdag 20 juli 2021

Att knäböja för en marxistisk rasistisk organisation är mycket provocerande av det svenska damlandslaget!

Förra veckan kom nya riktlinjer från OK som öppnar upp för vissa ställningstaganden före eller efter tävling. Det ger möjlighet för bland annat fotbollslandslaget att fortsätta sin tradition att knäböja mot rasism inför sina matcher.

Svenska damlandslaget som nu skall spela i Tokyo OS utmanar verkligen det svenska folket! ”Vi kommer knäböja” för BLM!

Att svenska damlandslaget vill knäböja för BLM visar hur illa ställt det är med politisk medvetenhet i laget och tyvärr också i fotbolls
Sveriges ledning. Har de inte en aning om vad BLM ställt till med i USA? Foliehatten är 100% säker på, att ingen i landslagsledning ”vågar” gå ut med ett krav att de inte ska  knäböja! Dagen efter hade denna person fått löpa gatlopp i MSM och SVT och fått avsked!

Varför inte ta steget fullt ut Caroline Seger och låta landslaget göra en total "Doggy style" istället som bevis på total underkastelse?

Det Foliehatten funderar över är, om vårat damlandslag är ruttna rasistiska vänsterextremister? Han kan inte fatta att OS tillåter detta. Inte nog med att de är urusla på att spela fotboll så ska dem nu knäböja för BLM! Dessutom kräver de lika villkor som herrarna! Foliehatten häpnar över detta krav. Det räcker att titta på publiksiffrorna och annonsintäkterna för att se och undra över varifrån pengarna skall komma, så att det ”knäböjande” damlandskap skall få samma villkor!

Vänsterdogmatism, vänsterfeminism, vänsterrasism och vänsterpropaganda hör inte hemma i någon form av idrottsutövande där deltagarna bär landslagsdress! Lika lite som armbindlar med svastikor eller heilande. Att dessutom öppet hylla en kriminell organisation borde föranleda ett politiskt ingripande.
Svenskt officiellt agerande är undermåligt och damlandslaget i fotboll är en skamfläck i en fri värld där krav vanligtvis ställs på demokrati, objektivitet och rättvisa!
Knäböjer svenska damlandslaget, för BLM, tänker inte
Foliehatten heller titta på en enda av svenskornas matcher. Å andra sidan lär han inte missa så mycket heller.

Tanken är att idrotten ska vara en fristad, en paus från att ständigt bli påmind om politik, och andra vardagliga tråkigheter. Det ska vara glädje och underhållning. Därför blir det lite märkligt, när politiska och ideologiska inslag hyllas. Foliehatten anser att det inte ska spela någon roll vad syftet bakom är, det ska inte förekomma.

Väldigt få är insatta vad BLM står för och vad det är för organisation innan man okritiskt accepterar detta ofog bara för att man tycker det ser gulligt ut att ta ett knä för en svart. Propagandan är total.
Väldigt få är medvetna om att i dagens USA skjuts det fler obeväpnade vita än svarta. Det har blivit ganska skevt efter George Floyd. En rättsprocess som var helt skandalös och som kommer förändra Amerika för all framtid. Det finns mycket fakta att finna som motsäger dagens propaganda och gängse narrativ, men det hjälper inte alla gånger.

Marxistiska politiska utspel gör inte damfotbollen intressantare. Det svenska fotbollsdamlagets naiva tjejer, har gjort bort sig som ett "politiserat" fotbollslag ! Dessa tjejer är renodlade marxister! De förtjänar noll publikkontakt!
Här är några av damlandslagets övriga bedrifter.
0–3 mot ett Stockholms distriktslag P15, 0–8 mot Botafogos P16 och 0–3 mot AIK P16–lag - som hade en man mindre på plan.
Urusel kvalitet på damfotbollen som inte bara kan skyllas på fysiskt svagare kön. Det är ändå en teknisk idrott.

Foliehatten har hört att kanotisterna ska ställa sig på ett ben och utropa kuckeliku.
Detta för att uppmärksamma klimatkrisen och visa sympati med offren i Tyskland och Belgien. 

3 kommentarer:

 1. Doggy style?
  Mellan 11 flator?
  Säkert mycket sevärt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, Då slapp jag skriva det....
   "Alla är lika.."

   Radera
 2. Instämmer helt - verkar som många av spelarna nickat på alltför många hårda bollar ...
  Inte att undra på att marxisten Pia Sundhage trivdes som fisken i vattnet i laget när det begav sig.

  SvaraRadera