onsdag 21 juli 2021

Kan en ny högerblocks regering hitta lösningar på mångkulturplågan?

Är det alldeles försent för politiska lösningar på mångkulturplågan? Valet 2022 kan bli avgörande om högerblocket vinner och att de ”vågar” ta de drastiska steg som behövs, för att göra något åt mångkulturplågan! Foliehatten är dessutom övertygad om att vänster politikerna och höjdarna ute i myndigheterna som är utnämnda av Löfvenregimen, vet det också. Han är inte ensam om den uppfattningen.

Det finns inga politiska trick man kan ta till för att "lösa integrationen" eller vad det nu är
vänsterpolitikerna och invandraraktivisterna babblar om när det gäller mångkulturens plågor. Med "politik" menar Foliehatten att satsningar på låtsasjobb, upplysningskampanjer, miljardregn över utanförskapsområden och liknande saker upphör. Om man röstar fram en majoritet i riksdagen som på allvar vill ta itu med mångkulturplågan, så är det inte "politik" utan överlevnadsinstinkt för Sverige.

Det enda som kan rädda Sverige i akutskedet är att omgående skicka hem minst 500 000 icke-vita utomeuropéer. När det är gjort kan man börja ta itu med klan kriminaliteten, vilket innebär att man för en längre period måste åsidosätta rättssäkerheten.
Konkret innebär det att polisen måste få fokusera sin verksamhet på araber och
svarta utan några besvärande omskrivningar eller hinder. Först måste ”politiska” lösningar ske och en storstädning i polismyndigheten. Polisen måste få avgöra själva vilka metoder de ska använda och domstolarna döma ut straff efter egna tolkningar av lagen, utan att någon lägger sig i. Någon måste ge ordern till rättsväsendet att agera på det här sättet och de domare som utnämnts av Löfvenregimen avkrävs ”rättning” i ledet eller avgå! Samtidigt måste rättsväsende, politiker och media stå till 100 % på polisens sida. När det blir drev på Twitter över att 14 gängmedlemmar i åldern 13 till 21 år blev ihjälskjutna av polisen natten innan i Rinkeby, så måste politikerna, i samstämmig kör från M, KD och SD, meddela att det var helt i linje med riktlinjerna för kampen mot klankriminaliteten.
Idag är media helt beroende av det stora stöd från regeringen och här finns ett ultimatum att ställa. Stöjd oss eller så kommer bidragen att försvinna. Idag känner vi till att den värsta vänsterblaskan Aftonbladet är körda om de inte får stöd.
Media
ska synkroniserat köra artikel efter artikel om varför det kanske är lite tråkigt att det ska behöva vara på detta sätt, men att det samtidigt är absolut nödvändigt. Alla former av aktivism eller infiltration i det offentliga måste slås ner med brutalitet. Sparken direkt, uthängning i media och bannlysning från alla former av offentliga anställningar på livstid för minsta lilla avvikelse mot den fastlagda kursen.

Under tiden som detta pågår kan vi gå och rösta på valfritt parti som vi brukar. Det är bara det att när det gäller mångkulturen så finns det bara en sorts politik, oavsett vilket parti vi röstar på.

Därför är det trist att den reserv av stöd som skulle behövas för att reformera landet från grunden sitter och läser Bulletins eller Porslinsdockans eviga gnäll och jämmer i stället för att vakna upp ur hypnosen. Porslinsdockan et consortes inger ett falskt hopp hos alla som står och velar med ett ben kvar i PK-träsket och alla vet med 100 % säkerhet att Porslinsdockan är för fri massinvandring och öppna gränser. Därför kan ingen göra någonting annat än, att betrakta hennes (och alla andra nyliberala mediegnällspikars) jämmer som rena påverkansoperationer, lögner och falsarier om man vill ha hedern i behåll.

Liberalkonservativa opinionsbildare som Porslindockan vill endast rädda liberalismen och mångkulturen. De ser att en allt för hög invandring av fel sorts personer till ett utvecklat land kan få systemet i någon slags destruktiv självsvängning. De vill förhindra att så sker och genom detta rädda liberalismen, mångkulturen och den globala finanskapitalismen. För oss som ser liberalismen, mångkulturen och den globala finanskapitalismen som existentiella hot så erbjuder helt enkelt inte Porslinsdockan et al något som helst hopp. Tvärtom.

Vad gäller den opposition som godkänd inom det liberaldemokratiska systemet, så gäller ungefär samma analys även för den; dess populism har tagit formen av något som ska rädda det liberala systemet.
Bara muslimerna slutar läsa Koranen, tar av sig slöjan, deltar i Pride och slutar att hata det land som sedan slutet av 40-talet varit arabvärldens fiende så är Sverige räddat.
Man har blivit någon slags liberaldemokratins nyttiga idioter som försvarar det rådande och som därmed förhindrar eller fördröjer ett nödvändigt systemskifte.

Foliehattens förhoppning står till att samhällsbyggen lever i cykler. En dag - kanske bortom min levnads slut - så kommer det liberala tyranneriet att störtas och kastas över bord. Vårt germanska broderfolk gjorde som bekant ett ambitiöst försök för hundra år sedan, ett försök som det krävdes ett världskrig för att stoppa.

Man ska dock inte vara fixerade vid de tyska 20- och 30-talen och de förutsättningar och de verktyg för kamp som då var framgångsrika. Däremot så är målet för vår frigörelse fortfarande detsamma. Och européerna kommer till slut att lyckas, därvidlag är
Foliehatten
helt övertygad.


 

2 kommentarer:

 1. EU-kommissionen meddelade förra veckan att man inleder ett så kallat överträdelseförfarande mot Ungern på grund av antipedofillagen.
  Så långt har alltså förfallet gått.
  Länder som värnar barnen ska straffas.
  Västvärlden slår numera Sodom och Gomorra där barnen var fredade.
  Men Ungern med Orban i spetsen viker inte ner sig, de ska nu folkomrösta om antipedofililagen.

  Ska bli mycket intressant att se vad utfallet bli där.
  Blir resultatet som jag tror blir det en hästpark av format i ändalykten på packet i Bryssel.

  SvaraRadera
 2. Mångkulturfrågan har ingen lösning förutom att en kultur kommer dominera och kanske förbjuda de andra.
  Inget landområde kan leva i en mångkulturell kultur, en kultur är ett sätt att tänka, fungera, leva och interagera, ordet mångkultur är en självmotsägelse likt ordet gladarg, företeelsen existerar inte.
  Lösningen på sikt i Sverige och Europa, USA blir inbördeskrig med etnisk rensning eller att länder delas efter etniska befolkningsgruppers bosättningar och militära våldsmakt.
  Mångkultur är en teoretisk ide som går på tvärs med sociala varelsers DNA och som därför med nödvändighet leder till maktkamp, dvs. krig.
  Vår kulturella identitet är så grundläggande för oss så vi utan tvekan kommer försvara den då vi på allvar utmanas och då vi har en ledning som står upp för Sverige och det svenska folket, just nu har vi i Sverige en ledning som rakryggat och kraftfullt står upp MOT Sverige och det svenska folket.

  SvaraRadera