söndag 11 juli 2021

Ungersk lag är en skam för EU!

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen : Ungersk lag ”en skam!”
Foliehatten anser att hela EU är en skam med sin korruption. EU-systemet är oförmöget att sätta stopp för korruption och det var  välkommet att USA agerar världspolis i Europa.

EU-systemet har reagerat långsamt och kraftlöst mot de allvarliga problemen. De generösa bidragen från olika EU-fonder bidrar i sig också kraftigt till korruptionen. Många EU-miljarder har hamnat i fickorna på oligarker och skrupelfria politiker.

Sverige bidrar rejält med pengar till att föda skrupelfria politiker i EU. Hur länge kommer svenskarna att bara blunda och betala?

Hans-Gert
Pötterings uttalande om bedrägerirapporten, där politikerna förskingrade i parti och minut.
”Bedrägerirapporten är inte hemligstämplad, det är bara ett fåtal som får läsa den!”

Frankrike är också en skam som inte viker sig för Strasbourgresorna och EU bara tittar på. När man i Europa fick ihop 1 miljon underskrifter i protest så slängde
den hyllade
liberalen Cecilia Malmström dem i papperskorgen.

Varje månad flyttar EU-parlamentets 751 ledamöter och hela deras administration det vill säga totalt cirka 5 000 människor, mellan Bryssel i Belgien och Strasbourg i Frankrike. Detta innebär att 20 ton papper skyfflas fram och tillbaka vid varje flytt. Denna vansinniga flyttkarusell släpper ut 19 000 ton koldioxid eller lika mycket som 10 000 flygresor mellan Stockholm och New York. Sett i pengar så kostar det EU:s medborgare 2 miljarder kronor, pengar som skulle kunna göra nytta på annat håll exempelvis genom miljösatsningar.

Det betyder att varje EU parlamentariker är skyldiga till utsläpp 19000/5000 = 3,8 ton koldioxid. Även våra svenska miljöpartiet i EU som är ansvariga för 3,8 ton mer än en vanlig svensk.

Alla
svenska partier förutom SD som la ner sina röster i EU parlamentet för att fördöma den nya homosex lagen i Ungern. Lagen innebär att all information om homosexualitet till minderåriga förbjuds som är under 18 år. Enligt Orban så är det för att stoppa pedofili.
Lagen har ingenting med huruvida homosexualitet är lagligt eller inte
och homosex är tillåtet i Ungern. Det har att göra med sexualundervisning i skolan. Den enda sexualundervisning som behövs är den strikt biologiska. Sexleksaker, ställningar, sexuella böjningar och annat skall inte förekomma alls i sexualundervisningen. Det är ett fritidsintresse som barnen i så fall kan utforska när de är vuxna.

Problemet för EU och de som röstade för, att de inte accepterar att Ungern förbjuder information om homosexualitet till barn, är ingenting annat att Eu såg en chans att klämma åt Ungern! Det handlar helt enkelt om att hbtq-rörelsen i maskopi med det perverterade etablissemanget vill trycka sin propaganda på minderåriga. Ungern gör helt klart rätt här. Låt barn vara barn så tar de nog själva reda på hur de vill ha det som vuxna.

SD har inte röstat emot utan lagt ned sina röster.
Foliehatten har inte hört motiveringen men han förmodar att det är en principfråga om att EU inte ska lägga sig i moralfrågor som när KDs Lars Adaktusson inte ville rösta för att fördöma abortmotstånd. Hade SD velat ställa sig på Ungerns sida hade de valt att rösta emot istället. Att svensk media berättar sanningen kan vi bara drömma om.

Exhibitionisten MPs Alice Bah Kuhnke är en av författarna till resolutionen och ett drev mot Ungern.

Minns ni ungdomstidningen Okej? Rätten att vika ut sig sexuellt för unga människor är Alice uppenbarligen svag för. På bilderna poserar Alice Bah Kuhnke med en cigarr i munnen, svart tejp på överkroppen och med händerna för sina nakna bröst.

Om EU mot förmodan skulle stämma Ungern för att deras folkvalda parlament stiftar lagar som inte har med EU att göra, så ser
Foliehatten fram emot att detta händer och att Ungern går ur EU. Han hoppas faktiskt att alla går ur i så fall. Sverige har nu stora problem med flera näringar, där vi pga uruselt ledarskap kan få sitta med Svarte Petter och förlora 100.000-tals jobb i skogsnäring, vattenkraft m.m.

Foliehattens
uppfattning är att kritiken mot förslaget är banal. Om man vill säga att kopplingen mellan bögar och pedofiler inte ska göras så fram med hårda data om hur vanligt pedofili är bland homosexuella och hur vanligt homosexualitet är bland pedofiler. Om Ungern har siffrorna på sin sida så betyder det såklart inte att vi ska förtrycka homosexuella, men man kan i alla fall diskutera med konkreta fakta.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar