fredag 2 juli 2021

Polismordet utvecklas till ett socialistiskt skådespel!

Foliehatten kan inte låta bli att skriva ytterligare några rad om polismordet.
Det vi nu får bevittna som sitter på läktaren och betraktar händelseutvecklingen är "för fan helt sanslöst" och vi ser ett system
som är på väg att helt förstöra sig självt.

Polischefer, media och nu senast åklagaren går all in med att polismordet var en tragisk olycka, eller "felskjutning" som det numera kallas och inget mord. Det är uppenbart att sosseriets rutiner för damage control spinner på för högvarv.

Det är en surrealistisk upplevelse att rättsväsendet levererar material och argument till försvarssidan, om nu ”gärningsnegern” skulle bli gripen och en minderårig är gripen. Det finns ingen chans att gärningsnegern skulle bli dömd för mord nu när till och med åklagaren är ute i media och trycker på att det var olyckliga omständigheter som ledde till en tragisk olycka, utan att det finns minsta bevis för det. Allting bygger på spekulationer och gissningar.
Dessutom försöker man nu spinna det till att istället handla om "kränkande fotografering" eller liknande. Det är fotograferingen som är det
egentliga problemet.

Polischef Erik Nord är en S-politruk av värsta sort om man får tro Peter Springare (den där polisen i Örbro som öppnade munnen) och Nords agerande just nu säger inte emot detta. Han vet vilka hans chefer är och vet hur man deltar i den koordinerade dansen. Han går ut med citat utan grund vilket ger media den spinn de behöver och alla från polisledning, till regering till regimmedia är glada. Skademinemering och försvar av regeringen avklarad. Gott jobb Erik, tror att han siktar på en högre polischefsposition och han har just visat, att han är utomordentligt väl kvalificerad för jobbet. Det finns ett problem i horisonten – Löfven kan få problem med att bilda en ny regering.

Kan dock tänka mig att polisundersåtar till S-politruken är mindre glada och det kan ju bli en rolig följet
ong om vi har tur...

Vem har sagt att svensk polis inte har kontroll över det svenska tillståndet? Nu har de baske mig fått tag i en person! ...som gjorde misstaget att visa en film ifrån skjutningen, så att folk riskerar att förstå hur den svenska verkligheten ser ut!

En person har anhållits i Helsingborg misstänkt för att ha spridit en film som visar hur den skjutne polismannen i Biskopsgården kämpar för sitt liv. Det säger Erik Nord, polisområdeschef för Storgöteborg till P3 Nyheter. Personen ska ha lagt upp filmen på sin hemsida.

Nord: ”
Man kan till och med bli inlåst om man sprider sådana filmer på nätet.”
Kommer förmodligen sitta inne längre än själva polismördaren.

 

2 kommentarer:

 1. Det här har jag fruktat länge, att "gängen" ska använda minderåriga som mördare. Den lagstiftning som finns om straffmyndighet och ungdomsrabatter gör att gängen använder 14 åringar så ofta det går. Dom får pengar inga eller nästan inga straff och massor av status. Det måste vara den överlägset bästa rekryteringsgrunden för minderåriga. Dom som är ansvariga eller försvarar den här lagstiftningen är nog inte dom skarpaste knivarna i lådan och har inte gjort någon konsekvensanalys.

  SvaraRadera
 2. Dansk Folkepartis tidigare partiledare Pia Kjærsgaard skriver i en debattartikel i Den Korte Avis.

  Det politiskt korrekta Sverige är ett så sinnesrubbat samhällsbygge att det över huvud taget inte låter sig beskrivas med vedertagna statsvetenskapliga begrepp.

  Tidigare har nordiska bedömare föreslagit att man kan kalla Sverige för "DDR light" eller kanske ett konsensussamhälle. Men enligt Pia Kjærsgaard är den typen av beskrivningar inte starka nog.
  "Personligen tror jag inte att det rätta begreppet är uppfunnet ännu. Sverige är så sinnessjukt att det skiljer sig från alla andra samhällen i historien, och i själva verket kanske det inte är statsvetenskapens roll att etablera ett begrepp, utan snarare fackmän inom psykiatrin som specialiserat sig på schizofreni och förträngning av känslor", skriver hon.

  SvaraRadera