måndag 12 juli 2021

Globalisterna bakom invandring och veka statschefer som inte tänker på sin egen befolkning!

 Det finns en mängd indikationer på att migrationen till Europa drivits av amerikanska kapitalintressen. Det har handlat om att få fler konsumenter (löses med invandring) och större marknader. EU skulle så klart utvidgas och varu- och kapitalrörelserna underlättas. Påverkan har väl utövats via olika nätverk som de icke protokollförda middagarna i Davos och Bilderberg där finansfolk från USA med fler länder frotterat sig med europeiska statschefer och fått gehör för sina krav/behov av fortsatt tillväxt. Tillväxt eller död har varit fältropet. Politikerna i generationen Blair-Persson nappade. Folken tillfrågades inte.

Det är en sorts ny folkvandringstid vi bevittnar. Folk från failed states i Afrika och
Mellanöstern väller in i Europa just nu på jakt efter bättre livskvalitet. Det är fullt ut begripligt. Mindre begripligt är politikernas passivitet vad gäller vilka som kommer. Det verkar som att målet bara varit att få en befolkningsökning till varje pris. Länder som Afghanistan och Iran och även länder i Afrika har väl i princip exporterat sin kriminalproblematik till Europa. Den här afghanen i Vetlanda verkar ha varit väldigt skicklig med kniven.

Sedan kan det ligga något i att invandringen ändå kan ge en boost för ekonomin. Oklart hur. Mängden svindyra bilar på gatorna i Stockholm och M
almö
talar sitt tydliga språk. Folkvandring som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar