lördag 3 juli 2021

Sossarna delade ut över 12.000 PUT i juni!

Polisen skall få snoka i våra privatliv utan misstanke om brott. Staten skall bli mer auktoritär för att Expressen vägrar nämna elefanten i rummet. Problemet är invandrargängen och det är invandrargängen som skapar kaos. Bonnierkoncernen har ägnat de senaste 15-20 åren åt att propagera för massinvandring utan någon som helst plan för hur dessa människor skall ekonomiskt och socialt assimileras.

Expressen har inte ens haft så kallade "integrationslösningar" och de är i mycket gott sällskap med sju partier. Detta har inget med naivitet att göra, men det är högst medvetet av koncernen precis som det är högst medvetet av Schibstedkoncernen och Public Service som ägnat sig åt samma sak. Nu har vi fått de här problemet och vad vill Bonnierkoncernen? Tja, de vill ha mer övervakning. Undantaget är såklart de själva eftersom de jobbar på tidning och där får polisen inte snoka. Det är bara vi vanliga icke-journalister som skall ha staten snokandes i vår dator. De här människorna kritiserar Kina för att vara en övervakningsstat.

Sverige huserar nu över en miljon marginaliserade människor från tredje världen. De är mer eller mindre inlåsta i betong-ghetton ursprungligen byggda av SAP efter 1945 för att förstöra det gamla Sverige och göra oss till kommunens hyresgäster istället för att låta oss äga våra egna hem - en fin svensk tradition som Per Albin Hansson värnade om.
Ungefär 1/4 av de här migranterna i ghettoförorterna har högre utbildning men inkomsterna faller under 20,000 i månaden. Trots utbildning får de inte vettiga jobb. Om det står mellan McDonalds - utbildning till trots och langa knark så väljer de logiskt det senare. Det finns i alla fall någon form av värdighet att bli kriminell även om det är en destruktiv form av värdighet än att jobba på timme utan pensionsavtal på en snabbmatsrestaurang med 16-åringar.

Polisen är naturligtvis upprörda över att förlorat en kollega. Tja, vad tror de skulle ske? Deras fackförbund som över 85% av dem är medlemmar i är också högst ansvariga till den politiska utvecklingen som har resulterat i den här kriminaliteten.
Invandrare är också människor. Om Foliehatten hade haft snuten runt sig hela tiden vare sig han gjort något eller inte så skulle han också känna att han trakasserades. Det är så de här människorna (för de är människor trots allt även om DN har en annan uppfattning) känner. Visst - polisen sköts av gängkriminella men faktum är att polisen symboliserar en känsla av förtryck för människorna i dessa förorter. Någon hävdar att de har misstroende mot polisen på grund av erfarenheterna från hemlandet men många av dem är födda i Sverige eller är tredje generationens invandrare. Det är svensk polis de uppfattar som förtryckande.

Problemet har varit invandringen och typen av invandring från första stund. Men också på grund av att autistiska "jag-centrerade" liberaler avskyr normer och inte förstår att människor är flockdjur och söker sammanhållning. Vidare har liberaler inte förmågan att producera seriösa planer för assimilation och integration. Värst är såklart att de inte förstår att man inte kan ta emot hur många människor som helst om det råder akut brist på vettiga arbetstillfällen samt att det påverkar assimilation och integrationsprocessen när migranterna blir för många.


En polishatare mördade Maria Widéns man. Dödsskjutningen i Göteborg för henne tillbaka till dagen för 14 år sedan när hennes man Fredrik Widén föll offer för en våldsmans kulor.

Maria Widén: ”Mina tankar går till den dödade polisens anhöriga. Jag lider med dem, de kommer att få leva med det resten av sina liv. ”
Titta! En svensk har minsann också dödat en polis, han var minsann en renodlad polishatare till skillnad från den unga, mör
khyade stackare som nu råkade skjuta en polis av ren olyckshändelse, stor skillnad! Bild och namn, inga problem om förövaren är svensk!

DN
samlar nu  stor kraft och mod samt mobiliserar styrkorna. Nu är det all in på att polismordet var en "olyckshändelse" samt att den som publicerar film från mordet är en fiende gentemot demokratin som måste ha livstids fängelse. För demokratins skull.
Wolo har uppenbarligen studerat propagandastrategin från sin värsta fiende och förfinat den för uppnående av maximal effekt. Direkt och tydlig utan att vara lika "burdus" som 30-talets föregångare.


Det är värt att notera är att man inte längre försöker dölja vad man gör, utan kör med helt öppna kort. Till och med den mest inbitna PK-liberal måste undra varför ett polismord blev en tragisk olycka efter bara 12 timmars valsande i media och dessutom att åklagare och polisledning instämmer i det innan man hittat gärningsnegern. PK-liberalen måste också undra varför en liberal tidning på högerkanten ensidigt hackar på KD som är ett liberalt parti på högerkanten och samtidigt hyllar en Frankensteinregering som måste förlita sig på stöd från kommunister, miljömuppar och helgalna marxist-liberaler.

Är det slutspelet vi ser nu? Finns det ingen tid att förlora innan finalen ska dra igång? Skiter man i att man blir avslöjad? Vilka deltar i finalen? Är det Sverige vs. Agenda 2030?

I gårdagens Aktuellt intervjuas Peter Esaiasson om sin ghettostudie från 2019 (tog alltså 2 år för MSM att uppmärksamma den?) I studien sammanfattade Peter läget med utanförskapsområdena, Biskopsgården m.fl, som inte är Sverige!
Undrar om Nike Nylander kommer att ligga i fosterställning inatt?
Det är väl så man ska förstå mångkulturen och förorterna: ett fenomen som gör att Danmark nu vill upprätta läger i Afrika eftersom det inte är Danmark. Våra läger ligger i Sverige, men är inte Sverige.

Redan 2015 så gjorde Kalle Strokirk en satirteckning om att Rinkeby inte längre är
svenskt territorium. Ett faktum som passerat både media och allmänheten i den öronbedövande vänster och alla är lika värdelösa propagandan. Ett polismord är det absoluta beviset på att de kriminella äger våldsmonopolet i landet, med Löfvenregeringens goda minne.

Även denna gång kör regimmedia samma visa dvs. förminskar händelsen och kör med det vanliga tramset om socialt utsatta, att det var en olycka inte ett mord och gullgull med de kriminella. Bilden av Sverige sett utifrån är ett dårhus där befolkningen medvetet år efter år röstar för mera av detta.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar