måndag 26 juli 2021

i SVT Rapport får vi höra att det behövs åtgårder mot högerextrema!

Av en ren tillfällighet tittade Foliehatten på SVT Rapport igår. Regimmedia sände ett inslag om högerextremismen.

Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI har på uppdrag av EU-kommissionen kartlagt ”våldsbejakande högerextremism” på nätet.

SVT intervjuade Lisa Kaati som inte år obekant för de som följer vad som står på nätet. Lisa sprider vänsterextrema budskap och är gift med en förespråkare av sharia. Alla som ser vad hon står för begriper direkt att hon inte för 1 öre är objektiv, snarare förespråkar hon vänsterextremism.
Foliehatten undrar varför inte maffian i EU ger någon i uppdrag att studera vad vänsterextra sprider på nätet. Där kan vi verkligen tala om extremism!

Foliehatten undrar verkligen i vilken värld Lisa Kaati lever i när hon säger:,"En kultur av glorifiering av högerextrema personer som utfört terrordåd."
Många med Foliehatten undrar vilka Lisa menar. Vem skulle det då kunna tänkas vara? Carl Bildt/Estonia? Stefan Löfvén/ massavlivningen på våra äldreboenden?
Alla sinnesslöa politiker som medverkat till det brutala svenska samhälle vi ser idag?
Svensson har sakta men säkert blivit medveten om vad som håller på att hända i Sverige och alla kokskallar begriper säkert att Svenssons blir förbannad och "radikaliseringen" sker naturligt. Det är sanningen och insikten som PK kallar för "radikalisering".

Lisa: "Förslag på riktade åtgärder mot personer med fördomsfull personlighet".
Har inte Lisa klart för att man hörde detta i alla kommunistländer från 1918 och framåt. Vad menar Lisa konkret med riktade åtgärder? Skall de av Löfvenregimen utpekade högerextra skickas på hyrda platser ´till Sibirien? Eller kanske ännu bättre till sossarnas egen högborg Bommersvik. Där skall dessa högerextrema omskolas till sossarnas ideologi!

Det är mer än skrämmande att SVT som bekostas av oss skall sända ett sådant inslag. Att dessutom en massa påståenden av en kvinna från FOI som är väster som tydligen inte har fördomar, utan rätt och slätt gillar sharia eftersom hon gift sig med en person som står för detta. Inser inte SVT att en sådan person är direkt diskvalificerad och hon bör definitivt inte sitta och berätta om högerextremism.
Var finns dessa sajter, vad skrivs där, i så fall? Var det någon som hörde den som intervjuade Lisa i SVT ställa en enda följdfråga efter hennes påståenden?  En normal person hade frågat efter källor efter Lisas alla grova påståenden.

Vi kan bara konstatera att vi är i Sverige och SVT är en del av Löfvenregimen, där högerextrema skall jagas till varje pris, förmodligen på order av den s.k. statsministern. Skandal att vi har ett sådant Public Service som  ”jämt och ständigt” bryter mot sitt sändningstillstånd. PS behöver rivas till grunden och sedan byggas upp igen.

Löfvenregimens makt bygger på lögner som sett till att smörja media med hundratalsmiljoner, så att de likt en hund följer Löfvens minsta lila svansviftning. Tillsammans vilseleder de svenska folket med sin agenda och alternativ media är en stor vagel i ögat på dessa lögnare.

Foliehatten anser att det är dags att granska de betydligt farligare vänsterextrema miljöer som Lisa Kaati rör sig i. När vänstern beskrivs det som"vänsterradikal! !När högern beskrivs det som "högerextrem." Säger väl allt och lite till!

Se i stället tll att hålla Islam borta från vårt land. Problemen har vi fått på grund av att riksdagen är packat med karriärlystet oerfaret folk, där majoriteten enbart har erfarenhet från fackföreningar, ungdomsförbund, och statliga och kommunala institutioner. De flesta är dåligt utbildade och historielösa och skulle aldrig komma i närheten av samma lön på den öppna marknaden.

Riksdagen liknar mer än överårig ungdomsgård där ålder och erfarenhet anses som en belastning. Sverige har vi ett av västvärldens yngsta parlament som fortsätter med importen av Islam och kriminella. Dessa broilers ser nog verkligheten men vågar ej riskera sin karriär, så man förråder hellre sitt svenska folket. Överfulla häkten och fängelser med invandrare och nästan 700.00 som går på bidrag, säger det mesta om vad vi har de stora problemen i svenskarnas Sverige.

1 kommentar:

 1. Vi högerextremister, skattebetalare och ryggraden i samhället ska regelbundet hudflängas och misstänkliggöras.
  Alla hjälps åt med Säpo i spetsen.
  Satans pack säger jag.
  Vid vilken tidpunkt blev den hederlige vite mannen en extremist?
  Och man måste säga att de lyckats väl med det fogliga folket i norr.
  Har haft två besök i helgen av två personer som gått på lögnerna.
  En var blank den andre försvarade våra politiker med emfas.
  Finns det inte ett ordspråk som säger ” ska man ta strid ska det vara för en godsak”

  SvaraRadera