tisdag 6 juli 2021

Riksdagscirkusen har full "show" och alla häpnar över clownen Rödskrikan!

Både Löfven och Lööf medgav igår att det inte fanns ett avtal, utan bara ett utkast som partierna skulle godkänna. Vilket MP aldrig gjorde.

Annie har sagt att MP måste lämna regeringen om de inte går med på det senaste som Rödskrikan har krävt. Alla skrattar eller gråter, när de hör clownen Rödskrikan.

Rödskrikan Annie Lööf kräver att MP backar för att hon ska släppa fram regeringen igen. Varför kan MP inte bara strunta fullständigt i vad hon säger? Det är Lööf som har orsakat den här regeringskrisen. Hon har inget annat alternativ än att släppa fram Löfven igen och dessutom tänker hon inte ens stödja regeringens budget. Att samtidigt låta sig förnedras av Annie Lööfs krav är patetiskt. Hoppas att MP och V står på sig. Det är någonting som Löfven inte vågar, är rädslan för Annie Lööf, att hon skall lämna honom. Nu är det upp till Rödskrikan Lööf att rösta rött om hon ska framstå som en vuxen ansvarstagande politiker.

Löfven verkar ha lovat både C, MP och V guld och gröna skogar i enskilda samtal, utan att ha gjort det klart med MP och V. Klart han håller käften nu. Det krisar ordentligt för honom och allt handlar enbart om att ta sig genom morgondagens omröstning.

Efter det har Löfven iofs sagt att det finns ett avtal som ska hållas, men då menar han alltså ett muntligt avtal mellan honom själv och Lööf, inte ett avtal mellan de före detta JÖK-partierna (de som är kvar).
Frågan som alla journalister inte vill/vågar fråga om; vad har Löfven och S lovat Centern? Hur kan S utan att ha sin regeringspartner MP stöd i detta beslut? Visst dom vet att MP ändå röstar grönt, men samtidigt uppstår väl någon slags spricka S mot MP? Foliehatten vill höra Löfvens version av detta! Har han lovat Lööf utan att MP godkänner det?

Rödskrikan 3 punkter måste vara utförda innan de röstar om budgeten? Någon kommer att förlora av MP eller C i alla fall. Rolig tweet från Viktor Barth kroon:
Viktor Barth-Kron
@viktorbk
”Det lär sluta med att frågan läggs över på strandskyddsmarknadens parter. Markägare, campare och sälar får chansen att själva komma fram till Centerpartiets politik.”

Varken C eller Mp har alltså hotat med att rösta nej imorgon. Det lär bli Löfven imorgon. Löfven har inställt Almedalstalet imorgon - så det pågår säkert något slags förhandling. Löfven tar ett snack med Rödskrikan Annie och säger att dina punkter trycker vi igenom senare, MP kan köras över.
Sedan tar han ett snack med MP och säger att vi låter Rödskrikan göra det rödskrikor gör, skrika lite, men sedan kör vi över henne senare. Löfven erbjuder
dessutom några bingolotter och klistermärken till Mp och sedan är saken utagerad. Alla kan därför rösta ja till Löfven.

I denna märklig konstellation måste någon alltid
bli dörrmatta. MP riskerar nog mer än V och C att bli avtorkad på. MP har få valmöjligheter och låga opinionssiffror. 2022 måste väl även de mest korkade väljare vaknat och Sverige kan få en nystart.

Nu är det bevisat: Åkesson har inte bara fascistiska åsikter - han är rolig också. Så här beskriver han nämligen den pågående regeringsbildningen : "en socialliberal pyttipanna som förenas i sitt hat mot sd". Den där ska han nog få äta upp.

Svenska journalister är korkade miljöpartister som tror att allt ordnar sig med god vilja.
Det har inte genomförts någon konsekvensanalys över tillgången eller bristen på el.
Vi kan redan idag se att vi kommer att få enorm brist på el, det kommer helt enkelt inte räcka´till. Med en vansinnig invandarpolitik blir vi fler och fler, regeringen lovar bort massa etableringar av elslukande serverhallar, där de i princip skänker bort el. Senaste bygget är i Avesta av en stor hall till Google. Löfven ljuger som vanligt när han påstår att det ger fler jobb,

Allt
ska bli koldioxidneutralt med nästan bara elbilar och projekt med miljövänlig stål som slukar el. Sverige kommer att bli som en bananrepublik där blackouts kan komma när som helst och man får bara duscha och laga mat två timmar om dygnet.

"Industrisatsningarnas elbehov
LKAB:s satsning på järnsvamp och H2 Green Steels satsning mot fossilfritt stål
beräknas kräva cirka 70 TWh* elenergi. Det motsvarar ungefär hälften av hela Sveriges årliga elförbrukning.
Batterifabriken Northvolt ett i Skellefteå beräknas behöva 2 TWh elenergi.
Pilotanläggningen Hybrit i Luleå beräknas behöva 15 TWh elenergi.
*1 TWh räcker för att klara elförsörjningen till cirka 50 000 villor under ett år."

Herregud vad avundsjuk de måste vara i högerblocket att de inte lyckades tvinga kvar C i sitt block. Rödskrikan Annie är verkligen en psykopat. Allt handlar till 100% om hennes eget ego. 8%-partiet ska bestämma allt och köra över de andra i deras hjärtefrågor. Rödskrikan är döden för alla som kommer nära henne.

Foliehatten trodde inte sina ögon när han såg att Aftonbladets Anders Lindberg har gjort samma analys vad som hände igår. ”Annie Lööf är en vandringssägen om en mörk tid i svensk politik som inte har funnits på riktigt?

När man lyssnar på Annie Lööfs Almedalstal så är det obegripligt hur någon kan rösta på henne! Människan är ju helt komplett galen och borde söka vård. Hon gick går till hårt angrepp mot SD.

Rödskrikan: ”De skapar misstro och rädsla, göder främlingsfientlighet, rasism och intolerans.”

Foliehatten undrar var exakt hittar han denna främlingsfientlighet, rasism och intolerans?
När Foliehatten funderat en stund inser han att Rödskrikan inte tolererar att SD vill ha – kontroll över Sveriges gränser och upprätthålla lag och ordning och det är rasism.
Det är
Rödskrikans affärsidé att misskreditera SD. Allt är OK bara SD inte får någon makt på något sätt. Det beror kanske på att hon skäms över sitt eget partis rötter. Centerpartiet var i princip ett nazistparti så långt som in på 60-talet. Parollerna var ”Blod och Jord Sverige åt Svenskarna.”
Centerpartiet har också haft organiserade nazister i
riksdagen såsom Per-Olof Sundman. SD har aldrig haft några riktiga nazister i sina led, möjligtvis Hollywoodnassar.

Rödskrikan Annie har diskvalificerat centern från resten av den svenska borgerligheten som kan tänka sig att göra upp med SD i sakfrågor där de har liknande politik. Sannolikt kommer det höjas röster på ett ledarbyte inom centern för att likt liberalerna ansluta sig till borgerligheten igen. Men det kommer nog inte ske förrän efter nästa val då Rödskrikan Annie avgår efter ett valresultat som är ett fiasko. Hennes politiska inkompetens har nu även vänt miljöpartistiskaaktiviteter mot C.

Det s k "strandskyddet" egentligen är en form av smygexpropriation av privat mark utan att staten behöver betala ersättning så är nog socialisterna i vänsterblocket måna om att inte förlora denna i sitt hat av ägande. Strandskyddet har skapats av socialistisk illvilja och avundsjuka, och gäller i många fall hela 300m från stränderna i det europeiska land som sannolikt har flest antal mil strand per capita med råge.

Allemansrätten, för privat bruk är trevligt, men den missbrukas allt mer ofta av kommersiella aktörer som tjänar pengar på annans egendom. Även den måste omarbetas i grunden och enbart gälla privatpersoner och inkludera ett större ansvar för individen att värna naturen och markägarens egendom.

Samma sak, men nästa än grövre övergrepp på äganderätten är förbudet för många markägare att bruka sin mark. Som i den av MP drivna våta filten över svensk fjällnära skog.

Alla dessa tre fundamentala angrepp på äganderätten är socialisternas våta dröm, den att ta från folk som skött om en mark i generationer utan att behöva betala för det. En smygexpropriation som passar de avundsjuka och icke åstadkommande som handen i handsken. Ett extremhöger-parti som C vill så klart eventuellt
bli av med allemansrätten helt och hållet så att vanliga dödliga inte får gå i skogen alls, likt i England eller USA.

Om inte Centern driver denna fråga "ända in i kaklet" nu så har de helt och full bekänt sig till socialismen. Värnandet av äganderätten är fundamental i alla fungerande och välmående samhällen. Socialism har aldrig fungerat - empiriskt bevisat.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar