fredag 9 juli 2021

Det är Bonniers som sätter den politiska agendan i Sverige!

DN och Sydsvenskan var dagarna före, under och efter omröstningen rena rama propagandacentraler för sossarna och Stefan Löfven. Det är C J Bonnier som styr - allt.

Efter den senaste röran i riksdagshuset
som varat länge, är Foliehatten övertygad om, hur alla kuggar föll in i den djupa statens maskineri. Fackbasen, med sitt arsle har slitit ned många stolsitsar i 35 år, hade av sina rådgivare förbjudits att återinsätta landsbygdsministern. Det är såna här små detaljer som ger hela bilden. Det hade stuckit i osäkra väljares ögon om hon återinsatts.

Det här läggspelet med öra och känsla för detaljers förmodade ekon i folkmassan är sossarnas starkaste vapen och utgör ett mönster som ingen bryr sig om att analysera. Bonnier myser och för det anfrätta Public service finns inget "intresse" att slå sig för pannan. En detalj som
Rödskrikan Lööf är ett sällan skådat politiskt fenomen i Sverige. På några år har hon gått från Allians och borgare till ett stödhjul för Bonniers. Det har gett en makt att hålla mer än 50% av folket utanför.

Bonniers har bestämt och beordrat att Ebba Busch ska löpa gatlopp i media. För ett husköp som är rätt, är hon uppe på Mona Sahlins samlade nivå. För Foliehatten är allt så glasklart det kan bli. Ebba skall bort till varje pris så att högerblocket inte kan ta makten i nästa val.
Det finns flera skäl för Bonniermedias ständiga attacker mot KD och Ebba. Den blonda valkyrian konkurrerar med Fjamåt om yngre kvinnors röster. Om man lyckas tillintetgöra henne så kan Fjamåt dra till sig några välbehövliga röster och det "konservativa blocket" faller sönder. SD växer sig starkare genom den ständiga kritiken, men om Bonniers kan tillintetgöra den svagaste i blocket, så kan sossarna behålla sitt maktinnehav.

Sedan ligger det väl kvar ett hat och mal mot kristna som inte är uttalat kristna sionister. K
D antas stå för sådant som sammanhållna kärnfamiljer, abortmotstånd och traditionella värden.

Finns det någonting hetare än en sur och arg Ebba Busch, ha-galen efter
sitt hus? Foliehatten hoppas att hon får blomma ut till en rasande Galadriel! De hatar henne eftersom hon är ett fokus för en subkulturell rörelse bland skärpta brudar med självmedvetenhet och förståelse för våra livsbetingelser. Kristen tradition. Trad living. Därmed anti-jude. Samma med Nick Fuentes som fokus för en framväxande Deus Vult variant av kristenheten bland unga killar. Till tonläget och "memvärdet."

Public service ägnade inte 5 minuter åt att undersöka Jan Björklunds ambassadörspost eller Jonas Sjöstedts frus dito eller som senast hur en liberal ledamot trots riksdagsgruppens svurna lojalitet annonserade i ett pressutlåtande att de skulle rösta gult. Var är de grävande reportrarna från det folkägda mediebolaget som Svensson via skattsedeln försörjer?

Nu kommer Foliehatten att skriva och många kommer säkert att reagera. Det brutala sanningen är att judarna vill inte ha någon annan regim i Sverige än sossar med stödpartier som nu. Fatta också att media får inte underskattas, om ni vill ha en levande demokrati.

Foliehatten ser i sin spåkula att Sabuni kommer försvinna senast om ett år. Sedan börjar Bonnier (den här förfärliga artikeln om Busch i en lokaltidning i Värmland som ägs av Bonnier med restaurering av liberalerna i eller utanför riksdagen med en vänsterkammad Westerberg-typ som ny partiledare, den där Christer Nylander som är klippt och skuren eftersom han som Rödskrikan hatar SD något enormt!

Fan vilket hat som man kan känna till det på papperet enda oberoende mediet vi har i Sverige (Schibsted har mer än gärna anslutit sig till Bonnier då samma etniska tillhörighet styr båda koncernerna) - Public Service.
Den sista resten av hopp om neutral position därifrån slogs i kras i SR när Benkö gav sitt eget bolag, i praktiken sig själv, rätten att granska hur den hemska propagandan om
Islam i P1 kunde få förekomma genom en anställd i knullhistoria med den klassade terroristen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar