torsdag 1 juli 2021

Nu börjar makten med " vit tvätten" av polismordet!

 Igår mördades en polis i Göteborg – Biskopsgården. Inte sedan 2007 i Nyköping har det det skett ett polismord!

Löfvenregeringar har haft regeringsmakten i 7 år. Under den tiden har sossarna gjort allt för att blockera SD i riksdagen, det parti som varit tydligast med att man vill se hårdare tag mot de kriminella. Istället har han valt att samarbeta med partier som daltar med de kriminella. Ansvaret för polisskjutningen faller hårt på Löfven och S.
Efter den tragiska händelsen i natt tror
Foliehatten att tom Löfven & Co skulle föredra att sitta på läktaren och se på, hur en borgerlig regering skulle reda ut det här.

Nu börjar ”vittvätten” av polismordet i Göteborg. Det är 90 grader, extra lång tvättcykel och klorinbaserat tvättmedel som används. Polismordet var egentligen en "felskjutning" enkigt SvD. Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om det snart kommer antydningar om, att det kan vara "en ny laserman" som ligger bakom mordet.

Sosseriet har antagligen en handlingsplan redo för sådana här händelser och förberedda kanaler ut till polisdistrikten om vilken version av händelseförloppet som är det riktiga. S med Löfven i spetsen
har drivit en politisering av hela samhällskroppen, där korrekta sossevärderingar är centrala. Politruker tillsätts för att garantera agendan - Dan Eliassons skador på polisen kan inte nog poängteras.. Värderingarna går i princip bara ut på en enda sak: att inte ge SD rätt. I konsekvensens namn kan därför inte heller de verkliga samhällsproblemen tacklas.
S satsade allt på ett kort. Det höll inte. Där är vi nu.

Idag finns det inte några som helst uppgifter som pekar mot en viss person, utan en hög polis spekulerar lite allmänt. Meningen är att man ska lägga huvudet på sned och se sorgsen ut när man tänker på den stackars gärningsmannen som läste på läkarlinjen och ville bli fotbollsproffs, men som av en olycklig och oförklarlig anledning råkade "felskjuta" en polis som av en lika olycklig anledning råkade befinna sig i vägen för kulan.

Ett av problemen är att det är allmänt accepterat i samhället att hata poliser. Diverse rappare och "musikfolk" sjunger ofta om våld mot polisen och de har mängder med följare och fans. En del blir till och med belönade i kultursammanhang för sina "musikaliska verk!"

Inget konstigt att det till slut leder till att poliser dödas. Det är ju sådana "initiativ" dessa idoler indirekt uppmanar till. Vapen, våld, kriminalitet, polishat - det är dessa ideal unga killar växer upp med idag, och bredvid står kulturvänstern och applåderar.
Svenska journalister har i många år hyllat förorten och deras musik som uppmanar till att skjuta ihjäl poliser. I
går fick dom sin bekräftelse

Saxat från
Aftonbladet:
"Enligt inledande uppgifter ska polismannen ha stått och talat med ett par personer när de plötsligt blev beskjutna. Polisen skadades så allvarligt att han dog under natten."
Man vill få det till att låta att han stod och snackade med gängkriminella och dom alla besköts. Troligtvis fick dom andra inte ett enda skott på sig. Givetvis var polisen måltavlan. Enligt
Aftonbladet så var motivet oklart också... Då kan Foliehatten tala om motivet. Gängkriminella är fiende med polisen.

Media kommer troligtvis inte lägga in en kulturell aspekt utan pumpa oss med bilder av fredliga invandrare för att minska hat och rasism.
Intervjuer med "skötsamma" invandrare i området kommer hagla. Kan till och med kommer artiklar där de spekulerar om att gärningsmannen är vit.
Globalistmedia kommer leva upp till alla förväntningar. Se bara hur de hånade offren och lyfte fram gärningsmannen som utförde knivdåden i Vetlanda.

De flesta invandrare är inte gängkriminella men de har tagit med sig och upprätthåller en kultur som hindrar dem att ta till sig svenska värderingar. De vill helt enkelt fortsätta vara - kurder eller annan etnicitet och de fortsätter att vara just kurder bara att det är på ett annat geografiskt område. Nu valde Foliehatten just kurder eftersom Özz Nujen som uttryckte att han kom till Sverige för att få fortsätta vara kurd.

Tro & Solidaritets Mattias Irving, redaktionschef på Dagens Seglora ( som beskriver sig som "En feministisk, antirasistisk och maktkritisk tidningsröst i skärningspunkten mellan andlighet, kultur och samhälle" ), svarar för denna smaklösa relativisering:
Mattias Irving
@Nonemo
De senaste tio åren har ca 450 personer dött på jobbet i Sverige. Önskar att vi tog allas död på lika stort allvar. Ingen har mer än ett liv att ge. Varje förlust är en tragedi som hade kunnat förebyggas.”

Stark kritik i kommentarerna. Partikollegan Mats Eriksson rekommenderar att Irving tar bort tweeten , Miljöpartiets Nils Karlsson är frågande.

Sveriges Radio relativiserar också polismordet och kallar det att "polis har avlidit efter att ha träffats av skott. " De förvandlar alltså en aktiv handling till något passivt, en olycka. Foliehatten säger: om en svensk "journalist" skulle råka avlida efter att ha olyckligt träffats av något vasst, eller av något föremål som färdas i hög hastighet i "journalistens" riktning, så kommer han inte fälla några tårar.

Sveriges "Bagdad Bob" Jerzy Sarnecki
ät inkallad och utövar nu damage control för SVTs räkning.
Jerzy: ”det kan vara så att gärningsmannen inte ens visste att det var en polis man sköt. Det vi dock vet är att de nästan alltid åker fast. Det finns bara ett fall som är ouppklarat .”

Sveriges polischefer handplockas av Sarneckis hantlangare. Hela kriminologin är därför utvecklingsstörd i Sverige. I Danmark hade de faktiskt rivit hela Biskopsgården och Klanledarna hade fått sina fiskar varma. - Helt otroligt hur naivt detta landet är. Det kan vi skylla på mediernas PsyOps och Woke. Det roliga är att i Danmark anser läkare, psykologer, journalister och poliser att det är invandrarna (främst araber) som är rasisterna. Men på andra sidan bron är det tydligen precis tvärtom. Vilka svin vi svenskar är egentligen. Fråga Expo. LO, Annie Lööf och Bonniers så är vi utom-stockholmare faktiskt nazister och böghatare allihopa (utom de boende på Södermalm och därför förtjänar vi detta. Vi skall övervakas och stämplas annars återföds Adolf Hitler.

1 kommentar:

  1. https://youtu.be/OIvinTPWdFQ

    Polismordet var väntat. Vadslagning när det det skulle inträffa.

    SvaraRadera