tisdag 29 juni 2021

Order från USA till det allierade Sverige – ta hem era IS-krigare!

USAs utrikesminister Anthony Blinken låter meddela följande till nyhetsbyrån AFP:

”Ta hem era medborgare som har stridit för extremistgruppen IS. Omkring 10 000 personer som misstänks ha stridit för IS sitter fängslade i kurdiska områden i norra Syrien, enligt amerikanska beräkningar. Situationen är helt enkelt ohållbar. Det kan inte pågå under obestämd tid .”

Denna uppmaningen/order ger USA:s utrikesminister Antony Blinken till sina allierade, däribland svenska utrikesministern Ann Linde, under ett möte med medlemmar i alliansen mot IS.

Intressant är att Blinken betraktar oss som allierade! Vad kan syftet vara med att ta hem dessa herrar? Varför sitter denne Blinken rödgråten med darrande underläpp i USA och ömmar för dessa mördare värre än SS-soldater i WW2 och vill att vi ska flyga hem dem och proppa in dem i utanförskapsområdena under skyddad identitet och på bidrag resten av livet? Vem kan begripa vilka fördelar vi i Sverige skulle vinna på att ta hem dem?

Väldigt få Svenssons har klart för sig att det är USA som skapat
denna situationen. Varför ska vi ta reda upp deras krig och ta hand om resterna? Massinvandringen till Sverige beror till stor del på USA härjningar i MENA-länderna. Det är Europa som har fått betala priset och USA beter sig som den värsta härskare som pekar med handen, att det är Europa skall betala priset och inte USA!

USA är eller har varit den verkställande handen när "djupa staten" skall etablera ofred och stöka för att det behövs en konstruerad konflikt. Många länder ingår i "deep state" bland annat Sverige och USA och resten utav "five-eyes"-länderna. Sverige har ett telekominfrastrukturbolag som har nät-utrustning i ungefär 184 länder jorden runt. Däribland ett gäng skitländer.

Det moderna kriget består till 85% av informationskontroll (inkl. avlyssning), 15% av ekonomi (inkl. sanktioner) och bara 5% militär kinetisk aktivitet; alltså 5% av militära grejer som rör på sig.
Soldater, kulor, krut, drönare och stridsvagnar.

Det började 2009 i Iran, när ett telekombolag anklagades för mutor till Hillary Clinton så att ett visst bolag inte skulle beröras av de sanktioner USA införde då mot Iran.
Den grundläggande orsaken handlar om vem som ska kontrollera energiförsörjningen till Europa. Precis som att Hunter Biden kopplades till Burisma (energibolag i Ukraina) handlade detta också om energiförsörjning. Den djupa staten med Hillary Clinton som frontfigur tänkte att man skulle bygga en olje-pipeline från Qatar via Saudiarabien genom Syrien upp till Turkiet. På så sätt skulle man få "västkontrollerad" Qatarsk gas/olja till Europa.

Konflikten behövdes när Bashar Al Assad satte sig på tvären, för han ville bygga en rysk pipeline från Iran via Syrien till Turkiet istället. Då tog det hus i helvete och det kom gas-attack-anklagelser mot Assad (han gasar egen befolkning!). Assad has to go! sa Clinton. Sagt och gjort så tog man trupp från Libyen (där Clinton hade slarvat bort militärmateriel och vapen i Bengazhi) via
Nordafrika genom Egypten. Kommer ni ihåg den arabiska våren?

I Syrien krigas det och
avlyssnades. I Jemen krigas det och avlyssnas och i Iran är det också stökigt lite då och då som av en jävla händelse. I Jemen leds striderna av Förenade Arabemiraten som köper Global-Eye-flygplan av SAAB.

Men det är "USA" som krigar
och det är Europa som får flyktingarna som han sa, han Anders Borg.

Det är inte "USA" det är "deep state" som försöker erövra länders energiförsörjning, så att Tyskland ska kunna köpa västkontrollerad gas. Men nu har ju även Tyskland börjat trilskas och ska köpa gas av Ryssland istället - det är ju därför det är sånt ståhej om Nordstream 2.
Sverige är i högsta grad inblandade i stöket i
Mena - men inte officiellt. Bara utan att synas. Efter Trump, Putin och Xi Jin Ping har "deep state" börjat exponera och synas.

Kurderna
har tröttnat på Syriens "fria rebeller" och därför vill nu herr Blinken att Sverige ska ta hem "de sina" som har stridit för att få bort Bashar Al Assad.
Tänk om Tyskland nu istället köper gas från Nordstream2, istället för "västkontrollerad" gas? Hur ska det gå då med sammanhållningen i Nato och EU?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar