torsdag 10 juni 2021

Löfvenregimen för höra en sanning om tillståndet i Sverige som de inte vill höra!

Igår deltog Danmarks tidigare justitieminister Sören Pape Poulsen i SVT Politikerbyrån och han skräder inte med orden när han klargör danskarnas syn på Sverige.

De svenska problemen kommer bli ett danskt problem om ni inte löser det, säger han i en intervju med SVT:s Politikbyrån. ”Jag vill inte vara oförskämd, men jag vill också vara ärlig med hur vi diskuterar det i Danmark.”
Att denna nyhet skulle få mer vind i seglet än artikeln i SVT så kommer fokus låta så här ungefär i svensk media:"Danmark tycker.." "Danmark sa.."
"Invandringen är problematisk anser Danmark.. !" "kommer de stänga gränsen? Gud så
hemskt!"

Att tala klarspråk på det här sättet som danske Sören gör, kommer våra politiker aldrig att göra. För folket i Sverige tycker det är viktigare hur ord framstår snarare än att fixa problemen.  Ängslighet är något svenskar är galet bra på. Se bara alla populära svenska filmer - handlar alltid om massa ängslighet.

Det skulle inte alla förvåna om MSM försöker vinkla vad Sören sagt: Poulsen är ute och fiskar på grumligt vatten. Denna typ av retorik för tankarna till Tyskland på 30-talet. Problemen är socioekonomiska och kan till stor del förklaras med att SD kom in i riksdagen och att vi har fått väldigt fint väder. Det har inget med invandring att göra... Och så något om vita män.

Foliehatten noterar att det pågår diskussioner i våra grannländer om hur Sveriges extrema invandring drabbar dem. Tror ni att danskarna ångrar bygget av Öresundsbron? Hur ska Team-Löfven göra för att piffa upp #Sverigebilden för våra grannländer? Hur är #Sverigebilden bland norrmän och finnar? Det går bra nu för utvecklingsstörde lillebror Sverige.
Det mest anmärkningsvärda var att Sören tyckte det var självklart att kriminalitet och invandring hörde ihop och han tyckte det var problematiskt att svenska politiker inte inser det och ingen i Politikerbyrån protesterade.

D
e klaner som kommit till Sverige har kommit hit med ett enda syfte - att begå brott mot oss svenskar och det gör de med Löfvéns och Lööfs tillåtelse. De senaste tillslagen mot de krypterade apparna visar att en försvinnande liten del är svenskar som lockats in i kriminalitet. Sverige har bara ett riktigt stort nationellt problem och det är till 100% invandrarrelaterat. Allt dåligt som hänt Sverige är de facto invandrarrelaterat och de som bär ansvaret är de politiker som agerat för invandringen.
Självklart skall man inte glömma bort de invandrare som faktiskt kämpar på och de är många, men det kan på förhand vara svårt att gissa vilka som är OK. 
De flesta känner till detta faktum och de är ingen hemlighet. Problemet är framförallt svenska kvinnor som fortsätter att rösta för detta och som helt enkelt inte kan få nog av allt det nya härliga.

Sören Pape Poulsen spänner blicken i kameralinsen från sitt kontor i Köpenhamn när han beskriver hur Sverige används i de politiska debatterna i grannlandet. –
Vi ser Sverige som det värsta exemplet.

SVT: ”När vi gör intervjun med Sören Pape Poulsen, i dag partiledare för De Konservative, har det gått några veckor sedan en Brå-rapport visade att Sverige ligger i toppen för dödligt skjutvapenvåld i Europa.”

Sören:
”Det är väldigt sorgligt, men ärligt talat är jag inte förvånad.”

Sören Pape Poulsen tycker att Sverige borde inspireras av Danmark – där har man under senare år infört en rad tuffa åtgärder som dubbla straff för gängrelaterade brott, visitationszoner och anonyma vittnen. I Danmark har antalet skjutningar minskat rejält sedan 2017, enligt danska polisen.

Nu är Sören Pape Poulsen
orolig att gängproblemen ska komma tillbaka till Danmark i större utsträckning – via Öresundsbron. Sören: ”Vore en katastrof”

– När du har ett svenskt pass är det bara att åka till Danmark... jag vet att det jag säger kanske är kontroversiellt, men Folioehatten tror att
många danskar oroas av det här. Om Danmark skulle bli lite som Sverige vore det en katastrof.

Lägg märke till hur Sören uttryckte det där med möjligheterna att resa till DK också: ”Om du har svenskt pass”.
Inte ”om du är svensk”. Alla förstår vad han menar. Danmark har redan drabbats. Dubbelmordet i Herlev utfördes av somalier med just svenska pass?

Danskarna är pragmatiska. Något de fått inristat i själen efter WW2. De kan tala öppet om orsak / verkan. En spade är en spade och tramsande ses med förakt. Arnstad fick lära sig den hårda vägen, när invandring diskuterades i DR TV.

Problemet grundar sig i svenska statens och politikernas grundsyn på individen. Du är en person som ska styras, tyglas, manipuleras och viktigast av allt: plockas av alla pengar så att du inte blir skuldfri och vågar ”ta dig ton”.

Gängen jobbar likadant. Inte konstigt då att lagarna är stiftade som de är. Löjligt korta strafftider. Ett värnande om kriminellas integritet (FBI’s metoder är t ex inte lagliga i Sverige). Och till sist: de grovt kriminella har rätt till Sveriges bästa advokater på skötsamma medborgares bekostnad. Grundsynen på medborgaren är problemet. Du ses som ett verktyg för andras ändamål.

Sverige vill spela storebror i Norden har nu blivit avstjälpningsplats för diverse bidragssökande och kriminella. Landet dit andra länder skickar sin  oönskade innevånare. Landet där alla politiker är så rädda för att säga en endaste bokstav fel för då pekar media/SVT med hela armen. Det var länge sedan det var någon stake i våra politiker och andra länder skrattar och pekar finger. Med all rätta.

Faktum är att Löfvenregimen inte längre bryr sig om kritik från våra grannländer. Inte ens när pandemin härjade som värst. Löfvén är mer en marionettdocka åt MP, Tro & Solidaritet, Annie Lööf, FHM och inte minst LO. Han är endast statsminister för att han har svårt att säga nej.

Foliehatten funderar på om Norges, Finlands och Danmarks hårda stängningar av gränsen mot Sverige under Covid-pandemin inte bara har med Covid att göra, utan också är förpostfäktningar inför kommande begränsningar av den Nordiska rörelsefriheten. Kanske kommer vi aldrig tillbaka till det tidigare läget?

Sverige jämför sig inte med "småländer" som Danmark, Norge och Finland utan med länder som England, Tyskland och Frankrike och vill leka "ledande" inom EU. Självbilden är att vi ska rädda världen, trots att vi bara står för någon promille av världens CO2 utsläpp. När Foliehatten ser MP Bolund och när han öppnar munnen undrar han om det är en som rymt från Kiviks marknad!

En intressant sak är att Nordiska Rådet verkar ha kollapsat. Man hör aldrig talas om det längre. Foliehatten tror samarbetet har förstörts pga Sveriges vansinnespolitik och att det går inte att samarbeta längre. Det har lett till allt mindre inflytande för de nordiska länderna i världen.


Hoppas en del inser att makten i Sverige utgår från Stockholm och de värderingar som präglar staden. Till skillnad från många andra städer med rötter i industri- eller bondesamhället eller handel som Köpenhamn, så är Stockholm byggd kring statlig förvaltning där det som räknas är närheten till makten.
Den dominerande klassen i Stockholm, är politiker och politiska tjänstemän. Den politiska makten är inte en representation av den svenska folkviljan, utan snarare en plattform för sådana som med förakt betraktar dem som de låtsats representera.

De flesta som rapporterar och skriver om segregation och integration bor i dyra lägenheter eller villor i burgna förorter eller i stadskärnor.
Väldigt få journalister bor i stökiga förorter. D
e som bor i Rinkeby/Rosengård är invandrare som inte kan flytta därifrån. Ingen eller väldigt få vill bo där.

Foliehatten avslutar med att citera en ledare i GP: ” Både Danmark och Norge oroar sig över den svenska kriminaliteten. Den spiller över Sveriges gränser. På sikt kan det hota det nordiska samarbetet.
I flera år har våra nordiska grannländer oroats över den svenska kriminaliteten. Och det finns fog för oron. Sverige har börjat ”exportera” brott över Öresundsbron.
Även i Norge har det länge funnits en oro över svensk gängkriminalitet. Redan 2014 varnade den norska polisen för att svensk organiserad brottslighet sprider sig från Västsverige till Norge. Man har särskilt haft problem med stöldligor som plundrar norska hem på värdesaker.”

Sverige är Europas främsta grogrund och exportör av IS-terrorister och andra muslimska våldsverkare. Men det kanske du också har missat? Svensk politik är en farsot för hela Europa!

3 kommentarer:

 1. Replik på nya sängen -arna
  "Som man bäddar får man ligga".
  Detta dock gällande sverige i stort.
  Ja, du tycks ju få din beskärda del.
  Tryggt att ha en rejäl "vallgrav" runt sommarboendet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. "vallgrav" runt sommarboendet" betyder det att du är sjöboende inte åboende som Foliehatten blivit i Simrishamn.

   Radera
 2. 30 000 nya uppehållstillstånd beviljade redan i år.
  Moderaternas skötebarn global compact fungerar som det var tänkt.

  SvaraRadera