söndag 27 juni 2021

Kom och ät utan att betala sossarnas smörgåsbord för invandrare!

 I skuggan av diskussionerna kring misstroendeomröstning och diskussionerna om ny regeringsbildning hade riksdagen för några dagar sedan en lång debatt om migrationspolitiken. Inte helt oväntat vann S, V, MP och C den efterföljande voteringen med en enda röst.
I sitt anförande påpekade Socialförsäkringsutskottets ordförande
moderaten Maria Malmer Stenergard att Sverige de senaste tio åren har tagit emot en halv miljon asylsökande - utan plan för hur alla dessa människor ska kunna integreras i vårt samhälle, skapa sig en egen försörjning och bli en del av vårt samhälle.

"De som kallar sig humana vill öppna gränserna men blundar för konsekvenserna. I skygglapparnas Sverige frodas utanförskapet och hopplösheten". Hon påpekade också att vi har en skyldighet mot alla som bor i Sverige, såväl de som är födda här som de som invandrat hit, att minska invandringen, så att vi klarar av integrationen.

Effekten av riksdagsbeslut blir nu att Sverige inför mer generösa regler för asylinvandring, med en ny så kallad "humanitär skyddsgrund" som öppnar för att ge uppehållstillstånd även för personer som saknar skyddsskäl, nya undantag som urholkar regelverken och nej till tydliga krav på kunskaper i svenska och samhällskunskap innan man beviljas permanent uppehållstillstånd. 

Om
det blir en ny regering har de lovat, att de kommer att riva upp beslutet och i stället införa stramare regler. Bland annat ta bort alla godtyckliga undantag och tydliga krav på kunskaper i svenska och det svenska samhället för att man ska beviljas permanent uppehållstillstånd.

Under upploppen i oktober i Malmö sa en av kvinnorna som deltog, till en journalist:  "Om ni inte vill ha invandring och Islam, varför tog ni då hit oss?”

Foliehatten och många andra svenskar håller med denna kvinnan. Vi har under många många år försökt räkna ut varför Sverige fortsätter att ta emot muslimer, när allting tyder på att inga svenskar vill bo nära dem.
Foliehatten förstår kvinnans frustration och hade gärna deltagit i upploppen/ demonstrationen mot giriga affärsmän, korrupta politiker och lögnaktiga/manipulativa journalister, tillsammans med henne. Hon har blivit lurad. Hon har fått höra att Sverige är ett mångkulturellt land där vi tar hand om våra nya svenskar. Vi vill ha hit så många som möjligt, framförallt människor vars kulturer skiljer sig så mycket som möjligt från vår, då det blir spännande och lärorikt att lära sig av varandras kulturer. Sverige är ett land där rasism tas på största allvar, och de flesta svenska älskar mångkultur.

Ungefär så har hon fått det berättat för sig. Men sedan när hon har bott i Sverige i ett år, utan att känna till allt som har skett de senaste 30 åren, har hon förstått att de flesta svenskar inte vill ha mångkultur. I
varje fall inte mer av det. .
Vad
denna kvinna och precis som alla andra muslimer borde göra, är att inse att de som de tror är på deras sida, S,V, C och MP, ser dem som röstboskap och inget annat. De bryr sig inte om invandrare, och kommer aldrig att göra något för dem. Muslimer borde inse att samma rika globalister som just nu förstör västvärlden genom att söndra och härska, är samma personer som har förstört Mellanöstern.

Foliehatten tycker det är mycket intressant att en tidning som Expressen som har ett stort genomslag ägd av Bonnier - har inlett ett paradigmskifte och går emot de invandrarvänliga partierna och därmed indirekt stödjer SD.

Det är det kanske mest betydande som hänt i svensk s k etablerad medievärld i vår tid. Minns som kontrast Expressens dödsruna över Sverige 2010 över hela första sidan när SD fick 7%. SvD:s väg är åt motsatt håll har mindre betydelse då tidningen saknar potential att påverka tveksamma.
Viktigare är att Expressen nu tycks bestämt sig för att söka rädda landet genom ledare och debatter mot Löfven och hans förödande inverkan på Sveriges framtid. Det har varit en trend i Expressen några år och klarare sedd under pandemin.

En tidigare sakkunnig i Finansdepartementet, Lidhard, sågar i Expressen Socialminister Aldalan Shekarabi och nuvarande GD i Försäkringskassan, den gedigne sossen Nils Öberg.
Den enorma importen av sosseröstande bidragstagare från andra delar av världen breder sossarna nu, enligt Lidhard, ut smörgåsbordet ”Kom och ät utan att betala” överallt i statsförvaltningen. Därför sparkade Strandhäll förre GD Begler vars fel var att hon bara följde regelverket.

Gör din plikt och kräv din rätt är med Löfven definitivt begravt av sossarna.
Migrationen och den generösa
Välfärdsstaten är socialdemokraternas enda möjligheter till fortsatt innehav makten.

Fram till ett eventuellt extra val kommer vi se nedtonande av fascismen faror ( Helle Kleins ord men i motsatt mening i Panelen i morse i SR) i SD/M/KD från Dahlberg och kompani. Hankar sig Löfven kvar till -22års val är
Foliehattem säker på att Expressen håller ut och fortsätter nya inslagna vägen.

Man kan/skall inte underskatta rikstäckande medier. Den springande punkten för utfallet i extra valet eller det -22 är Public Services förhållningssätt. Anträder de samma väg som Expressen, opartisk och saklig nyhetsförmedling och debattledande, blir det en borgerlig seger. Men det låter osannolikt. För tusende gången hade vänster 2-1-överläge i Panelen i dagens Godmorgon Världen. För att ta bara ett axplock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar