onsdag 2 juni 2021

De som röstar på Löfvenregimen har inte förstått att nu ska migrationsnotan betalas!

 Sveriges ekonomi går uselt. Hela Sverige är en stor Potemkinkuliss. Med den totalt ansvarslösa invandringspolitiken har Sverige över 675 000 invandrare som behöver försörjas. Det finns flera beräkningar vad kostnaden för dessa är och Foliehatten har sett siffror mellan 365-400 miljarder varje år.

Sossarna söker nu med ljus och lykta för att beskatta det svenska folket ännu mer, för att täcka upp det bottenlösa hålet som blir allt större dag för dag, eftersom man inte stoppar invandringen. Det är i princip öppna dörrar med flera undantag.

DI kunde avslöja att sossarna har
begärt in en utredning från riksdagens utredningstjänst om hur mycket man får in i skatt om man belägger investeringssparkonto - ISK på över 100 000:- eller 200 000:- med 30% i skatt.

Sossarna ville ha svar på ” "vad skulle intäkten vid vanligt 30-procentig kapitalbeskattning av denna vinst då bli."
Över 100.000 på ISK skulle ge enligt beräkningar 116 miljarder kronor
= 12.000 per svensk och det skulle drabba 2.5 miljoner svenskar som motsvarar cirka 50% av de som arbetar.

ISK infördes för ett förenkla deklarationer och beskattningen av investeringar som schablonbeskattas idag med 0.375% och det har även ersatt det privata pensionssparandet IP. Idag är den tillgängligt som pensionsform för den som driver en enskild firma. Pensionssystemet med statlig pension - tjänstepension - privat pensionssparande är idag ISK.

Sossarnas desperata jakt på pengar där man först gav sig på de rika och nu ger de sig också på småspararna som kanske försöker få ihop till en dräglig pension eller 15% till husköp. Med detta dråpslag bokstavligen ”rycker” sossarna undan mattan för alla som försöker öka sina besparingar.

De riktigt rika miljonärerna med stora tillgångar kan flytta dessa utomlands eller investera i fastigheter och andra tillgångar – möjligheter en medelklassfamilj inte har.

GP: ”Ojämlikheten i Sverige beror inte på de som sparar i ISK-konton utan på den betydligt större gruppen relativt fattiga som helst saknar besparingar.”

När skall det sovande svenska folket upptäcka att den socialistiska ekonomin som knäckte världens största land - Sovjetunionen äntligen är här!
Ingen ska kunna spara !
Ingen ska kunna investera !

Om du arbetar full tid och även jobbar extra spelar ingen som helst roll, grannen herr och fru med många barn som får ut nästan samma summa som du själv som sliter till!

Inte för längesedan sa budgetminister Ingemar Mundebo: "Sverige är det enda land i världen där avundsjukan är starkare än sexualdriften!"

Sossarnas ekonomiska politik gör folk ansvarslösa. Sosarna förlitar sig på, att de alltid finns någon man kan hämta pengar hos.
En del av de som bor i Sverige lutar sig tillbaka och vill ha samma standard som en arbetande person. De uppfostras i någon slags illusion att det alltid finns pengar att hämta hos andra. Man slutar inse värdet av att själv bygga upp något. Gränsen mellan att stjäla eller som sossarna gör konfiskera folks pengar skattevägen är hårfin. Sossarna låtsas att det bara är rika som man beskattar hårt.

Sossarna har sett till att sjösätta totalt onödiga myndigheter, importera en vilande arbetskraftresurs som aldrig kommer att få ett arbete, saftiga bidrag till dysfunktionella stater, energiomställning som inte går att genomföra men som kostar hundratals miljarder, flum universitet, invandrarföreningar och institut ska matas med pengar. Allt ska tas från den privata sektorn.

Med alla skatter stryper de det arbetande svenska folket ekonomiskt som bär upp hela samhället. Det är ingen bra strategi eftersom det kan blir meningslöst att jobba. Som pensionär blir du sönderskattad och hamnar du på äldrevården försvinner hela pensionen i kostnader för mat och vård som är undermålig. Skattepengarna som skulle vara din fallskärm i form av arbetslöshetskassa, sjukvård och sjukförsäkring är nästan sämst i Europa nu. Det borde verkligen vara en fråga inför valet.

Det som kallas "solidaritet" är helt påtvingad och är därmed en diktatorisk handling eller bättre att säga stöld!
Allas olika värde kommer återigen fram då häxjakten på dom som sparar och sköter sin ekonomi tar ny fart. Finansministerhäxan måste ha in mer pengar till alla bidrag som öses ut över alla mer eller mindre kriminella organisationer. Börja med att lägga ner Sida och deras slöseri med biståndspengar till Palestina, korrupta afrikanska länder. Tanzania har genom åren fått 60 miljarder utan vidare resultat. När  Foliehatten besökte Tanzania kom han i samspråk med 3 brittiska gentelmen på Yachtclub i Dar.Es-Salaam. De kunde berätta att biståndspengar försvann ganska snabbt ut ur landet in på konton hos ledande personer. Problemet var att de var enormt rika, men de kunde inte i alla fall då, skylta med dessa pengar. När Tanzania tog över efter britterna tog det inte speciellt många år innan hela infrastrukturen var körd i botten. Foliehatten vill påstå att med den politik som Löfvenregimen håller på med liknar till stora delar Tanzanias. Löfenregimen håller sakta men säkert på att montera ner allt i det svenska samhället! Om du blir sjuk och åker till akutmottagningen är väntetider på 10-15 timmar ingen ovanlighet och det sker dösfall i väntrummen!

Det kvittar om sossarna höjer skatten till 100% och ändå kommer dagens Löfvenregering inte att få ihop finanserna. Denna regerings finansapparat är som ett stort svart hål som slukar allt i sin väg.

Vi har redan en av världens högsta skatter och och borde rimligtvis ha samhällsfunktioner i världsklass men vad är det som fungerar, inte mycket.
Istället för att täppa till alla hål där pengarna rinner ut som vatten ur ett såll så tar sossarna till sin universallösning och höjer skatten.

Finansministern påstår att förändringen måste ske för "rättvisa och jämlikhet" - förklara hur det kan vara rättvist att konfiskera från den som sparat och vill skapa en trygghet. Det är i allra högsta grad orättvist mot den del av befolkningen som är samhällsbärande! De som ser till att samhället går runt. Genom detta blidkar man "avundsjukevänstern" som inte lyckats skapa en egen trygghet. Att skapa trygghet kostar försakelse i inledningen.

Det är hög tid att svensken vaknar upp nu om det inte redan är försent. Den sovande svensken har inte insett att sossarna och MP börjat bottenskrapa skattkistan för att få in pengar till bidragsinvandringen!

Sådan är socialismen, den som är arbetar och är skuldfri får en örfil medan de som anser sig tillhöra eliten får göra precis som de behagar, "med andras pengar."

1 kommentar:

  1. Löfventegimen i all ära men men ser man bakåt sitter hela sjuklövern i samma båt. När har har det hänt att KD eller M röstat för ett skarpt förslag föratt minska invandringen? Aldrig.
    Sanningen är att de är av samma skrot och korn.

    SvaraRadera