torsdag 24 juni 2021

Är Richard Jomshof mer liberal än Rödskrikan Lööf?

 Det är intressant att Richard Jomshof SDs partisekreterare nu beskriver sig öppet som "extremt liberal". Han säger att han inte har problem med tredje världen-invandringen, utan religionen Islam.

Foliehatten är inte alls förvånad över Jomshofs uttalande. Kontrajihadist-rörelsen och sentida SDs kritik mot Islam grundar sig i någon form liberal kritik där Islam anses hota våra ”liberala grundvärden” såsom homosexuellas rätt att gifta, kvinnors rätt till att ha kortkort osv.
Richard Jomshof
däremot är mer liberal än liberalerna själva, just för att dom vill försvara grundfundamenten som har präglat västvärlden sedan 1945, nämligen liberalismen.

Liberalismen har även sina gränser. Det som är grundlagsskyddade fri- och rättigheter förväxlas ofta med liberalism som politisk idé.
Att idag hävda "Liberala grundvärden" är inte att förespråka liberalernas politik, vilket självutnämnda liberaler som
Rödskrikan Annie Lööf har svårt att ta till sig.
Hon säger sig vara liberal och föra mittenpolitik. Hon måste missat det fundamentala i liberalismen eftersom hon mycket öppet stödjer och vurmar för Islam. Rödskrikan tror att bara hon har den rätta värdegrunden kan hon föra en politik som hon tror värdesätts av svenska folket. Efter hennes senaste charader är hon en av Sveriges mest idiotförklarade politiker. Rödskrikan har utvecklat en helt egendefinierad liberalism som blivit mycket sektliknande. De partier som inte bekänner ”liberala grundvärden” som liberalistisk partipolitik skall ställas utanför den gemensamma värdegrunden. Bannlysas! Rödskrikan borde sätta sig i skolbänken och försöka lära sig vad liberalismen står för, så att vi slipper höra hennes ältande!

Rödskrikans tolkning av ”liberala grundvärden” och liberal politik har väldigt snäva gränser. Hon verkar i handling övergett sin "fiiiina" liberalism och anträtt den totalitära vägen och utesluter folkvalda riksdagspartier som SD efter sina egna värderingar. En totalitär liberalism. En riktig politisk skvader. En sekt utan insikt.


Rödskrikan är lika naiv som idioter som titulerar sig världsmedborgare och annat nonsens. Om man har öppna gränser, så kommer man med demografins spelregler att se lagar och normer som speglar majoriteten. Detta då, i synnerhet om man vill uppehålla idéer om demokrati eller tänker sig att Jomshof vill avskaffa demokratin, när tillräckligt många medborgare vill stena homosexuella!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar