fredag 4 juni 2021

Danmark vill stoppa invandringen helt!

Blir det Danmark som kommer att knäcka EUs invandringspolitik? De har nu tagit på sig ledartröjan för projektet ”Rädda Europa.”

Den somalisk bördige danske invandrarministern Mattias Tesfaye intervjuades i gårdagens SVT Aktuellt där han på ett avspänt vis förklarade varför Danmarks nya hållning i migrationsfrågan är både rätt och nödvändig och något för övriga Europa att ta efter. Danmark vill skicka asylsökande till Afrika, för att söka asyl därifrån.

Dagens asylsystem anses vara såväl missriktat som inhumant eftersom en stor majoritet av asylsökarna saknar skyddsskäl samtidigt som de som har asylskäl blir kvar i konfliktområdena. Det kostar alldeles för mycket i form av allehanda resurser - inte minst sönderfallande europeiska samhällen,
där Sverige intar en särställning. Det har också inneburit att speciellt Sverige har tagit hand om relativt välbeställda yngre män, oftast i avsaknad av skyddsskäl som haft råd att betala människosmugglare för resan till Europa.

Men, men FN och EU är kritiska, försökte Aktuellt-Anders slå sönder danskens argumentationen.
Mattias Tesfaye kontrade med att man självklart haft tät kontakt med såväl FN som EU-kommissionen under processen att ta fram det nya lagförslaget. Varför är SVT / statsmedia så extremt angelägna om att förändra Sveriges demografi från grunden? Gäller deras ideologi även för Israel ? Somalia? Varför Sverige?

Foliehatten trodde först det var en sketch av Varan-teatern när detta rullades upp i Aktuellt. Sverige kan nu befästa sin plats som Skandinaviens soptipp.

Danskarnas problemlösningsförmåga slutar aldrig att imponera. Tänk om vi hade haft så kompetenta och handlingskraftiga politiker som Danmark har. Löfven kommer såklart rasa för enligt hans parti finns det inga problem eller lösningar.

Danskarna går som alltid före i frågor om invandring och integration. Tyvärr kommer inte ankdammen Sverige kunna ta efter pga av de element och grupper som aktivt arbetar 24/7 för att söndra och splittra Sverige: vänstern, klimatalarmister, islamister, feminister, HBTQ+ (och andra onormala) och liberaler.

T
V4Nyheterna: "Det är dessa människor som Danmark till varje pris vill stoppa från att nå Danmark." Samtidigt som de visar en film, när en gäng flyktingar räddas från en båt på Medelhavet och nästan alla var yngre män med det senaste i klädväg och Iphone!

Någon måste ta första steget, och nu blev det Danmark, sa den danske invandringsministern med det somaliska efternamnet och som kanske just på grund av sitt påbrå inte har samma fördomar om Afrikas som många andra.

För säkerhets skull tog SVT in någon
byråkrat från EU som föga övertygande fick framföra åsikten att Danmarks tilltag inte är förenligt med EUs paragrafer och inte heller med den globala migrationspakt som tvingades på huvudsakligen västerländska befolkningar. Denne byråkrat glömde nämna att flera länder i EU med Ungern i spetsen vägrar att ta emot invandrare och att det inte finns någon enighet i EU i denna fråga.

EU: s flyktingkommissionär sossen Ylva Johansson kallar den danska regeringens idé att flytta asylbehandling till mottagningscentra utanför EU orealistisk. EU är kritiska och inte alls överraskande att det är den svenska EU-kommissionären kommunisten Ylva Johansson som är kritisk. Det är inte alls förvånande att en sådan kritik kommer från en svensk kommissionär.
Vem företräder egentligen Ylva Johansson? Foliehatten är helt övertygad om att hon talar för den totalt sjuka politik som Löfvenregimen för med helt öppna portar/gränser för invandring.
Intressant är att Ylva anser att danskarnas förslag är "orealistiska" som reducerar problemet till ett praktiskt sådant. I länken tar man också upp det danska skilsmässosystemet, där betänketiden är tre månader och bryter man mot den får man flytta tillbaka varifrån man kom? Danskan i länken är lite svårförståelig. Men det är märkligt att de danska konkreta förslagen inte stått att läsa om i svenska medier.

Danmark och Norge och Finland gör klokt i att distansera sig från Sverige så mycket som möjligt och endast upprätthåller ekonomiska och formella politiska förbindelser. På alla andra områden är det bäst att låta Sverige hållas för sig själv. Sverigebilden börjar lukta illa ute i världen. Ett tecken var att Sverige med världens bästa Greta inte blev inbjuden till Joe Bidens digitala klimatmöte.

Alla ser, att det Löfvenregimen håller på med, är att krossa ett välfungerade land och anledningen är makten. Man skulle inte tro att en socialdemokratisk ledd svensk regering har som mål att krossa Sverige. Sossarna insåg för flera år sedan om de skulle få sitta kvar vid/med makten, så var den enda vägen, att liera sig med "fienden – muslimerna."

Sossarna tecknade ett samarbetsavtal med Muslimska brödraskapet och förutsättning
en var att Muslimska Brödraskapet skulle leverera socialdemokratiska röster i valen. Hittills har detta avtal levererat de röster som socialdemokraterna förväntade sig, men vem vet vad framtiden kan medföra. Muslimer har visat mer en gång att de i det långa loppet bara är lojala mot andra muslimer och inte ens denna lojalitet är säker - eftersom alla konflikter i Mellanöstern-showen är osämja mellan olika falanger.

Foliehatten är inte alls förvånade över de hysteriska reaktionerna från vänstern i Sverige. Även Aftonbladet är hysteriska, det är tydligen en katastrof för Norden att det inte skulle komma enorma mängder asylsökande från Mellanöstern och Afrika.
Aftonbladet: ”Syftet med politiken är tydligt - man vill inte ha några asylsökande i Danmark alls. Man är villig att göra vad som helst för att asylsökande inte ska nå Danmark. Det är en oroväckande utveckling för hela Norden. Danmark vill outsourca hela asylprocessen till länder i Afrika. Målet är att ta emot noll flyktingar. Idén låter i det närmast vansinnig men om Danmark lyckas få den att fungera kan det bli framtiden för Europas migrationspolitik.”

Alla normala människor tycker inte som vänstern och Aftonbladet. En stor majoritet har fått ”nog” av alla de enorma problem som invandringen medför – dödsskjutningar, nästan 400 miljarder i kostnader varje år, grov kriminalitet osv.
Sverige borde naturligtvis göra samma sak som Danmark. Förhoppningsvis hindrar Danmark att
asylsökande kommer till Sverige genom att förbjuda att asylanterna och lycksökarna passerar Danmark. Sveriges gräns söderut är bron över Öresund.

Man är svagbegåvad om man tror att nya asylsökande kommer välja ett land där man skickas till ett läger i Rwanda istället för Sverige där man överöses med bidrag och har stor chans att få hit sina släktingar och föräldrar. De kan få ÄFS som är högre, än för en svensk fattigpensionär.

I samma ögonblick Danmark börjar skicka asylsökande till läger utomlands upphör nya asylansökningar. Det räcker förmodligen med 50-100 personer för att Danmark skall slippa nya asylsökanden. Symbolpolitik när den är som effektivast. Ett oerhört smart drag av Danmark som
kanske fler länder kommer att följa. Tuffast får de länder som inte inför liknande regler. Sverige är såklart ett av dessa länder.

Foliehatten noterar att sossarna i Danmark är långt mer radikala än SD i Sverige. Detta förslag hade inte ens SD vågat framföra.
O
m SD hade framfört detta förslag så hade Löfven med ”sminkad som en gris” Hultqvist skrikit i kör om rasism. Med deras syn så är danska sossar rasister!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar