torsdag 3 juni 2021

Kan man utmanna sossemaskineriet?

KD och Ebba Busch skrev i deras tidning Vardagsliv att 10 myndigheter skulle kunna läggas ner över natten, med stora besparingar för staten, utom för de anställda.

Ebba Busch spelar ett högt spel och hon är säkert mycket medveten om att det kan vara livsfarligt att utmana sossemaskineriet. MSM har försökt skapa ett drev mot Ebba och hennes fastighetsköp och med detta utspel om nedläggningar av statliga myndigheter kommer hon att få maskineriet emot sig - MSM och intelligentian på Sveavägen 68.

Om dessa myndigheter läggs ner
kan det handla om tusentals personer som blir arbetslösa. Det är skillnad på att statliga anställda blir arbetslösa och andra i den privata sektorn som blir  arbetslösa. Byråkrater som hotas är farliga dels av att de är mer jämlika än andra och dels för sina kanaler till media.

Det är inte Stefan Löfven som styr på Sveavägen 68 utan det är egentligen sossehydrans intelligentia. De har strategiskt byggt ut statsbyråkratin med mycket goda relationer till media. De senaste två åren har Löfvenregimen höjt stödet till media med åtskilliga hundratals miljoner. Klart de är tacksamma och de kommer aldrig att såga av den sossegren som ger dem dessa pengar. De lyssnar på varje direktiv från intelligentian. Att MSM skulle rikta kritik mot myndigheters existensberättigande - utom ibland när de går alldeles åt helvete med deras sätt att sköta sina uppgifter – kan vi bara dröma om. Ett bra exempel är Tillväxtverket och flera andra myndigheter.

Myndighets Sverige har en byråkrati som liknande Sovjetstaten, byråkrati för att ingjuta respekt i folket och legitimera staten och öka väljare till sossemaskineriet.

För att inte tala om Public
Service. Om M, KD och SD mumlar om ett "vassare" Public Service i framtiden kan de räkna med uppförsbacke mot Gärdet för publika debatter under valåret.

Bortsett från bidragsberoende migranter är myndighetsgänget och de ringar som de skapar på vattnet i två säkra lag i sosse helvetesmaskinens fullföljande av Sveriges krasch bortom hörnet.

Det tredje laget är fristående MSM, inklusive gossen Ruda - Expressen.
Foliehatten tycker det är märkligt att Bonniers gett Expressens så pass fria tyglar, när de beskriver vad som händer i Sverige. De liknar allt mer vad som skrivs på nätet.

Foliehatten misstänker att Expressen går
mot strömmen för att öka klicken och annonsörer, men är stensäkra på att sossehelvetes maskinen med Lööfs storstadskvinnor och kommunistkans lika djupa förljugenhet som Sjöstedts, får "four more years" (Expressens ledare ) som den glade Löfvens nuna fick accentuera.

Sossarnas väljare på 27% av valmanskåren utgörs inte ens av 10% låg- eller medellöntagare. Resterande 17% av
deras väljare är välfärdsbyråkratiska klienter och komplexet myndighetsanställda, där även en stor del av anställda i den växande universitets- och högskolesektorn kan räknas.

Foliehatten tror absolut inte på "four more years" för den glade Löfven som han hoppas på. Foliehatten är djupt chockad över att det fortfarande finns personer som lägger sin röst på sossarna. Dessa personer måste vara precis som de tre berömda aporna - blinda- döva – tysta.

Socialdemokratin har insett att de menaitiska diaspororna hela tiden måste känna att sossarnas är det yttersta skyddet för deras existens i Sverige. Sossarnas nya kärnväljare ska alltid känna säkerhet i frågan att de tar deras parti vid varje tänkbart tillfälle. I stora såväl som i små frågor. Tyvärr leder detta till att sossarna hela tiden måste leverera politiskt beskydd till diaspororna på samma sätt som en maffiaklan faktiskt måste leverera beskydd till det område som den behärskar.

På det lokala planet (
gräsrotsnivån) så fungerar det så, att en klan som kan ha hundratals medlemmar faktiskt kan påverka lokal kommunalpolitik. Se vad som hände i Angred i det senaste valet, när somaliskan Leyla slog ut flera ledande MP-politiker. Om en eller att par medlemmar skulle bli utvisade så måste klanledaren agera på något sätt på denna kränkning. Om socialdemokraterna inte kan leverera beskydd genom rättssystemet, så kanske någon annan kan.

Foliehatten vill citera vad Alexandr Solzjenitsyn beskriver i ett kapitel av Gulagarkipelagen. Fundera över om det finns några likheter mellan vad Alexandr beskriver och Sverige!

Alexandr
beskriver hur Stalin och sovjetstaten använde grovt yrkeskriminella för att terrorisera befolkningen. De laglydiga avväpnades, fråntogs i det närmaste rätten till självförsvar och uppmanades i gengäld att inte vara ute sent, bära dyra klockor eller pengar. Officiellt hade det mesta av brottsligheten "avskaffats i sovjetstaten och tryggheten var oöverträffad."
Brott som trots detta drabbade civilbefolkningen avskrevs ofta av rättsväsendet. Den kvarvarande kriminaliteten berodde enligt ”Den Enda Sanna Läran” på samhällsklyftor och socioekonomiska faktorer. Det gällde dock inte klassfiendernas brott mot staten, som straffades skoningslöst. Medierna informerade dagligen om den starka ekonomin men det var sparsamt med rapportering om brott, signalement och domar."

Ha en trevlig torsdags kväll!

2 kommentarer:

  1. Som vanligt levererar Marcus en insiktsfull läsning om tillståndet i VÅRT fosterland.

    SvaraRadera
  2. Bara att instämma i beskrivningen. Dock måste det vara procentenheter det handlar om i detta styckes två sista siffror:

    "Sossarnas väljare på 27% av valmanskåren utgörs inte ens av 10% låg- eller medellöntagare. Resterande 17% av deras väljare är välfärdsbyråkratiska klienter och...

    SvaraRadera