fredag 25 juni 2021

Är kommunism och liberalism samma sak?

DN har i dagens ledare fått svar på tal om regeringskrisen. Det var ord och inga visor i många av dessa svar mot DN. De som svarade konstaterade att DN är socialdemokrater och uppträder svekfullt för att inte säga svinaktigt mot Sabuni, trots att Wolodarski leder en tidning som formellt skall vara liberal.

Två underligheter kan sägas om detta: Att DN inte stängt av kommentators delen eller låst ledaren innebär att man insett att man målat in sig i ett hörn som man nu försöker med hedern i behåll krypa ut ur genom att låta folket komma till tals genom att tidningen visar beredvillighet att ta kritik. Ungefär som att " se vad liberala vi är".

Ett önsketänkande givetvis. DN är hugget i sten.
Många underskattar medias makt. Det kommer att blir en kanonad mot "högerblocket" inklusive Sabuni - inte L, fram till ett eventuellt extra val.
Men det kan också bli talmansrundor där Bonnier och Schibsted gör allt vad de kan och de kan mycket, för att låta det bli Löfven igen trots L:s hot om att budgeten då faller. Den dagen den sorgen säger Wolodarski och Lindberg, vi syr nog ihop det med på något sätt.

Frågan är var
P.S. Benkö och Stjärna ställer sig? Junkern Anders vet vi redan var vi har.
Den andra saken är att så här långsamma är svenskar i allmänhet. DN har varit socialdemokrater sedan D
Ö 2014.
Foliehatten frågar sig då varför judiska DN både i ledare och i ägarskap är så fientliga mot nationen Sverige och växlar principer som G Marx för att hålla Löfven, Lööf kvar vid makten trots kaoset i Sverige dessa båda åsamkat Sverige.

Ett annat perspektiv är att det är sossarna som har blivit liberaler och att denna liberala metamorfos har skett i några olika skov under lite drygt 50 års tid. I den rådande regeringskonstellationen så står S för maktbasen det vill säga kopplingen till den djupa staten, medan regeringspartiet MP och samarbetspartiet C står för den ideologiska färdriktningen. Både MP och C ligger ideologiskt helt i linje med alla "konspirationsteorier" om NWO, en ideologi som även delas av DN och alla andra globalister.

Många inser inte att liberalism och kommunism är samma sak, man delar mål och visioner men skiljer sig i hur dessa ska uppnås. I realiteten ingen skillnad alls mellan de båda sk. systemen. Samma psykopater sitter på samma positioner. I båda fallen så eftersträvar man en egalitär, progressiv, materialistisk, internationalistisk och totalitär världsordning. Och detta är ideal som står i konflikt mot vita människors naturligt auktoritära dragning.

Skillnaden mellan kommunism och liberalism är att kommunismen kollektiviserar, kontrollerar och parasiterar genom statlig centralisering, medan liberalismen kollektiviserar, kontrollerar och parasiterar genom finanskapitalismen och den ständiga propagandan.


Vad den uppmärksamme såg i Sovjet i jämförelse med Väst var att exakt samma sorts människor satt på samma typ av poster. Om det var Pravda, Izvestija, eller de
svenska motsvarigheterna DN och det slaka partiorganet SvD var oväsentligt.
Det var alltid samma sort
s inställsamma hycklare och lögnare som var redaktörer och styrde agendan/utbudet, så att opinionen skulle passa partiet. Samma gällde också fackföreningarna som även de var till för partiet och inte för arbetarna.

I dagens väst så har de politiska kommentatorerna och redaktörerna i regimmedia inte bara tagit över den plats som de
sovjetiska kollegorna hade, de har också tagit över den politiska positioneringen och den propaganda som spys ut till folket och kunde direkt vara hämtat från sovjetisk media under komministtiden.

Frihet jämlikhet broderskap etc. plus att alla var lika "värda" oavsett ursprung längd eller kulör var flosklerna som under Sovjettiden trycktes in i öronen på folket och samma propaganda används idag av statsmakten och regimmedia mot befolkningen i väst
och av EU.
Idag kunde vi se en holländare spy gala över Ungerns Orban för hans ställningstagande mot homosexuella. Givetvis har den avsatte Löfven öppnat ”näbben” och gillat detta.
Väst har gått varvet runt och "vi" har bytt plats med fienden och är numera de kommunister som "vi" tidigare hatade.

Idag hatar det kommunistiska Sverige det kapitalistiska Ryssland, medan det tidigare var omvända roller.

1 kommentar:

 1. ”Både MP och C ligger ideologiskt helt i linje med alla "konspirationsteorier" om NWO, en ideologi som även delas av DN och alla andra globalister.”

  Vilket nu också delas av S och V vilket är synnerligen märkligt.
  En gåta som förbryllar.
  Kapitalister, globalister och socialister går hand i hand.

  Med ett gemensamt mål verkar det inga nationsgränser, ingen ska äga något, och kanske det viktigaste verkar det: rasblandningen den verkar inte kunna gå fort nog.
  Till vilket pris som helst.
  Ett socialistiskt mångkulturellt samhälle styrt av oligarker?

  SvaraRadera