tisdag 1 juni 2021

Varför förnekar vänstern att invandringen påverkar Sverige mycket negativt?

Efter klankriget i Göteborg går det inte längre att dölja det totala misslyckandet med mångkulturen, även om det finns en uppsättning mediala och politiska tekniker för att göra det som att inte se och inte höra - det som brukar kallas "the war on noticing."
Lägg till identitetspolitiken som den politiska metoden att gjuta olja på vågorna i ett mångkulturellt samhälle. Sedan kan man säga att "vi har varit naiva" eller "vi såg det inte komma." I längden går det inte att tillämpa olika tricks för att dölja sakernas tillstånd. En dödsskjutning på Järvafältet igen fast nu i Hjulsta på andra sidan från Husby och två dödsskjutningar i Hjällbo i Göteborg torsdag+fredag i förra veckan. Finns det några regeringsmedlemmar som skruvar besvärat på sig inne i Rosenbad? Nehej. Inte det.

Dags att lägga integrationen på hyllan. Det blir ingen. Vad nu integration är för något. Men det ideologiska motståndet från våra eliter är monumentalt. Landet har investerat sig fast i inkludering och socialt önsketänkande. Löfvenregimen glider helst undan ansvar och åtgärder.

Foliehatten tror på den danska linjen där familjen kan drabbas av en familjemedlems brottslighet. Det strider mot en svensk rättstradition men så fungerar det i MENA. Den signalen skulle förstås. Det skulle också behövas en ny typ av militärpolis med stora befogenheter. Som någon sa någon gång. Ska man ha mångkultur måste man också ha stora polisiära och repressiva resurser, annars går det som i Göteborg klanerna har tagit över stan!

SVT Rapport och Aktuellt har de senaste dagarna haft sändningar och idag där reportern på en märklig svenska konstaterade att de skett 2 dödsskjutningar på 10 timmar. När inslaget var klart vände sig Katarina som ett kapitalistiskt sportskovarumärke mot kameran och sa "och nu över till andra nyheter. "

Ja, det var ju verkligen helt andra nyheter..... Fortsätter det så här lär
Rapport/Aktuellt helt sonika sluta rapportera om enstaka dödsskjutningar i ghettona, med samma motivering som Jan Helin(då Aftonbladet) när han för några år sedan förklarade att tafsandet och ofredandena i badhusen var så vanliga att det inte fanns något nyhetsvärde i att rapportera dem.
Under Vietnamkriget blev rapporteringen till slut så slentrianmässig att man nöjde sig med att rapportera "Bodycount."

Polisen säger själva att de lägger krutet på att medla mellan de stridande så att de kan återgå till sin kriminella verksamhet utan mord och upplopp.

Polisens och  myndigheternas olika "samtal", "medlingar" och liknande handlar givetvis om att få de olika ligorna att dela upp territorierna & marknaderna sinsemellan. Så att det inte behövs så mycket skjutande & revirstrider.
Att politikerna kan slå sig för bröstet och ljuga om att deras "krafttag" har fungerat, är helsjukt!

Under åren 2010-2014 utförsäkrades i genomsnitt 6587 personer årligen, antalet utförsäkrade sjönk under Allianstiden. Sista året som alliansen styrde var det "bara" 5855 som utförsäkrades.
Jämför vi det med socialdemokraternas styre 2015-2020 så har det ökat till till 47253 stycken år 2020. Samma parti som anklagade Alliansen för att utförsäkra de svaga. Det krävs betydande mentala akrobatkonster för att internalisera att den elaka högern är den skyldige.

Sossarna är ett jävla skämt. De bedriver C politik. S är inget parti att räkna med överhuvud taget. De är Annies nickedockor. Marknadshyror? S har tappat tvålen i duschen för länge sedan.
Det sant att utförsäkringar ökar nu, men det hela startades av Stridshingsten med den sk arbetslinjen, vilket redan från starten gjorde det klart att alla sjuka, arbetslösa och pensionärer skall betala mer skatt än de som jobbar. Det var början till den människosynen som regerar i detta land än idag och tom utvecklats.

På ett märkligt sätt har Sverige ett korrupt system som kontrollerar politiska partier, MSM samt det dömande rättsväsendet. Tror du att man som kritisk till systemet kan göra karriär inom ett parti, M eller S? Det sitter en valberedning som sållar ut vilka som släpps vidare i partierna att rösta på. Starta ett eget parti?

Då har du MSM och Big Tech emot dig som tillsammans med dömande rättsväsendet ser till att du inte kan få ut ditt budskap, alltså ditt riktiga budskap dvs det som folk behöver höra för att förstå hur saker hänger samman. Alla försök hittills har MSM och de korrupta politikerna målat upp som tomtar, konspirationsteoretiker, rasister, nazister, fascister, oseriösa osv osv. Det har nog tagit ca 50 år men """de""" har väldigt försåtligt fått in sina på nyckelpositionerna. När man väl fattat och börjar nysta i vilket fenomen/problem som helst så hittar man alltid en """sådan""" som nyckelperson eller runt nyckelpersonen.

Sverige är inte dödsdömt. Ja, det ser illa ut. De som växer upp i dag har aldrig fått uppleva ett normalt Sverige
och de som växer upp idag har istället utsatts för vansinnet. Foliehatten kan mycket väl föreställa sig att det finns blivande fascister i de olika partierna. Människor som våldtagits, misshandlats, rånats, förnedrats och som lugnt bidar sin tid och när de har makt och möjlighet kommer ge i igen. En hämnd serveras bäst kall.

De flesta inser inte att den typen av representativ demokrati som Sverige har är inte särskilt demokratisk och att alla de stora partierna är korrupta. När SD kom in i riksdagen var deras ambition att inte ”rätta” in sig i ledet. Det tog inte många år innan de också insåg om de skulle växa fanns ingen annan utväg än att följa de andra partiernas linje. Vi har sett flera märkliga uteslutningar av politiker hos SD.

Sveriges statliga och privata (Bonnier etc.) media är korrupt och statsapparaten är korrupt, så är det svårt att ändra saker och ting även om folkviljan finns. Många inser inte detta och tror att vår representativa "demokrati" är demokratisk och därmed tycker dom att besluten som görs är legitima eftersom "folk röstade för (ville) detta", men det stämmer inte. Det leder också till att delar av befolkningen börjar hata varandra, istället för att fokusera hatet mot eliten.
Se
dan så är det också viktigt att komma ihåg vem som röstar för vad; bara svenska kvinnor och invandrare röstar för detta och de flesta svenskarna vill ha/ingen/mycket mindre invandring även om man inkluderar invandrare i opinionsundersökningarna.

Om det sovande folket fortsätter att rösta på sossar och vänsterpolitik så fortsätter denna utveckling, svårare än så är det inte. Moderaterna måste först göra upp med Reinfeldt eran om de skall bli trovärdiga. Det dödsdömda L går ut med att de har Sveriges bästa integrationspolitik. De inser inte att flertalet invandrare inte vill bli integrerade. Exit 2022 är ett säkert stalltips!

Vad som behövs är givetvis att sätta stopp för invandringen. Vi behöver till och med utvisa stora mängder. Hur kan man 2021 fortfarande
kan sitta och förneka att det är ett problem med våran invandringspolitik och att den kostar enorma summor, är mer än ofattbart!

Vi har flest dödsskjutningar i hela Europa. Enda landet i Europa där det faktiskt ökar. Under sossestyret har vi fått Europas längsta vårdköer, mest våldtäkter i Europa per capita, år 2017 hade vi 33 000 hemlösa och 330 000 EU-länder. Världens näst högsta skattetryck. Regeringen ljuger om Pisa resultatet. Vi har i år EU:s femsta högsta arbetslöshet. Löfven lovade att vi skulle ha den lägsta. Vi har mer än 675 000 invandrare utan jobb, eftersom sossarna har varit värdelösa på att integrera in dem i samhället och få bli en del av Sverige. Islamister får leva med skyddad identitet och blir livstidsförsörjda av staten. Judar flyr från Malmö till Israel när muslimer jagar dem. Äldrevården kommer behöva 90 miljarder för att behålla nuvarande nivå som redan är dålig nog. Man drar ned på värmen i äldreboenden. 4 av 10 poliser kan tänka sig sluta. Polisbrist, brist i vården, lärarbrist på 71 000 lärare. De som röstar på vänstern/centern lever i sin egna lilla säkra bubbla och ser inte verkligheten för var den är.
Kolla up
p Örebro Markus Allard. Där har du vad vänstern måste bli. Jan Emanuel är ett annat exempel. Nej Foliehatten är inte SD:are! 

 

3 kommentarer:

 1. Bra där hatten.
  Det är assimilering som gäller, allt annat blir skit för svenne. Frågan ALLA måste ställa sig är-vem vill betala för $kiten? ty detta är anskrämligt.
  Höja skatten politiken måste ifrågasättas å det grövsta, den har ju bara genererat mer av samma=$kit i decennier.

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Havsluften har tydligen bekommit krönikören väl.
  En skarp sanningsenlig salva.
  Militärpolis - vi har nyss tagit hem våra stridsvana soldater från Afghanistan ....men vem tror att Morgan vill nytta dem.
  Att skryta med att man som påläst inte röstar SD eller Afs övergår mitt förstånd..

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet 👍
  Vi säkert världsledande i vänskaps-korruption också! Självklart världsledande i vanstyre men det vet vi ju redan!

  SvaraRadera