onsdag 23 juni 2021

Konservativa blocket det svarta skynket för sossarna!

Konservativa blocket är en av de bästa marknadsföringskampanjerna i modern tid och man har fått med sig hela media på tåget. Inte en enda journalist har pekat ut det faktum att det är falsk marknadsföring och man har fått samtliga att spela med från vänstern, media och de egna partierna förutom Jomshof som nu gjorde bort sig och pratade ärligt. Till och med den "konservativa" falangen inom det konservativa blocket kallar sig extremt liberal, vilket säger allt om hur den liberala falangen inom blocket ligger till.

Makten är extremt bra på att kuppa rörelser. Östberlinarna ville få bort övervakningen och den totalitära staten så de demonstrerade för frihet, de fick friheten att könsstympa sig själva och friheten för hela Syrien att flytta till Berlin samtidigt som NSA övervakar Berlinarna på ett sätt som skulle gjort Stasi gröna av avund. Britterna ville ha Brittisk nationalism med Brexit, i slutändan slipper man knappt undan Bryssels klor samtidigt som det nya är att återinföra det Brittiska imperiet inom de Brittiska öarna med Indier, HongKong-bor som flyr nationalismen i Kina och Nigerianska läkare. Trump skulle bygga mur och förhandla om frihandeln så att den gynnade Amerikanska arbetare. MAGA blev Israel first och lowest black unemployment ever innan pandemin.

Det konservativa blocket är ultraliberalt. De är konservativa i och med att de vill bevara Sverige som det var för 10 år sedan, dvs Reinfeldts Sverige. Vill man bevara något kan man inte vara så extrem så att man välter hela båten och de inser att de inte kan ta in MENA invandring i samma takt som det gjordes för 10 år sedan och de inser att problemen som invandringen skapat måste handskas med hårdare tag för att deras vision ska fungera. Problemet med Reinfeldt-eran var att man körde på för fort och var för mjuk mot problematiska element.

Det konservativa blocket är Indier som jobbar som programmerare för 25 000 i månaden, kriget mot terrorismen riktat mot invandrare som inte vill att deras barn ska bli transor och en polisstat i stil med USA. Helst vill man dansa med representanterna från Amazon i ett stort woke-capital pridetåg. Det är inget av det Svensson anser vara konservativt i det och politikerna själva, media och Jomshof vet om det. Jomshof är beviset att det inte går att hålla en hemlis när alla vet om den. Journalisterna är för vänster och liberala för att peka ut att det konservativa blocket egentligen står på deras sida och är nöjda med att det finns en liberal opposition mot liberalismen.

Liberalismen
däremot är alltid totalitär (om det något unkna ordet nu ska användas, "tyrannisk" är kanske bättre), eftersom den bygger på att samhället ska underordnas en idé, i stället för en statsmakt. Liberalismens idé måste omfatta precis allt för att kunna funka och eftersom den saknar teoretiskt rum för anpassning - och verkligheten är svåröverskådlig - kan liberalerna, allteftersom deras ideologi misslyckas, inte göra annat än att ställa mer och mer aggressiva krav på underordning.

Jämför det med en självmedveten auktoritär statsmakt som för att överleva måste verka för stabilitet och harmoni och därmed har ett helt annat incitament att acceptera verkligheten med alla dess motsägelser. Konsekvensen blir inte alls samma aggressiva, antimänskliga krav på hur man måste bete sig i alla situationer.


Konservatismens bärande tanke är snabb, omfattande samhällsförändring i en hierarkisk riktning, föranlett av att man accepterar det faktum att alla samhällen har en suverän av något slag i toppen. Konservatismen uppstod i reaktion mot borgerlig och kapitalistisk makt som den ville störta genom (kontra-)revolution.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar