onsdag 23 juni 2021

Vindflöjeln Rödskrikan Lööf snurrar febrilt med sina ändringar!

Idag på eftermiddagen ändrade sig psykopaten Rödskrikan Annie Lööf! Katastrofpartiet C vänder kappan efter vinden med förhoppning att slippa ställas till svars av väljarna.

C drar nu tillbaka sitt krav på marknadshyror och vill istället förhandla om JÖKen och få skattesänkningar istället. MP vill kalla det Juniavtalet!
Sänkning av inkomstskatten för låg- och medelinkomsttagare i höstens budget och sänkt skatt på investeringssparkonton (ISK).
Lööf: ”Vi hoppas att Liberalerna nu kan komma tillbaks. Januariavtalet bygger på att vi fyra partier som står bakom det kan presentera en budget och genomföra liberal politik.”

Foliehatten häpnar och undrar seriöst – vad håller Rödskrikan Annie Lööf på med? Var det där skon klämde när hon inte kunde gå med att stryka punkten innan. Nu kan hon stryka den! Marknadshyror har aldrig varit viktigt för Rödskrikan som är en Sverigehatare av rang, nu droppar hon det kravet med ett leende på sina vidriga läppar. Var finns trovärdigheten? Rödskrikan måste var en vindflöjel av rang!

Läget är mer komplicerat än att C backar nu. Det kostar inget, frågan var politiskt död. Gällande höstbudgeten: 175 mandat är en osäker majoritet. Det sitter några politiskt vilda i riksdagen och ingen vet hur de röstar. Det kan innebära att Löfven kanske kommer att sitta med oppositionens budget.

Hela
Rödskrikan Lööf utstrålar en narcissistisk personlighet, där hennes möjligheter att utöva personliga makt står i centrum. Kom ihåg hur illojalt hon betedde sig när hon var med och störtade Maud Olofsson från posten som ordförande, hur hon manövrerade ut den politiskt mycket mer erfarne partiledarkandidaten Anna-Karin Hatt. Hon är slug som än räv och hänsynslös som en en giftorm.
Hon är inte ens lojal mot Löfvén. Huvudsaken är nu att hon inte blir statsminister, vilket hon säkert inbillar sig att hon ska bli.
Foliehatten är helt övertygad om att en stor majoritet helst såg att hon försvinner från politiken. . Det är Rödskrikan som ställt till med all oreda i politiken med nya LASregler och marknadshyror.
Ungefär som om du får tiotusen i månaden i lön! Oj är du inte nöjd? Då kan du få förhandla med arbetsgivaren i två månader om din lön och om ni inte kommer överens så blir din lön tiotusen, det blir väl bra!

Att Rödskrikan har stora problem är ganska klart när man ser hur hon agerar. Foliehatten blev ganska förvånad att hon valde att inte ha någon som helst förståelse för att Dadgostar dissade hennes ändringsförslag, att Hyresgästföreningen skulle få förhandla några månader och om de inte kom överens skulle förslaget gälla.
Antingen är Rödskrikan helt maktgalen och att det är hennes åsikt som gäller eller som har hon en diagnos.
Studera gärna hennes händer som alltid skall vara i luften när hon pratar och det ser konstigt ut. Inte som normalt gestikulerande. Utan något efterblivet över det hela.

Många med Foliehatten upplever att Rödskrikan kör sitt eget race. Hon är ingen partiledare, ingen ledare som för flocken framåt enade. Hon har ett diktator liknande sätt med en manisk besatthet av hat gentemot SD. Ett hat som gör att hennes ögon förblindas och demokratiska värden krossas under hennes tyranniska hat.
Enligt uppgift på FB har hennes partikamrater insett att hon under lång tid lider av psykiska ohälsa och besatthet.

Om det finns ett missnöje med att Rödskrikan Lööf har närmat sig vänstern så beror det på total okunskap. Centerpartiet är längst till höger i Sverige, långt förbi M, och såklart även SD. Att hon gått med på att stödja en S-regering beror endast på att hon lyckats få sossarna att bedriva hennes politik och det med stor framgång. Att lyckas få S att sänka LAS och därmed slå sönder hundra år av nära samarbete mellan S och LO och därmed förlora sin kärnväljare är en enastående bedrift och inget som någon mesig Allians varit ens nära att klara av.

C är idag ett globalistparti som verkar för att undergräva allt det som varit den svenska modellen; målet är att få in så mycket billig arbetskraft som möjligt och det uppnår man med massiv invandring av outbildad arbetskraft som sänker löner och förmåner för svenska löntagare. Då måste arbetarrörelsen krossas och det är något som Lööf är på god väg att uppnå. Att på något sätt påstå att Lööf närmat sig V är groteskt stolligt. Att lättlurade får lurat i sig själva att Lööf är humanist som vill hjälpa flyktingar är patetiskt; hon skiter helt i dem, de är bara hennes verktyg.


Sedan i måndags kl 11 vet nu svenska folket vem som bestämmer här i landet.
I sin narcissism sitter Annie nu på sin kammare och filar på det installationstal som statsminister hon räknar med att få hålla till hösten?
Efter extravalet 26 september där både L och MP hamnat utanför
riksdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar