onsdag 2 juni 2021

Kan dagens opinionsundersökning kvarstå till valet 2022 åker L och MP ut!

De senaste opinionsundersökningarna har visat en klar tendens. Idag släppte Statistiska centralbyrån den nya partisympatiundersökningen för maj 2021.

SCB brukar ha cirka 50% bortfall i sina undersökningar, vilket gör resultatet värdelöst.
Det totala individbortfallet i denna undersökning uppgår till 49,5 procent. Det betyder att denna undersökning är helt ovetenskaplig och borde inte ens ha publicerats.

Vi kan i alla fall konstatera att L ligger minst 1-1,5% under 4%- spärren och att MP då och då halkar under 4% och denna gång hamnar de på¨3,8%.

L:s nergång är ett
Jan Björklunds verk. Han sitter nu i Rom som ambassadör och njuter av tillvaron och sliper se eländet i Sverige. Den politik han förde var en ren häxjakt på SD som satte spår för lång tid framåt. Trots Sabunis tappra försök att räta upp partiets dödgång så är partiet nu i det närmaste utplånat. Naturligtvis till mångas glädje.

Sara Skytterdals utbrott är ganska talande:
"Klåpare. Bedragare. Quislingar. Vi glömmer aldrig."

Siffran för S motsvarar de som på ett eller annat sätt är avlönade av S. S
ossarna har tillgång till statens hela skattkista och nyttjar denna till att högavlöna sina funktionärer och politiskt utnämnda tjänstemän och bidragsavlöna sina stormtrupper. Inga andra partier har tillgång till statens skattkista.
Ca 30% får anses vara ett lågt resultat av detta massiva röstköp, folk är inte tillräckligt tacksamma för S bidragspolitik, folk vill ha mer och röstar därför även på V, C och MP. V och MP för de mer vänstervridna socialdemokraterna och C för de borgerliga socialdemokraterna.

Foliehatten har noterat att
MP i Aftonbladet/Sentios siffror alltid hamnar runt 5%. Med alla helgalna utspel från MP nu senast med att alla fossildrivna bilar skall förbjudas att säljas från 2030 och att från 2040 skall all fossildrivmedel förbjudas kommer MP få det mycket svårt att klara 4%!
Det inte Bolund begriper är att Svensson inte har ”råd” att köpa en elbil för över 500.000. För övrigt har Foliehatten noterat att äldre elbilar är nästintill svårsålda om de inte mer eller mindre skänks bort. Idag har inte Svensson inte de närmare 300 000 som ett batteribyte kostar!

Det statsmediala drevet på Ebba Buschs fastighetsaffär har bara ett” syfte, att angripa KD och för att få behålla islamiseringsregimen Löven.Den vänsterextremistiska PK-median är regimen Lövens bäst nätverk.

Att lilla MP har så mycket makt trots obefintlig väljarbas är verkligen demokratins baksida. Det är bara att konstatera att MP är det parti som under sin tid i riksdag och regering gjort landet den allra största skada. MP har tagit pengar från skattebetalarna i snart 30 år och slängt dessa pengar i sjön på olika korkade projekt. De har inte ens en politik, de bara rabblar sin rappakalja. De lever inte ens som de lär. Hoppas på en ren utplåning vid nästa val och att maskros-kommunisterna åker ut i valet 2022.

Inbördeskriget i Syrien var geografiskt begränsat, på vissa håll var det sol och bad. Samma känsla har vi här. Dagliga rapporter om strider i en annan del av vårt till ytan stora land. Skottlossning och bombdåd som snabbt faller i glömska. Innan nästa rapporter kommer. Det blir avtrubbande, folk orkar inte ens prata om det. Och förresten, det angår inte mig, jag är ju inte drabbad!
Och den dagen när vi förvånat tittar upp från grillen när jihadisterna stormar fram över gräsmattan.... Ja, då är det försent.

Reklamen och journalisterna har stor makt och tydligen är kvinnor lättast att påverka. Invandring och invandrare idealiseras i TV och MSM. Hos många företag och deras reklam ser man allt för ofta en svart man med en vit kvinna, medan vita svenska män framställs negativt. Sådant får tyvärr större effekt än verkligheten.

Vi får inte glömma att Covid-19 pandemin har spelat en stor roll! "Fel" personer har fått oförtjänt mycket TV-tid och de verkliga stora problemen i Sverige har det varit väldigt tyst om, under minst ett år! Utan Covid som draghjälp, hade tappet sannolikt varit betydligt mer än 1 % för sossarna! 

1 kommentar:

  1. Inte att förglömma är att Socialdemokraterna och myndighetspersoner bytt ut rosen mot den svenska flaggan på alla framträdande i media

    SvaraRadera