onsdag 9 juni 2021

Först var det SDs fel att invandringen ökade och nu är det SDs fel att bidragen skall minska!

Sveriges politiska låsningen började före 2006. Vänstern och sossarna såg sig som moraliskt överlägsna. Se ville ha hög invandring och högern ville inte det.
Alliansen under Stridshingsten kovände och började förespråka högre invandring, till och med högre än vänstern pga, det var det lättaste sättet att pressa löner, samt ett enkelt sätt att vinna röster från vänster. Dessutom tog det Alliansen  bara en valrörelse att ta bort vänsters triumfkort ”humanism” genom att bli ännu mer ”humana” = öka invandringen.

Alliansen vann valet. Nu stod vi i skiten att Alliansen inte ville begränsa invandring samtidigt som vänstern inte kunde föreslå det, med risk för att tappa röster. Helt plötsligt ville alla partier i riksdagen ha högre invandring. Ingen kunde säga något eftersom de då skulle bli påhoppade av de andra samt SVT och MSM. Det var den första låsningen.

SD kom in 2010 som en reaktion på låsningen och en reaktion på invandringskaoset som faktiskt pågick. Där kom låsning nr 2 och vad man än tycker om SD idag,  så finns det ett ”ifrågasatt” förflutet av de andra partierna.
Inga partier ville samarbeta med SD eller ens dela deras åsikt i någon som helst fråga (inte ens sitta i samma sminkloge). Det krävdes ett asylkaos 2015 för att vända opinionen. Nu helt plötsligt vågar högern prata om att det kanske är dags att begränsa invandringen lite. Frågan är om inte det är för sent?

Kaoset, låsningarna och vårt lands undergång på bara senaste 15 åren är:
Vänstern och socialdemokraternas fel eftersom de länge långt före 2006 drivit på den här politiken och skapat ghetton
Moderaterna med Stridshingsten Reinfeldt i spetsen. De inte bara fortsatte samma skitpolitik utan drev på ännu hårdare.

Kom ihåg till nästa val om du är trött på mångkulturkaoset,
rösta för fan inte på M eller KD eller C, L heller för den delen. De vill framstå som realister och att de har lösningar, men de är i allra högsta grad medskyldiga till kaoset. De har starkt bidragit till hur Sverige ser ut idag. Ingen av dessa partier har rannsakat sig och tagit avstånd för den politik som fördes.

Ulf Kristersson var med på den tiden och om moderaterna skall bli minsta trovärdiga, måste de först ta ett kraftigt avstånd för den politik som fördes under Stridshingstens tid. Bara för något år sedan inbjöds denna man till m-stämman och han mötes med stora applåder istället för bu-rop! Det säger allt!

Varenda skjutning är dels deras fel. De ville att Sverige skulle ha högerpolitik och sålde sitt lands själ för att uppnå det. Man snackar om Löfven hit och Löfven dit, men de var mycket mer systematiska och kalkylerande än honom. Löfven har ingen kontroll. Moderaterna hade full kontroll och valde att köra oss i botten. Vänstern är också medskyldiga men det är inte lika gravt. De är idioter, var tydliga med att de ville driva idiotisk politik och driver idag idiotisk politik och kommer göra så i framtiden. Det är faktiskt inte deras fel att idioter röstar på idioterna.

Bara för några dagar sedan säger forskaren Patrik Öhberg vid SOM-institutet på Göteborgs universitet att SD:s intåg i riksdagen medförde att invandringen ökade. Slutsatsen i hans studie är att politiken delades upp i de "onda" och "goda" när SD gjorde intåg i riksdagen.
M och S ville så klart inte vara de "onda" och för att distansera sig från SD gick man emot sina egna väljare. S och M ville redan då ha en mer restriktiv flyktingpolitik, men kände sig istället tvungna att bjuda in fler.

Öhberg: ”Jag tror att Sverige hade haft en helt annan invandringspolitik om inte SD hade kommit in i svenska riksdagen. Ett generöst flyktingmottagande blev ett sätt att vara emot SD.”
Ett exempel är Fredrik Reinfeldt som ingick en överenskommelse mellan Alliansen och Miljöpartiet 2011, för att säkra en human flyktingpolitik och hålla SD utanför inflytande. Jimmie Åkesson menar att Reinfeldts reaktion på SD:s intåg var att göra allt för att undvika en dansk situation i Sverige.

Nu när allmänheten insett att de har blivit lurade om invandringen av MSM börjar de skylla på SD och det är en dåres försvarstal!
Foliehatten tror att inte det ligger mycket i forskarens slutsatser, men samtidigt hade makten inte haft SD att tampas med, hade de lyckats skapa ett rejält invandringskaos redan dessförinnan. Dessutom kan man knappast skylla SD för den rasistpsykos som media lyckades bygga upp i Sverige och som fick alla att släppa allt sunt förnuft. Media och politiker bör rannsaka sig ordentligt och helst be om ursäkt till folket för allt trams de har hållit på med.
När SD kom in i riksdagen 2010 var det stora problemet för de andra partierna var SD befann sig 1988. Mer invandring blev det enkla sättet at
t ta avstånd från SD. Verkligen fascinerande hur precis allting är SDs fel. För lite invandrare? SD. För mycket invandrare? SD. Dåligt väder? SD. Känns som det här partiets blotta existens har saboterat hjärnorna på mainstream"tänkare".

Hade SD kommit från någon annanstans hade det där med avstånd inte varit lika viktigt. Idag är det av någon anledning färre som pratar om SD-1988. Men det kommer likväl alltid pratas om var SD befann sig 1988. Precis som M och S alltid kommer gräla om vems felet var att ekonomin krisade mellan 1991-1994.

Svenska pk-politiker har länge spytt galla över invandringskritiska partier i bland annat Norge och Danmark. Dessutom var de inte speciellt nådiga i behandlingen av Ny Demokrati på 90-talet.
Att svenska pk-politiker har målat in sig i ett hörn är ingen konsekvens av SD. Det omvända gäller. SDs framgångar beror på hur "etablerade partier" hanterat invandringsfrågan.
Sverige fick inte mer invandring på grund av SD. Sverige fick mer invandring på grund av en verklighetsfrånvänd befolkning och 7 klövern. Oavsett hur man lägger upp argumentet så är det inte SDs fel att Sverige fick en enorm invandring.

Inför valet 2022 börjar nu sossarna attackera SD, fast på ett annat sätt. I dagens Sydsvenska har Jamal El-Haj(libanes) en artikel som är intressant att läsa.

Denne Jamal säger 2018 innan han kom in i riksdagen 2018
på 3360 personröster: ” Israel är en ”apartheidstat” som bedriver ”etnisk rensning och staten Israels tillkomst är ett ”kontinuerligt övergrepp mot palestinier.”

Jamal El-Haj som tidigare suttit som ersättare i riksdagen, motionerade i våras -21 om att Sverige bör uppmärksamma ”Nakba-dagen”, som refererar till den flyktingkatastrof som uppstod för palestinier 1948.
Jamal i en rikdsdagsmotion: ”För många av världens över tio miljoner palestinier upplevs staten Israels tillkomst och historia som ett kontinuerligt pågående övergrepp mot palestinierna.”

Att som Jamal gör, att kalla Israel en apartheidstat när alla som är "medborgare" i Israel har rösträtt, när det finns ett arabiskt parti i Knesset som arbetar emot staten Israel och när man arbetar som alla demokratiska länder med mänskliga rättigheter, det är en riktig kränkning.

Vem som skickat fram Jamal från Sveavägen 68 eller tom skrivit artikel är okänt! Jamal kommer med många märkliga påståenden:
En kärnfråga för Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson är att frånta personer som inte har svenskt medborgarskap deras demokratiska och sociala rättigheter. Rösträtten i kommuner och regioner för utländska medborgare ska bort. Runt 500 000 invånare i Sverige ska fråntas rätten att påverka i fria och hemliga val. I Malmö ska 29 000 personer fråntas sin rösträtt.”

Tänk om denne Jamal tittat på omvärlden och kontrollerat i vilka länder icke medborgare har rösträtt.

Jamal fortsätter: ”Om bidragsbegränsningarna enbart ska riktas mot utländska medborgare som inte är medborgare i ett EU eller EES-land så ska 95 000 personer mista barnbidrag, 5 000 ska fråntas rätten till sjukersättning, 9 000 ska fråntas rätten till garantipension, 4 700 personer ska fråntas rätten till bostadstillägg, 6 700 ska fråntas äldreförsörjningsstöd, 50 000 ska mista föräldrapenningen.

Det mest utstuderade förslaget är att 4 500 barn ska förlora rätten till efterlevandestöd. Detta är vad Sverigedemokraternas utspel om att begränsa bidrag för icke medborgare handlar om. Jag vill gärna att en riksdagsledamot som företräder Liberalerna följer med hem till var och en av dem som drabbas och förklarar hur det kan komma sig att ett parti som kallar sig liberalt kan stödja detta.”

Denne Jamal tycks tro att Sverige är en bankautomat som hela tiden spottar ut pengar. Han begriper tydligen inte att Löfvenregimen är tvungen att hela tiden höja skatterna för svenskarna för att försörja dessa invandrare.

Det Foliehatten regar mest emot är efterlevnadsskydd som dessa 4500 barn får. De behöver enligt uppgift inte bevisa att deras föräldrar/förälder har dött och det kostar oss 6
miljarder varje år.
Vad har Sverige för skyldighet att de tex afghaner detta bidrag?

Slutklämmen är suverän:
När demokratiska partier inleder ett samarbete med Sverigedemokraterna innebär det oundvikligen ett närmande till fascistisk och rasistisk retorik. Där finns också åsikten att islam kan jämföras med nazismen. Det är inte minst märkligt när det kommer från ett parti som grundades av vit maktrörelsen och vars anhängare en gång gjorde Hitlerhälsningar.”

Sossarna har nu lagt om taktik från att det var SDs fel att invandringen ökade till att de som nu lierar sig med SD, kommer att se till att ta bort många bidrag och rösträtt. Att bidragen kostar närmare 400 miljarder varje år tycks vara helt egalt!

1 kommentar:

 1. J ja det vet vi redan. ALLT är sd.s fel, vare sig de har med något att gör eller haft eller ngt annat....
  Det är motbjudande att notera att svensk politik under nu många år enbart baserats på EN sak, att hindra sd att få något som helst inflytande!
  När jag talar med mina vänner som i de flesta fall är "mer än mogna" får man nästan alltid samma kommentar, "Jag begriper inte vad som händer i svensk politik".
  Det gör inte jag heller, dagen politik är, vet inte riktigt hur jag skall uttrycka det, men den "är inte fruktbar".
  Det som händer/görs är inte för vare sig folkets eller landets bästa!
  HUR kunde det bli så här?

  SvaraRadera