torsdag 24 juni 2021

Det Löfvenska korthuset som föll pladask!

 Det börjar med en kränkt Nooshi Daghostar. Rödskrikan Lööf och Stefan Löfvén vägrar arrogant att lyssna på henne. Nooshi tar i med hårdhandskarna och fäller regeringen.

Lööf och Löfvén inser
först då, att det är allvar. Någon dag eller två senare stryks punkten för att behaga Daghostar av Rödskrikan Lööf. Hon kan inte svara på varför hon inte gick med på att ta bort punkten innan omröstningen och då hade Löfvenregimen suttit kvar. Allt verkar vara frid och fröjd....men nu vill inte L vara med längre. Så nu går det inte reparera.

Om Jimmie Åkesson väntat längre med misstroende kanske Löfvén och Lööf hade haft tid att ”
vakna” och komma överens med V.
Nu står vi här med en raserad JÖK och L vägrar komma till bordet. Hur var det med Löfvén den "skicklige" förhandlaren. Han förstörde sitt korthus pga inkompetens. När Daghostar stod med avtryckarens mot hans panna så käbblade han om att hon "hade fel."

Väldigt få av de sovande Svenssons har en susning om att V inte har något gemensamt med konservativ eller borgerlig ekonomisk politik.

Det spelar ingen roll hur den här cirkusen slutar. Sverige är kört ändå. Inget parti eller någon koalition kan reda ut de problem vi har. Det enda som skulle kunna styra upp debaclet är en järnhård
styrning och stor återvandring under ett antal år, men det kommer givetvis inte ske och Svenssons får försörja 700.000 invandrare + de som nu kommer!

Svensk politik har varit en kuliss som medger bråk om det som inte är viktigt sedan Axel Oxenstiernas dagar. Dom som egentligen bestämmer sitter på Arsenalsgatan
Det märkliga är om Dagosthar hade rätt eller fel spelar ingen roll, hon var tillsagd att fälla regeringen över "en ödesfråga". Det gjorde hon.

Nu tror
Foliehatten att Arsenalsgatan eller Sveriges "djupa stat" är satt under press från många länder utomlands. Det skulle inte förvåna honom ett dugg att det kommer ett extra val i Sverige där valfusk eller "valstöld" av amerikansk modell avslöjas i Sverige, på samma sätt som förekommit i USA eller för den delen "testraketen" Myanmar.
Vi har inte haft en fungerande demokrati sedan Axels dagar. Folk bara råkar tro det, för det vi har i Sverige är välpolerade och välmålade Potemkinkulisser.

1 kommentar:

 1. Axel i all ära, men demokrati ens på den tiden?
  Hur många drängar och pigor hade rösträtt. Backstugusittare?
  Lite bättre är det ju i dagens läge. I teorin. Men hur många vet ens det
  grundläggande gällande lagar och förhållanden?
  Men rösta får folk...
  Glad midsommar nu, även i Simrishamn.

  SvaraRadera