söndag 27 juni 2021

Rödskrikan Lööf ljuger flagrant om att inte äta upp sin sko!

 Söndagens SVT Agenda var intressant av flera skäl. Positioner är ganska fastlåsta mellan partierna och att Rödskrikan Annie Lööf ljuger flagrant om att hon inte sagt att hon skulle äta upp sin sko.
Sossarna valde att inte delta och hänvisade till att Stefan Löfven skulle göra ett uttalande på måndag 11.00.

Foliehatten gissar att Löfven väljer att det skall bli talmans rundor för att vinna tid och att de inte kommer ta lika lång tid denna gång.
Foliehatten tror att sossarna kommer göra allt vad de kan för att försena processen om de känner att 'högerblocket' kan komma till makten, för att på så sätt ges förutsättningar för att kunna utmåla dessa som handlingsförlamade och misslyckade.
Det kan bli svårt för moderaten Norlén att påskynda talmansrundorna allt för mycket utan att framstå som jävig. Socialdemokraterna skulle utan tvekan hugga på detta om Norlén var dum nog att ge dem en öppning.

Hedenmo: "Löfven är en utbrytarkung som är duktig på sådan här situationer." Löfven är snarare väldigt flexibel. Villig att sälja ut det mesta för att behålla makten.

Foliehatten fick plåga sig igenom Lööfs tid i rutan. Hon måste vara en robot? Det är det enda han tänker på när hon pratar. Hon är verkligen motbjudande på alla sätt. Hoppas att centern störtdyker vid nästa val.
Rödskrikan blev totalt ställd när Anna Hedenmo tog upp Lindahlfrågan och att hon kanske kommer att stödja Ulf Kristersson. Rödskrikan svarade förstås inte på frågan. Hon fick svamla på med "Först och främst ska man backa bandet... och vi är seriösa bla bla."

Centern är det enda partiet som inte kan ställa sig bakom ett realistiskt regeringsalternativ och på så sätt har detta parti omyndigförklarat sig själva. Detta partiet tar inte ansvar för Sveriges politiska situation utan ställer till politisk oreda. Därför är det fullkomligt absurt att detta partiet har tagit Sveriges befolkning som gisslan i ett partipolitiskt spel. Annie Lööf beter sig som ett obstinat småbarn som bara ska ha sin vilja igenom utan att själv ta något som helst ansvar för den politiska situationen. Rödskrikan visar på prov på en enorm ansvarslöshet som inte borde accepteras av de övriga partiledarna.

Annie Lööf vill att S
och M skall ta sitt ansvar och bilda en mittenregering! Den falska häxan siktar ännu på att bli statsminister eftersom varken Löfven eller Kristersson skulle acceptera att stå tillbaka. Frågan är snarare varför skulle då S och M vilja ha med C? Detta tjat om mittenregering, är det på allvar någon förutom Lööf som vill ha det? Vilka är det som är tänkta att ingå i denna konstellation? Sabuni har redan ratat ett sådant samarbete!

Nu har röd häxan inte sagt att hon skall äta upp sin sko. Hon blåljuger. Rödskrikan påstod att det var en kollega som hade sagt det. Frågan är varför Hedemo inte kommenterade det?

Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna, sade Annie Lööf år 2013.

Det var 2013 i en intervju som gjordes av Elisabeth Marmorstein på den tiden hon var på Expressen. Numera är hon som bekant på SVT och stod i Agenda alldeles nyss, så rimligen har redaktionen checkat med henne. Lite magstarkt att hänvisa till en medarbetare då det knappast görs intervjuer där random medarbetare svarar på frågorna istf politikern ifråga.
Det är helt otroligt att Lööf så ogenerat ljuger om något som är så otroligt enkelt att bevisa. Att dessutom lägga det på "en kollega". Herregud så fegt. Allt för att undvika frågan. Hedenmo verkade få ett ganska förvirrat intryck av Lööfs totala brist på verklighetsuppfattning. Lööf verkar nästan befinna sig i någon slags psykos. Det var verkligen som att se en tågolycka i slow motion. Bland de mest bisarra intervjuer
Foliehatten sett i Agenda.

Jämför Annie Lööf med Elisabeth Svantesson. En som lever i en drömvärld där man totalt kan ignorera två partier, den andra kan samverka med alla för att få konkreta resultat.
Foliehatten gillar verkligen Svantesson.
Annie Lööf
är en politisk psykopat. Hon kan säga och lova vadsomhelst, ändra sig nästa dag och lova motsatsen utan att inse att det är något fel med det. Tvärtom är det bra om det visar sig gynna henne.

När Nyamko intervjuades krossade hon Lööf. "Den högsta tanken i ett samarbete kan inte vara att isolera och exkludera 30% av riksdagen."

Intervjun med Jimmie Åkesson visade en smart sida från Åkesson. Han ville på något sätt ställa krav på M och KD utan avvakta till eventuella förhandlingar. Givetvis vill SD prata och åtgärda de enorma problem Sverige som har. Foliehatten anser att det var smart agerat.

Anna Hedenmo var vidrig och hon visade att representerade regeringen Löfven i Agenda. Bara propaganda. SVT vill inte ha extraval. De har lite svårt att hålla isär det här; folket, sossarna och SVT.

Sverige har en regeringskris och detta är vad SVT kan uppbringa. I andra länder hade det varit en helkväll med diverse personer, paneldebatt och de allra bästa på redaktionen som lett programmet. Men inte här i Sverige, då skulle opinionen bli svårare att kontrollera.

2 kommentarer:

 1. Det är helg och dom vill inte jobba, så enkelt är det. Minns sunamin,kom i juletid och ingen ville jobba då heller. Inte ens GP.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det Lettiska sv-- t gick på galej...
   Sedan avskaffades arvskatten hastigt retroaktivt från 17/12 2004...

   Radera