söndag 6 juni 2021

Svensk regimmedia tolererar inte att nätet avslöjar skandaler om vänstern och centern!

Det måste vara mycket genant för de stora drakarna Expressen och Aftonblad att en ”nät” sajt avslöjade centerns pedofilskandaler, knarkrazzia hos Reinfeldts, Dan Eliassons resor och gayliv på Grand Canaria mitt i pandemin.

När Aftonbladet inte klarar av
att avslöja dessa skandaler med sina resurser, så börjar man fundera varför! Foliehatten är helt övertygad om, att de har blivit tipsade om Fredrik Federley och de andra skandalerna men avböjt och anledningen är ganska självklar – man vill skydda de som ingår i Löfvenregimens sfär. Att Stridshingsten Reinfeldt skyddas är svårare att förklara. Kan det vara att Stridshingsten numera ingår i samma sfär?
Man inser givetvis att det finns ”hur mycket skit som helst” att gräva fram om de politiker
och makthavare som normalt skyddas av ”ljugmedia.

Allt det som Stoppa Pressarna har publicerats har antagligen sedan länge varit känt inom ljugmedia, men de
publicerar direkt numera, om det är någon SD-politiker gjort en ”tabbe.” Samma sak gäller regim SVT! De är enormt snabba med att lägga ut inslag om det är något negativt om SD, KD eller M.

Att ha någon som Stoppa Pressarna
som regimmedia inte har kontroll över lägger ut skandaler om vänstern/centern, är givetvis mycket farligt för makten och då måste man misskreditera dem och helt få dem nedstängda. Den bästa taktiken för Stoppa Pressarna just nu är att börja släppa skandaler på ledande sossar, miljöpartiser och cenern, så att kampanjen mot dom framstår som en hämnd från sossarna.

Tydligen blev alla avslöjanden för mycket för Aftonbladet och nu går de till attack istället och de börjar granska ”Stoppa Pressarna” som har stått bakom dessa avslöjanden. Aftonbladet anser att de utmanar vår lagstiftning och självreglerande pressetiska system.
Det hela är signerat
av Martin Schori. Givetvis är han son till Pierre Schori. Sosseadeln finns överallt inom media. Han var tidigare missnöjd med att det stora mediehusen inte tillvaratog hans "talang", så idioterna försökte starta någon svensk variant av HuffPo, det gick självklart åt helvete & han välkomnades lika självklart tillbaka till Aftonbladet.

Lagstiftarna har under flera sekel gett svenska medier stort utrymme att granska makten och offentliga personer. Som tack för det har medierna själva infört ett medieetiskt system som ger enskilda personer möjlighet att få upprättelse om de anser sig ha blivit kränkta av medierna.
Det finns lagar om förtal. Där har du svaret på varför Aftonbladet skriver som de gör. De vill se till att det blir en fällande dom. Drev mot personer under rättegångar är aldrig riktade mot personen i sig, utan mot rättssystemet. Det är de som ska påverkas
och de gör det också, väldigt ofta. Det luktar som om Aftonbladet och Schori försöker hjälpa Löfvenregeringen att få bättre kontroll över medias nyhetsflöden. Aftonbladet står närmare makten i Sverige än regeringen.

Aftonbladets krig mot Daniel Nyhlén,Stoppa Pressarna  har inte så mycket med SAP att göra. Daniel Nyhlén har arbetat på en lång rad tidningar där bland Aftonbladet, Expressen, Se & Hör, TV4, TV3, Hänt Extra, Svensk Damtidning och Alingsås Tidning. Fram till 2010 var han etablissemangets egen skvallerkärring och hade fram till i alla fall 2018 fortfarande en fot kvar. Daniel Nyhlén sitter på drivor av skvaller/skandaler - långt ifrån allt kan ledas i bevis men han känner till mycket av vad som pågår. Inte så mycket det politiska men väl det andra.

Vem är otrogen, vem ligger med vem, porrvanor, drogmissbruk, vem skriver om sin psykiska ohälsa på F
acebook osv.
Man skall komma ihåg att journalister, kändisar, elitidrottsmän, politiker, näringslivsprofiler, professorer, de högsta cheferna i staten osv. umgås med varandra.

För en tid sedan bjöd Robert Aschbergs PK-klubben in bland annat Martin Schori och Daniel Nyhlén. Robert Aschberg var röd i ansiktet av ilska och Martin Schori ansåg att journalister och vänner till journalisterna stod över granskning.

Vi skall ha klart för oss att media då och då rensar de upp i sina egna led - Fredrik Virtanen, Martin Timell och ett par till. De skulle kastas till vargarna. Det märkliga är att det är väldigt sällan är en kvinna som kastas till vargarna.
En GM för ett känt fotbollslag som de sparkade ut för hans sjuka porrsurfande fantasier (men han hade inte begått ett brott).
MSM jagar mer än gärna SD-politiker och deras tjänstemän om de kan bli en skandal. Ibland någon från de andra partierna i det nya högerblocket om det behövs. Ett alldeles utmärkt exempel är Ebba Busch och hennes fastighetsköp där både MSM och SVT ägnat stort utrymme åt.

MSM och SVT är också förtjusta om vanligt folk - trolljägarna och uthängningarna av Flashback och Disqus 2013-2014.

Det är ungefär så här det ser ut. En del av de här journalisterna är lika sjuka och en del rör sig i anonymt på nätet och skriver skit.

2 kommentarer:

  1. Har inte sossarna avlönat folk som jobbar på trollfabrik?

    SvaraRadera
  2. Å så säger dom att det inte existerar något "klägg" inom PK rörelsen.

    SvaraRadera