lördag 10 juli 2021

De som styr media styr också vem som skall väljas!

 "Västmarxismen" eller post-marxismen är egentligen inte så mycket mer än företagsvänlig och kapitalistvänlig nihilistisk liberalism. Den ersatte den revolutionära och idag tämligen döda marxismen.

Den östeuropeiska kommunismen expanderade också Marx men den rörde sig mot ett socialkonservativt, traditionalistiskt och nationalistiskt håll. Detta förklarar varför bland annat östra Europa tenderar att omfamna religiösa och kommunitär
e ideal medan västvärlden går åt andra hållet. Å andra sidan ser Foliehatten en tendens åt ett (ny)moralistiskt västvärlden och i synnerhet hos media. Samtidigt som samhällets civila institutioner så som äktenskap bryts ned så förväntas du ha ett fungerande äktenskap och om inte så betraktas du som en potentiell kriminell.

Kapitalismen i synnerhet den som hotar gamla eliter så som pappersmedia kritiseras men du förväntas vara en del av det kapitalistiska systemet för om du inte är det är du antagligen kriminell. Har du för få vänner på Facebook? Tja, då är du antagligen en potentiell kriminell. Har du intellektuella intressen och har förmågan till högre analys du också ett potentiellt hot. Du skall sjunga med i den här radikala centristkören och signalera att du tillhör ett etablissemang men för att tillhöra det behöver du en position och det blir allt färre positioner att få och alla kan inte bo i Stockholms innerstad. Du kan dock inte bo på Östermalm eftersom det är "fult" att vara rik om du inte är Barack Obama, Hillary Clinton, Megan Markle, Beyoncé eller någon svensk kändis så som
Bianca Ingrosso-Wahlström eller journalist med status så som Peter Wolodarski eller någon i Bonnierfamiljen. Detta är en form av signalering.

Vi bor i ett samhälle med eliter, där de flesta är fruktansvärt mediokra individer som konstant hyllas. Expressen anser att det "fint" och "bra" när någon kändis gråter ut om sina osunda porrvanor, otrogenhets affärer, skilsmässa men om någon annan gör det anses det av Expressen som ett hot. De som tillhör "klubben" har rätt att göra vad de vill.
Det är därför ingen sade någonting när Fredrik Virtanen spenderade två decennier åt kokain och kvinnor. Han var trots allt en av dem.
Sedan kastades han till varginnorna under Metoo för att det behövde kastas personer till dom och busschaufförer anses inte ha tillräckligt högt nyhetsvärde. Vi bor i ett samhälle som inte kan förlåta och där de minsta misstagen bestraffas hårt. Ett exempel på det är Irena Pozar som vägrar godta ursäkten från krypande en Per Gudmundsson för hans fyllefadäs!

Du ska inte förlåtas och det finns inga andra chanser. I synnerhet inte om du har stått upp mot någon som för tillfället användes av eliterna så som Irena Pozar. Vi bor i ett samhälle som är själsdödande och moraliskt bankrutt. Vårt samhälle kontrolleras av personer med fruktansvärt låg moral och där vi alla är gladiatorer med undantag för en liten grupp personer som sitter på den absoluta toppen. Det är som det franska kungahuset fram tills franska revolutionen. Alla svärmar kring den ofelbara kungen och de med kungligt blod, medan alla andra bestraffas för sina misstag.

För kvinnor är vårt samhälle i många avseenden lättare att orientera sig eftersom vårt samhälle är så pass feminiserat där "social kompetens" anses den viktigaste egenskapen för en anställning. Du skall skriva CV eller om du så vill artiklar, PM och rapporter som är innehållslösa, men tillräckligt läsvärda för att någon skall få upp ögonen för dem. Det är vad universitet är till för - skola individer till att passa in. Så har det alltid varit men antagligen mer än någonsin. Många är villiga att sänka huvudet och göra som de är tillsagda men platserna i den övre medelklassen är få och krymper snabbt för den . DroidLife har rätt i en del - det finns ett överskott av bildade och kunniga människor. De revolterar. Det är så den här korkade "Memekulturen" har fått fäste. Människor har inget inget att förlora längre och det gavs ingen eller för få chanser. Det så kallade; "Gör din plikt kräv din rätt" gäller inte längre - där av en revolution underifrån och där av en allt mer pressad elit. Inte mot sig själva men mot alla andra som inte gillar deras öppna och dolda agenda. Helt klart har judarna blivit alltmer aggressiva sedan Clinton och
följande och det har betalat sig bra för dem.

Svensk media är unik i världen. Det fanns ingen media som satsade så enormt mycket resurser på att följa presidentvalen i USA som de svenska. Det har överskridit gränsen till det groteska. Senaste valet tog alla priser. Skattebetalare i Sverige måste samla sig till demonstration på Gärdet mot Public services enorma resurser på detta. Jo den vägen måste det gå snart.
Bonnier och Schibsted får göra som de vill, men även här har skattebetalarna rätt att kasta ägg på vissa väggar när mycket av deras pengar går till presstöd, exempelvis skulle SvD knappast vara kvar
och inte eller t o m Aftonbladet!

Foliehatten känner till att det inte år speciellt populärt att skriva, att det är ”judarna i USA som styr” och de styr i väst och särskilt den här lilla goddagspilten uppe under Norrskenet. Därav den massiva kampanjen mot Trump i USA och i Sverige.
Minns när Trump vann och dagen efter
blev Reinfeldt och Göran Persson intervjuade i längre intervju i P1. Dessa båda som skulle var varandras motpoler i politik. Båda var chockade. Det var rörande och osmakligt att höra deras skälvande stämmor om gudars kommande skymning.
2016 på senhösten i folkets kanal och två inbjudna f d statsministrar fick i den opartiska kanalen ösa känslomättade ve-ljud över den nyvalde utan inbjudan till annan röst med annan infallsvinkel.
Public service lägger denna överjävliga tid och personal och försummar därmed händelser i Sverige på amerikanska presidentval just därför de är så viktiga för judarna i Sverige också.

Public service lägger denna överjävliga tid och personal (och försummar därmed händelser i Sverige) på amerikanska presidentval just därför de är så viktiga för judarna i Sverige också.

En Joe Biden köper tid för ansamling och återhämtning efter chocken Trump. Under tiden kan de "liberala" globalisterna, eller antinationslisterna, lägga upp ny strategi i sin nyhetsrapportering och kommentarer och forma propagandan därefter.

DN har redan börjat angående den sämre kopian av det stora landet i Väst. Wolodarski lägger i sin ledare igår hela skulden på regeringskrisen och röran på Kristersson! Med motiveringen att rösta mot ett förslag ( marknadshyror) han själv är för, är falskt och obstruktivt mot demokratiska processer i riksdagen.
För en neutral betraktare ses det från annan punkt: Löfven bildade regering med stöd av C och V. Det är inte Kristerssons fel att C och V har olika syn i den frågan. Det är Löfvens som på chans bildar regering på den osäkra grunden.
Det är judiska propagandacentralen DN det.

Men Public service är som hävdats inte heller ett oberoende media som opartiskt belyser och kommenterar vad som sker i Sverige och världen för sina betalare.
Med andra ord: mediekonsumenten på avgörande decimalen är i längden chanslös om han/hon står och väger mellan blocken.
Det är den som avgjort valen 2014 och 2018.


1 kommentar:

  1. Fruktansvärd rapport, , oskyldiga barn med skolplikt. Vilket svek…och svensken viker ner sig och flyr.
    Steffe låtsas som det regnar och lovar ny familjevecka.
    https://detgodasamhallet.com/2021/07/10/hittat-pa-natet-hur-en-huvudlos-migrationspolitik-drabbar-skolbarnen/

    SvaraRadera