tisdag 27 juli 2021

Kostnader och problem för invandringen som få talar om!

Sverige håller på och tappar ”allt” i sina ambitioner att svälja miljoner nyanlända och de enda som kan rädda Sverige är svenskarna. Det gäller bara att hitta sin egen inre "Real Slim Shady" och våga ställa sig upp. Ingen annan kommer till undsättning och det är Svensson själv som får se om sitt eget hus och frågan är om det blir tillräckligt många hus omsedda. Dagligen får vi påbjudna direktiv av regimpolitiker- eller media.

I slutändan kanske vi får se på situationen och landet i sin helhet på samma sätt som de som lämnade Rhodesia 1980, det är kört.

Det fortsatte i Sydafrika 1994, understött av vänster/regimmedia och svenska skattepengar. Allas vår s.k. statsminister var i Sydafrika för att ta hem en stororder på flygplan och han mutade sig fram som han alltid har gjort.

Även nutidens situation med "carte blanche" för invånare "av rätt färg" (inkluderat poliser) till plundringar och mord ger en förhandsvisning av vad som media och vänsterliberaler planerar att genomföra även i Sverige. Regeringens och medias positionering gällande Sydafrika är helt klar så det finns ingen anledning till en förändring gällande Sverige, utan bara en fortsättning på samma linje.

En intressant fråga är om den vänsterliberala-koalitionen/diktaturen/8-klövern (V till SD) kommer att installera en statsminister "av färg" för att visa god fasad utåt med sina antirasistiska ambitioner och ändå ha en kärna huvudsakligen bestående av vita ministrar och vita riksdagshen som styr de kolorerade stormtrupperna under "dekonstruktionen", rättare benämnt plundringen och brännandet av "det rasistiska folkhemmet" till intet återstår av landet som kallades Sverige.

Journalisterna är politikernas redskap för att läxa upp svenskarna och få dem att svälja förändringarna. Inget är som det ser ut att vara. Bra människor är dåliga och dåliga är bra och svenskarna blir osäkra och tystnar. Skiten brakar snart ihop och segregationen det enda som kan rädda Sverige och svenskarna. Om landet går att rädda överhuvudtaget.

Till och med Janne Josefsson säger att ett valstugereportage idag inte skulle fungera eftersom kaoset är så påtagligt. Josefsson tror dessutom att allt har gått för långt och en av anledningarna till det menar han är att vi inte fått rösta om vi vill ha mångkultur. Det skrev han redan 2008 i Aftonbladet. Tyvärr går han inte längre och frågar sig varför. Svaret är givet: makteliten och etablissemanget vill inte ha ett starkt Sverige, där grunden är "fria" svenskar, de kan hota makten.

#Metoo är glömt och BLM kom av sig, fastän ”fl……” i svenska damlandslaget ”knäar” för en rörelse som är på stark retur. Nu måste man uppfinna nya fejkade orättvisor. Fast nu går man på en riktigt skör tråd.

Det har skrivits väldigt mycket om patienter som blivit vanvårdade för att vårdpersonalen inte kan svenska och inte heller kan
eller förstår sysslorna. Dessutom har vi ett ännu större problem, att så många av vårdtagarna inte kan varken svenska eller läsa och skriva på något annat språk.
Inte bara språkförbistringarna skapar enorma problem utan även de kulturella effekterna. Muslimska kvinnor som vägrar att bli undersökta av manliga läkare, dela rum med andra, manliga, patienter osv. Otyget att vårdavdelningar blir ockuperade av stora klaner när någon av deras egna ligger på sjukhus (med sanitära och andra olägenheter som följd för andra patienter). Muslimer som vägrar äta den mat som serveras inom vården och därför skriker och kräver specialkost osv. osv. Dessa kulturkrockar skapar problem och obehag inom vården än språkförbistringarna. För det går ut över så många andra, såväl personal som andra patienter.

Vi kan dessutom lägga till kostnaderna för tolkar. Distanstolkning kan hålla kostnader nere, men tolktjänster utförda på distans är långt ifrån kostnadsfria. SD vill därför att det ställs större krav på att utrikesfödda ska kommunicera på svenska. Parallellt kan man använda sig av kostnadsfria appar i form av talsynteser vid enklare ärenden.
Tolkkostnaderna för hela Sverige ligger numer på cirka två miljarder kronor årligen. Totalt i kommuner och regioner är kostnaden minst en miljard. Tolkkostnader i det statliga rättsväsendet har på några år tredubblats och nu uppgår även dessa till en miljard kronor. Det är orimligt att så stora delar av samlade skattemedel går till tolkar.
Det är vanliga sjuksyrror och läkare på vårdcentraler som får beställa tolkar för att väntrummen inte skall ockuperas av hela klaner under dagar och veckor. De får inte vägra vård. Dessutom tar besöken i snitt minst 2-3 gånger så lång tid som vanliga besök med svensktalande. Utan att vårdgivaren får mer betalt. Det är ren utpressning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar