söndag 4 juli 2021

Vem representerar Centern med sin vidriga och sannslösa invandrarpolitik?

DI: "Kvar står Annie Lööf med de nya, ofta unga, väljare som misstror SD, men också är lättrörliga. Det är inte osannolikt att de så småningom kommer fram till att de lika gärna kan rösta på MP. Centerpartiet borde ha lovat Kristersson att lägga ned sina röster och ge borgerligheten passivt stöd. Tiden håller på att springa ifrån dem."

Domen är mycket hård från näringslivet mot Rödskrikan Annie Lööf. Hon har inbillat sig att hon är företagarnas favorit.
DI skriver att merparten av centerns väljare är unga förvirrade rörliga väljare som kan rösta på MP i nästa val. Majoritet har förmodligen ingen aning om, vad marknadshyror är och innebär.

När Rödskrikan sa att Kristersson inte talat med henne, verkade hon bitter, hon skulle vara vågmästaren som skulle få de båda sidorna att tävla om hennes gunst, men det blev bara sossarna och MP som är intresserade av hennes charader. V är tvungna att tolerera henne, men hatar henne egentligen. Rödskrikan är nu totalt cementerad i vänsterblocket och med S, MP har de 41 % stöd och efter nästa val antagligen avsevärt mindre.För att Löfven skall bilda regering behövs Vs stöd och vad de kommer att kosta kan man sia om. Foliehatten tror att V med ny ryggrad kommer att kräva en hel del till Rödskrikan stora förtret!

Centerns trovärdighet är av central betydelse för de nu pågående förhandlingarna. De påstår sig verka för en reglerad invandring med "ordning och reda. "

Den nakna s
anningen är att de systematiskt och under lång tid verkat för en vidrig och sannslös invandringspolitik, där målet är att den  ska avregleras och att de regler som trots allt finns, inte ska tillämpas.
Foliehatten hoppas att alla inser vilken enorm hycklare Rödskrikan är när man går igenom centerns ställningstagande i invandrarfrågan. Foliehatten undrar vem Rödskrikan Annie Lööf representerar och på vems order hon gör detta? Inte är det för svenska folkets bästa!

Efter valet 2010 när
Alliansen förlorade majoriteten ingick de den migrationspolitiska överenskommelsen MÖK med MP. Avsikten var att slippa bli beroende av SD. MÖK luckrade upp de redan generösa svenska reglerna. Personer som vistas olagligt i Sverige "papperslösa" fick tillgång till viss samhällsservice och det luddiga begreppet "särskilt ömmande omständigheter" infördes som ny asylgrund. Det var dessutom extremt lätt att sälja in till folket då det framställdes som om det handlade om fall som ofta blev omskrivna. "9-åriga Tatiana var född i Sverige, fick cancer i ögat, amputerat båda benen och ska utvisas till ett barnhem i Belarus."
Papperslösa får än idag betal SKR 50 för tandvård, läkarvärd och medicin!

MÖK ledde till en kraftigt ökad invandring som innan dess varit stabil i flera år. Beviljade uppehållstillstånd till ekonomiska invandrare och deras anhöriga nästan fyrdubblades på tre år. Detta ledde till stora problem med mottagning och integration.

Ulf Kristersson har i efterhand sagt om MÖK att den var "djupt skadlig" och "dålig på alla tänkbara sätt." Alla fyra allianspartierna var natu
rligtvis ansvariga för detta haveri, men det är ingen hemlighet att centern tillsammans med liberalerna redan då var pådrivande.

2015 kom flyktingkatastrofen. Den nytillträdda S/MP-regeringen insåg att den tidigare förda politiken var ohållbar när flyktingarna vällde in över gränserna. - Regeringen=sossarna vände sig till oppositionen som först gick med på vissa åtgärder. När regeringen ville införa gränskontroller vägrade dock centern att gå med på det infördes.

På Twitter skriver Rödskrikan Annie Lööf och det framgår ganska klart vad hon står i frågan: ”Förundrad över det tragiska faktum att samtliga riksdagspartier utom C säger ja till gränskontroll och därmed nej till EU:s fria rörlighet."

Sossarna fick ensamma ta ansvaret för det tuffa beslutet när Åsa Romson grät i TV. All heder till MP för det och en stor skam till Rödskrikan Annie Lööf som var det enda riksdagspartiet som obstruerade när landet befann sig i en allvarlig kris.
C vägrade att införa gränskontroller när vi hade en helt okontrollerad invandring och om den skulle fått fortsätta hade den sänkt Sverige totalt.
I juni 2016 infördes den "tillfälliga lagen" som täppte igen en del av de hål som skapats genom MÖK. Samtliga partier utom
C (förstås) och V stödde lagen. Där har vi en fråga som dessa två partier är överens om.

2017 började krånglet med ensamkommande (främst afghaner) som fått avslag på asyl, i många fall för att de visat sig vara äldre än 18 år och nu riskerade att utvisas. De rödgröna drev igenom en gymnasielag som inte fungerade som de tänkt. Våren 2018 gjorde regeringen ett nytt försök med en generösare gymnasielag. Detta förslag nobbades av
Rödskrikan som krävde ännu generösare regler.

S och MP var ense om att det skulle krävas att den asylsökande skulle kunna göra sin identitet klarlagd, men det ändrades efter Rödskrikans insats som också fick igenom att det skulle räcka att bara ha ambitionen om att gå i gymnasiet för att få uppehållstillstånd. Löfven fick kröka rygg för att behålla Rödskrikan i sitt team.

Centerns "förbättringar" innebar att en lag som ursprungligen riktade sig till ungdomar som gick i gymnasiet även kom att omfatta vuxna som aldrig satt en fot i en gymnasieskola.

2020 slutade den parlamentariska migrationskommitténs arbete i total oenighet. Löfvenregimen gick fram med ett förslag till lag som bland annat återinförde den luddiga asylgrunden "särskilt ömmande omständigheter" från MÖK. Centern och V röstade givetvis för den nya lagen, medan de blågula partierna röstade emot.

Centerns mångåriga hyckleri talar för sig självt. Centern är något mycket obehagligt: ett parti som utåt påstår sig verka för en viss politik men i själva verket har en annan, mycket radikalare agenda.
Det allra värsta med Centern är, att de är så ohederliga och inte öppet redovisar vilken politik de vill föra och att det undergräver förtroendet för demokratin. Det räcker med att ett parti som C beter sig som de gör, att många väljare inser, att de inte kan lita på politikerna.

Att sossarna fortfarande samarbetar med C, är enkelt, Löfven vill inte släppa makten! Sossarna har kvar utnämningarna i myndigheterna och det är värt ganska mycket, när man skall styra Sverige.
Rödskrikan har ännu inte fattat att hon är totalt utnyttjad av Stefan Löfven. Sossarna är snart färdiga med henne, om de förlorar i nästa val.
Nästa vecka kommer
Stefan Löfven bli statsminister igen, efter att Lööf ännu en gång svikit sitt ord och du får se hur fint det löste sig, när politikerna ”tog ansvar för demokratin!”

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar