måndag 30 augusti 2021

Sverige det nya Sovjet!

De av er som orkat läsa igenom Alexander Solzhenitzyn – Gulagarkipelagen inser med en gång att det Alexander beskriver är exakt vad som sker i Sverige.

Stalin använde grovt yrkeskriminella för att terrorisera befolkningen vilka fråntogs rätten till självförsvar och avväpnades. Precis som i Sverige idag uppman
as Svenssons att inte vara ute sent och inte bära dyra kläder eller mobilerI Sovjet avskrevs brott som drabbade folket. Brott mot ideologin straffades hårt. Sovjet staten informerade de lydiga medierna om den starka ekonomin men dolde verkligheten precis som i Sverige.

Precis som i Sovjet var/är
förhållandet mellan (s)taten och medierna extremt intimt och för den normale Svensson som kan tänka borde det nu stå tämligen klart. Flera incidenter har inträffat den sista tiden som bekräftar detta oerhört smutsiga förhållande!

DN:s granskning av vårdcentralers ”rasism” var helt uppenbart ett hit job
b för S som också bekräftades av supernollans obalanserade (för att inte säga hysteriska) hyllning av DNs reportage.

Festbilderna, där ”journalister” som Rapports Åkesson, Bergfeldt, Wennstam och Pascalidou minglade med politiker som Sahlin och Rödskrikan Lööf. Även en sommarpratare, barnprogramledare och ett nyhetsankare var med på festen.

Efter Expressens publiceringen av ”useless eaters-reportage” kontaktar arbetsmarknadsministerns pressekreterare Expressen och klagar på att det kan gagna oppositionen. Det säger också en del att Arbetsmarknadsministerns pressekreterare hör av sig kort efter granskningen.
Max Ney
är sekreterare åt Eva Nordmark och skriver i ett SMS att reportaget är bra ”trots att det är Expressen” och GT/Expressen som”flörtar med SD.”
Detta för att
dessa media har publicerat fakta om nyanländas situation på arbetsmarknaden i dag.
Den reporter som blivit uppringd, frågar om åsikterna är ministerns egna, vänder Max Ney plötsligt och meddelar att han inte hade läst reportaget och att han inte längre tycker som han skrev. Det är som en fars.” Max hade väl förutsatt att tillrättavisningen (som vanligt) inte skulle bli offentlig! Heder åt Expressen som avslöjar politikern med fingrarna i syltburken.

Den ryska revolutionen handlade inte om ideologi.
Foliehatten har sökt fakta i påståendena om den judiska bolsjevismen men det verkar mera vara fråga om frimurare i så fall. Den ryska revolutionen var ett verk av sjuka människor som såg världen som ett projekt och folket som ett medel. Det gällde i allra högsta grad Lenin.

Retoriken går igen hos de flesta som är frälsta i klimatreligionen och i white guilt religionen. Västerlänningar måste offras för en bättre värld.
I Ryssland slaktades ryssar för en bättre värld. I Tyskland och Polen judar.
EU och Sverige är nästa man till rakning. Det handlar inte om en bättre värld. Det handlar om makt och pengar för människor som ser sig själva som Gud.

Mångkulturen och
klimat religionen toleransens syfte är att öka acceptansen för det som skall komma.

Stridshingsten Reinfeldt sa för några år sedan i TV4, att Sverige nu tillhör de nya svenskarna. Han kan göra det eftersom han vet att han inte fick motfrågor av journalisterna på TV4. Förstår man saken rätt så inser man att TV4 och Reinfeldt var ute efter, att minska det svenska folkets makt så att Svenssons inte hotar medias, politikers och företags intressen. För att spetsa till det kan man säga att makteliten och etablissemanget strävar efter att göra svenska folket som en slags klan som alla andra och aktivister är vår motsvarighet till klanernas Shariapoliser.

Det ödesdigra mångkulturbeslutet i riksdagen 1975, utan att det svenska folket tillfrågades kunde man redan 1977 studera i den officiella svenska statistiken som var tillgänglig för var och en och som stämde med verkligheten, Där hittade man uppgifter om den svenska fängelsepopulationens sammansättning och de som såg dessa siffror blev milt sagt förfärade.
De dömda för grova våldsbrott:
Grov Misshandel, våldtäkt och mord var till 80% av utländsk börd. Redan på 80-talet började makten frisera siffrorna eller att man helt enkelt inte redovisade fakta.
Intressant är att notera att gruppen av utländsk börd i den svenska populationen vid den tiden endast var en futtig droppe jämfört med den nutida procentuella andelen-stormfloden av kriminella som kommit till/fötts i Sverige.
Det alla förstår är att Sverige har en mycket kraftig överrepresentation av gärningsmän av utländsk börd i första eller senare led. (Idag första, andra och tom. tredje led födda i Sverige.) Detta faktum har snyggt raderats från folkets medvetande av media, sk. liberaler och PK-politiker.

Statistik och siffror
i dagens Sverige är mer än tabu att ta fram om vilka som är dömda gärningsmän och deras etniska tillhörighet/ursprung får inte ens undersökas eller tas fram, eftersom det enligt PK-staten och de sk."demokratiska partierna" (V till M) klassas som rasistiskt och utpekande av en eller flera utsatta folkgrupper.
Fakta har funnits i årtionden och först nu när situationen blivit
totalt ohållbar så börjar politiker och media att försiktigt tala om problemet på sitt sätt och lägga skulden på den arbetande medelklassen som under alla dessa år fått betala och stå ut med etablissemangets importerade kriminella skyddslingar.
Trots att etablissemanget gjort allt för att dölja fakta har bl.a. JP Jonasson lagt ner ett stort arbete med att gå igenom domar i TR på våldtäkter. Han genomgång visade att över 90% var utlandsfödda/eller födda av invandrare.

Foliehatten drar den slutsatsen att Löfvenregimen har haft förebilden tagen ur Sovjetrealismen, där befolkningen var kuvad och livrädd för kriminella och samtidigt visste att polisen och rättsväsendet, i själva verket staten inte gjorde något alls eller tom tog de kriminellas sida.

Studera vad Morgan Johansson har gjort under den tid som ansvarig justitieminister och då inser ni direkt att det stämmer exakt överens med Sovjetstatens behandling av folket och gynnande av de kriminella. Glöm då inte de afghaner som trots utvisning togs tillbaka av sossarna och Morgan betraktar dem nu som kvotflyktingar. Ann Linde skyller ifrån sig att det var kaos när de lämnade Kabul. Hur svårt är att att via en laptop hitta uppgifter?

 

2 kommentarer:

 1. https://youtu.be/wHk86k_lOFQ

  Om svensk höger med Julian Kroon |
  När man lyssnar på Julian skärpt välformulerad ordförande i konservativa förbundet, som på rekordtid växt till Sveriges största studentförbund och nu
  Staffanstorps kommunalråd Christian Sonesson som meddelat att han kandiderar till riksdagen för Moderaterna.

  Sr vi en vindkantring ska vi äntligen få en opposition värd namnet?

  SvaraRadera
 2. De djävlar som med alla medel försöker sänka Sverige är NWO-lakejer (exvis Reinfeldt, Lööf med fl). Rena landsförrädare!

  SvaraRadera