torsdag 5 augusti 2021

Sabuni, Subauni vad håller du på med? Siktar du på 1% i valet?

Är det alltså sånt här Sabuni spenderar tid på nu? Sabuni: ”Sparka ut Ungern och Polen ur EU. Ungern och Polen tror inte på "de liberala värderingarna", som HBTQ-ideologin.”
Hon kräver därför att en "framtida liberal borgerlig regering" öppnar för att utesluta länderna ur EU.

Hon borde lägga sitt fokus på andra, större frågor för väljarkåren. Folk i gemen bry
r sig inte så mycket om utrikespolitik, än mindre om Ungern och Polen. Bara polackerna kommer att släcker våra skogsbränder, skickar hit sin el, när det är kallt här och Löfvenregimen inte klarar av elförsörjningen och förser oss med duktiga hantverkare, är svenskarna nöjda med Polen.

Nooshi Dadgostar fattade att man inte vinner val på att föra fram frågor som berör förhållandevis små grupper, därför valde hon fråga/or som berör många människor som marknadshyror.


Hon såg också till att ge Stefan Löfven en rejäl ”knäpp” på den röda näsan – vad den nu beror på – och avsatte honom. Stefan Löfven trodde väl aldrig i sin vildaste fantasi att en partiledare för kommunisterna skulle våga ta detta steg.

Vad Sabuni behöver göra är att hitta frågor som berör många. Fol
kpartiet/Liberalerna kunde använda sig länge av skolfrågan som betyder mycket för många. Men sedan skolan spårat ur totalt behövs en genomgripande omorganisation, KD har sin äldreomsorg.

Bara för mindre för ett år sedan fick vi två totalt korkade utspel/idéer från Sabuni. Fånga koldioxid och tryck ner den i marken. Lägga skenar på motorvägen mellan Stockholm-Uppsala så att lastbilar kan använda detta. Det där med att överösa förorterna med ännu mer pengar går inte hem, alla vet att dessa summor ändå inte kommer åstadkomma någon förbättring.

Sådana utspel visar att liberalerna aldrig skulle valt Nyamko Sabuni. Alternativet var lille Ullenhag och det hade inte gått bättre.

Sabuni är ingen taktiker. Kort sagt en idiot, men hon drömmer väl om sin guldålder som minister under Reinfeldt. 

2 kommentarer:

  1. ”Den ungerska regeringen har utlyst en ny rådgivande folkomröstning, för att låta ungrarna tycka till om de krav som EU ställer på landet att tillåta homopropaganda riktad till barn.
    I Ungern pejlar regeringen ofta av läget för att fånga upp önskemål och missnöje bland folket och anpassa sin politik därefter.”
    Är det inte det vi kallar för demokrati?

    SvaraRadera
  2. Din dom över Sabunis agerande och val av frågor i vilka hon gör utspel, är hård men rättvis. Hon verkar inte tillhöra de skarpaste knivarna i lådan. Björklund lämnade ett sjunkande skepp efter sig, och varken Ullenhag eller Sabuni hade förmågan att få det på rätt köl igen. Med opinionssiffror kring 3% kan L nog inte räkna med så många stödröster - alltför stor risk att sådana röster visar sig bli bortkastade.

    SvaraRadera