torsdag 5 augusti 2021

Menar det svenska försvaret att 20% av de som röstar skall uteslutas?

Prideflaggan är ett fenomen som sprids över hela det liberala imperiet. Kärnlandets ambassader hissar den flaggan tillsammans med the starspangled banner. Minsta lilla kommunhus i vasallstaten Sverige antas hissa prideflaggan med regnbågens färger. Överallt syns denna symbol för HBTQ(P)+ rörelsen. Ungern möts med hot om uteslutning ur EU av liberalernas partiledare när de vill begränsa pride och propaganda som riktar sig mot barn.

Prideflaggan kanske är en symbol för globo homo i bemärkelsen en enad värld som ska samlas under en flagga som symboliserar regnbågen. Men vad är den djupare betydelsen av prideflaggan och regnbågssymbolen?
Foliehatten får en känsla av att vi gradvis förbereds för någon större förändring. Någon ny liberal social ingenjörskonst i grandios skala. Men vad?

Varför har just denna grupp valts ut som alibi, spjutspets och nyttiga idioter för att kunna genomdriva och befästa skärandet emellan i den globaliserade världens myriad av pengaflöden? Kanske är ord som "kanonmat", "offeranod", "målvakt" eller "mänsklig sköld" lika passande som alibi och nyttig idiot i sammanhanget. Någon som får ta smällen när det brister? Eller bara söndra och härska, något starkt känsloladdat som suger upp hela utrymmet i det offentliga samtalet så att inget blir över till väsentligheter.

Skall man tolka innebörden vad det svenska försvaret menar med att samla sig under Prideflaggan att de gör gällande att 20% av svenska väljare inte är deras ansvar att försvara. Under Prideflaggans paroll har SD exluderats att medverka på samtliga pride-arrangemang de senaste 10 åren eftersom de inte anses leva upp till "värdegrunden"! Är det det Försvarsmakten har tagit ställning för?

Försvarsmaktens kommunikatörer besitter nog inte så stor kunskap –
i något! Annat än att vara trendkänslig och veta hur detta marknadsförs för att blidka etablissemanget.
75% av de unga männen röstar för en blågul regering. 65% av de unga kvinnorna skulle rösta för en rödgrön regering. Bara det att röda och vänsteranstrukna kvinnor inte är särskilt intresserad av militärtjänstgöring. De som försvaret bör locka är de män och kvinnor som är blågula, medan den politiskt vänster-sossepräglade
Pride-flaggan säger att de inte är välkomna samtidigt som de accepterade inte är intresserade.

Demokratin idag är underordnad de mänskliga rättigheterna. Så är det i den liberala ideologin. Tanken med demokratin i den liberala ideologin är att den endast skall användas i frågor om de mindre friheterna men aldrig de friheter som de mänskliga rättigheterna ger. Anledningen till att detta inte har varit lika synligt förr är för att liberalerna inte har varit tillräckligt starka att genomdriva hur de vill att demokratin fungerar i deras ideologi, men det gamla som hindrade dem är nu försvagat och då börjar liberalerna bygga upp demokratin efter deras mall.

Då folk blir itutade i skolan att demokratin är det som styr blir det konstigt för människor varför Prideflaggan nu skall tvunget försvaras. Makten blottar hur de egentligen ser och använder demokrati, vilket flera nyktert har uppmärksammat.

Deras högra händer, marxisterna som tror på de mänskliga rättigheterna skiljer sig från liberalerna på en viktig punkt, de vill att det ekonomiska skall vara inräknat i de mänskliga friheterna vilket i slutändan leder till en resursfördelning från de rika till de fattigare, detta håller inte liberalerna med om därav den ideologiska konflikten, men i stort sett endast på den här frågan.

Prideflaggan är och förblir en symbol för de mänskliga rättigheter som antagits av de flesta länderna i Europa , Nordamerika och EU. Militärens PR-kille lever efter den liberala ideologin och det gör de andra länder också. Nu vill de skylta med det och då måste man släppa på masken lite. Att sedan du och andra inte håller med dessa liberaler hur demokratin skall vara uppbyggd det är sin sak. Men vill du eller ni andra ha en annan form av demokrati, ja då vet ni vilka ni måste kämpa mot.

Enligt uppgift skall det finns ju ett antal
uppdaterade regnbågsflaggor där olika nyanser ska representera olika hudkulörer och preferenser som hat-fattas på den gamla, vilket öppnar upp för nya hierarkier och normer att försvara/trotsa med vapen i hand.

Relaterat till detta, mems och trollande så pågår ett rättsfall i USA där en "Youtube-profil" känd som Chris Chan tydligen ska ha våldtagit sin dementa mamma. Hen är en transaktivist som nu är inskriven som kvinna och det spekuleras i om detta ska bli ett precedensfall som går hela vägen upp i Högsta domstolen.

Vad säger ÖB om detta? Ska våldtäktsmän som identifierar sig som kvinnor sitta med kvinnor i fängelse? Har man nu tagit ställning för mänskliga rättigheter, så bör man väl veta vilka dessa är och vad militären i förlängningen anser det vara antidemokratiskt att tycka. Bra att veta, så man kan ta en omväg kring Ådalen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar