söndag 15 augusti 2021

Stefan Löfven får lägga ut texten hos Tilde de Paula i fredags!

USA har den gravt demente Joe Biden som president, medan vi har den något efterblivna rödnäsan Stefan Löfven som statsminister som inte verkar gå att rösta bort. Vad är det som pågår egentligen?
Både ryssarna och kineserna gnuggar väl händerna åt sådana dårar som motståndare som mest verkar fokusera på
invandrar, hudfärgs- och underlivsfrågor.

Stefan Löfven hälsade från sin semester, att han trodde de knäböjande vänsterdamerna skulle vinna finalen med 3-1. Givetvis utan att nämna ett ord om att folk skjuts ihjäl numera nästan dagligen.
Det som gör rödnäsan Löfven riktigt förbannad, det är när svenska patienter helst väljer läkare som kan tala svenska. Det gäller att prioritera rätt här i livet.

I fredagen var Stefan Löfven det stora dragplåstret i talkshowen Tilde på TV4Rödnäsan fick av Tilde frågan ungefär åtta minuter in i programmet om misstroendeförklaringen och avsättningen av honom som statsminister tidigare under sommaren. Rödnäsan som allt tydligare befinner sig på en annan planet, passade då på att ge en känga åt oppositionen.
Rödnäsan: ”Det är just det här med ansvarslöshet som jag tycker att det är!”

Givetvis ”vågade” inte våpet Tilde de Paula ställa besvärliga frågor, utan hon höll sig mest till blaha blaha personliga frågor om vad Rödnäsan gjort under sommaren, hur han trivs med att göra intervjuer och om sina meditationsvanor.

Tilde de Paula: ”Under regeringskrisen som var nu i våras, hur ofta fick du sätta dig ner och meditera då?

Rödnäsan med ett brett flin: ” Det hände några gånger, absolut. Det är inte bara vid den typen av tillfällen. Men visst, det är en sådan period i arbetslivet som är speciell.

Sverige har en statsminister som sitter i TV4-(k)analen och spelar totalt oskyldig. Det är inte alls hans fel att Sverige allt mer liknar en bananstat, där han till varje pris vill sitta kvar vid köttgrytorna och han har överlämnat ansvaret för Sverige till två extremistpartier - MP och centern som styr dagens politik.

I veckan som gick insåg tom den svagsinte Löfven att stänga produktionen av cement om någon månad, var ett mycket förhastat beslut. De har nu gett en respit på ytterligare 6 månader. Om 6 månader och då är vi en bit in i valåret 2022 ”måste” Löfvenregimen bestämma sig om Sverige skall läggas ner ännu mer eller att Cementa får fortsätta med sin produktion av cement.

De uppgifter som framkommit sedan denna kris, visar att det i stort sätt blir omöjligt att importera den mängd cement som behövs i Sverige.
Foliehatten tror med all säkerhet att det nya högerblocket i Sverige är överförtjusta i att Löfvenregimen har försatt sig i denna situation bara 6-7 månader innan valet i september.

Beslut hur än det blir visar bara att den regering som idag styr Sverige är totalt inkompetent och det har det yrvakna svenska folket börjat inse. Foliehatten blir inte alls förvånad om MP får exit från riksdagen och sossarna hamnar på cirka 20%!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar