torsdag 26 augusti 2021

Sossarna tar hit allt från Afghanistan även de som blivit utvisade!

 Sossarna hade senaste dygnen flugit ”hem” enligt officiella källor 927 person från Afghanistan och enligt inofficiella från personal på Arlanda är det långt över 1000. Detta fattar vilken idiot som helst bara är början, igen skall tilläggas. Toppen av isberget. Vad som är sanningen får vi aldrig veta! Sossarna är duktiga på att ”snacka” bort fakta med starkt stöd av DDR-SVT!

Vilka är det då för personer som kommit? Man hör "svensklistan!"
Foliehatten ställer sig frågan om det inte är en kupp som sossarna håller på med! Den där svensklistan är
”okränkbar” och afghanerna har upptäckt att det är bara att lista sig på den, så får man chansen till PUT i Sverige. Det finns uppgifter från flera oberoende källor på nätet att svensklistan ligger helt öppen att anmäla sig till om man är i Afghanistan om man har minsta lilla anknytning till Sverige och det är nästan inga andra krav än att man möjligen känner någon som redan finns med på svensklistan. Det vi bevittnar är ett mini Migrationsverk där ”bevis” är uteslutet!
Hur många har sökt asyl förr
och fått avslag som nu prövar att söka sig hit under annan identitet? Isoleras migranterna på grund av Covid 19 eller är det direkt inträde i Sverige? Det kallas asylaktivism. Något som inte är ovanligt för svenska myndigheter. Kommer någon att få analysera vilka Sverige tog hem?

Återigen upprepas samma sak av sossarna och man är unika i EU. De flesta andra länder är ganska restriktiva och tydliga med vilka de plockar hem även om det är många så är det knappast ljugar-pelle-17-år-egentligen-34-år som de flyger ut.
Siffran har ökat ganska rejält från de första uppskattningarna
(cirka 400) så man börjar verkligen undra vilka de andra personerna egentligen är?

Är detta verkligen lagligt om man inte ens säkert vet vilka personerna är och när deras flyktingstatus och eller rätt till uppehållstillstånd har prövats?
Det är inte första gången vår s.k. regeringen "gör avsteg" från gällande lagstiftning.

I Frankrike kollar man och enligt SvD: ”Fem afghaner som flugits från Kabul till Frankrike misstänks vara talibanska krigare som kan utgöra ett säkerhetshot mot landet. En av afghanerna försökte fly från hotellet i Paris där han satts i förvar – men greps och fängslades.”

Om Foliehatten får gissa är det en hel som semestrat i det land de flytt ifrån och tydligen ska närmare 500 vara afghanska flyktingar som semestrar i hemlandet mitt i brinnande krig. Lite intelligent befriat och naturligtvis får Sverige rädda dem igen. I Schweiz har man andra takter, de blir av med allt när de semester i sitt förra hemland.
I sossarnas Sverige är de måna om sitt valboskap!

Sedan har vi personer som varit i sold hos den av USA och NATO och givetvis även Sverige, Israel, mfl installerade ockupationsregimen i Afghanistan. Dessa förrädare löper naturligtvis nu risk att få sona för att dom gått utländska ockupanters ärende, stick i stäv med Afghanistan och det afghanska folkets intressen.
I Sverige och i andra västländer kallas inte dessa medlöpare, förrädare och kappvändare vid sitt rätta namn utan det är naturligtvis "stackars barn", "stackars flyktingar", "förtryckta kvinnor" osv. Det är så slipstenen dras och agendorna formas av de internationella mediekartellerna. Detta handlar här om massor av uslingar som inte arbetat för sitt eget folk och sitt eget land utan som gått främmande kolonialmakter tillhanda och nu skall dom få livslång asyl och försörjning som tack för hjälpen för att de svikt sitt land!

Naturligtvis är det så att om man inte tog emot dessa förrädare så skulle flertalet av regimerna i Västeuropa känna marken bränna under fötterna. För vad händer då den dagen dessa ställs inför räfst och rättning, om det inte finns flyktmöjlighet och asylrätt för internationellt verksamma brottslingar längre?

Var skall alla bo? Skall man pracka på kommunerna enligt gällande fördelningsmodell?

För mindre en vecka meddelade regeringen och det statliga propagandamaskineriet att det handlade om kanske 400 personer. Nu visar det sig att det ramlar in mängder med afghaner på nytt i Sverige. Ansvaret ligger på den totalt inkompetenta utrikesministern. Gissningsvis är det i huvudsak unga män som har kommit. De kan väl bo på UD, i Rosenbad eller tälta i Ann Lindes trädgård. De nya talibanerna har lovat fred, stabilitet och inga hämndaktioner i landet.

Hur många afghaner tar våra
Nordiska grannar emot? Övriga Norden är smarta eftersom de inser att det handlar om kaossoldater till kulturmarxisternas "söndra och härska"-strategi. Vad skulle de annars vara? Våldtäktsmän, rånare, knarklangare, bidragstagare och röstboskap. Vilka givetvis får kosta hur mycket som helst. Här finns det ingen hejd för vad välfärdssamhället kan bistå med. Tänk om svenskar hade haft samma möjlighet.
Som vanligt stinker det när regeringen plötsligt vaknar från sitt normala koma-tillstånd och börjar agera aktivt. Ann Linde har redan på band bevisat hur korrupt hon är.

Åtminstonetvå av dem är troliga våldtäktshazarer som redan härjat runt i landet och blivit utvisade från Sverige. Sverige har noll koll på vilka de tar hit

Idag på förmiddagen var det 927 personer som kommit till Sverige och det är fem dagar kvar man kan evakuera, innan USA lämnar.

Försvarsmaktens hemsida: "Flygtrafiken på Kabuls flygplats är intensiv. Därför är det ett absolut krav att hålla slot-tiderna, vilket innebär att planen måste lyfta oavsett om de är fullastade eller ej - vilket sätter press på de som genomför identitets- och säkerhetskontroller. Försvarsmakten sköter enbart transporterna och säkerheten på och kring flygplanen. Personkontrollerna sköts av UD- och ambassadpersonal samt Migrationsverket.
Med C-17 har vi tagit ut cirka 1 000 personer med olika nationalitet så här långt, både barn och vuxna, och vi flyger flera rundor varje dag. Att vi utgår från Tbilisi beror på att vi kan flyga till Kabul, låta motorerna vara på och sedan tillbaka direkt utan att behöva tanka, säger Peder Söderström, förbandschef för den europeiska flygflottiljen Heavy Airlift Wing, ett samarbete mellan Sverige, Finland och tio Natoländer.
Vidaretransport från Islamabad respektive Tbilisi sker med inhyrda flygbolag till diverse olika destinationer.
"


1 kommentar:

  1. När vi har ett etablissemang som inte har något intresse av att stoppa vansinnet lär vi få leva med deras "godhet" och "humanism".

    SvaraRadera