onsdag 18 augusti 2021

Sossarna skall hämta hem sitt valboskap från Afghanistan - vilt påhejade av slaskmedia!

Det står två Herkulesflygplan redo för att hämta hem "svenskar" som fastnat i Afghanistan och ambassadens personal. Många är inte svenskar utan afghaner på semester i sitt hemland som de "flytt" ifrån.

En
ligt FN- konvention upphör asylskälen när den asylsökande återvänt till det land de "flytt" ifrån. Låt "svenskarna" stanna där de hör hemma.
Regler gäller bara när de är i
Löfvenregimens intresse att förstöra Sverige.

Bara för någon dagar sedan hade Aftonbladet en snyftartikel om att - "Svenska" Robina Ansary är fast i Afghanistan!”

Robina, make
och tre småbarn har rest till Afghanistan för att tillbringa ett halvårs föräldraledighet och det är tredje gången hon(enligt henne) som de återkommer till sitt hemland och de har varit där sedan 20 februari och föräldraledighet var planderad.  Då åker man till det landet man flytt ifrån! Det är helt lagligt att lyfta föräldrapenning på semester i sitt hemland.

Tidigare har familjen bråkat med Migrationsverket för att maken skulle erhålla svenskt pass innan semestern i Afghanistan. Det har framkommit uppgifter som är uppriktigt intressanta och man får införa en brasklapp! Robina kom till Sverige via Pakistan. Hela tiden familjen har vistats i Sverige har de haft ett hus kvar i Afghanistan som så många andra afghaner.

Sverige är helt fantastiskt och om Sverige får landningstillstånd för sina Herculesplan hämtas den afghanska familjen ”hem” till Sverige!
Enligt Ann Linde finns för närvarande runt 200 ”svenskar” registrerade i Afghanistan. Ann Linde uppmanar alla svenskar på plats att fortsätta registrera sig på ambassadens svensklista.
Linde: ”Jag har stor förståelse för de påfrestningar som det innebär att befinna sig i Afghanistan just nu. Jag vill försäkra dem och deras anhöriga att vi i vårt arbete fortsätter undersöka möjligheterna att kunna bistå utifrån ett mycket svårt läge.”

Men hon underströk också att Sverige avrått från resor till Afghanistan sedan 2006. En avrådan som förstärktes den 5 augusti då alla svenskar uppmanades att lämna landet.


Vem gör en orosanmälan? Tar man sina 3 barn och åker ner till Kabul som UD avråder att man åker till sedan 2006, så har man ju noll riskbedömning och inte någon form av konsekvenstänk. Speciellt med tanke på hur läget har varit den senaste tiden.  Hur fan kan dessa personer åka hem till landet dom flytt ifrån? Jag förstår inte.
Samma sak hände för några år sedan när "svensk"somalier satt fast i Somalia och ville ha UDs hjälp hem.

De "flyr" kriget för att komma till Sverige och så fort de får medborgarskap, så åker de hem
igen på semester. Det kan man fråga sig om  deras flyktingstatus som de uppenbarligen ljög om från början. De ljuger om att de är förföljda, de ljuger om sin bakgrund, sin ålder, sin sexuella läggning, sin religion osv. Det är en enorm samling bedragare vi när vid vår barm. Hur många invandrande pensionärer har flyttat tillbaka till sitt hemland de flytt ifrån, med bostadsbidrag och andra bidrag. Sverige bryr sig inte om om du har bostad utomlands, bara i Sverige, då drar de in bidragen.

Dra in alla bidrag för dom som varit på semester i länder dom flytt ifrån under tiden dom går på bidrag. Speciellt när landet är i princip oförändrat sedan "flykten."
I Schweiz förlorar du din flyktingstatus om du åker hem till landet som du flytt från. Detta är något som borde införas i Sverige.

Återvandringen måste börja nu, senast igår. Samma med brott, oavsett vilket, utvisning utan att passera gå
som Danmark gör. Inga bidrag, inget PUT , inga medborgarskap överhuvudtaget till dessa människor. För att ens få möjligt att söka något av dessa skall det ställas extremt höga krav. Och när man fått den möjligheten skall det vara en prövotid på XX antal år. Minsta antydan till ovilja eller begår en kriminell gärning så är chansen borta.. Permanent. Det finns lösningar men ingen vilja hos Löfvenregimen. Anledningen är glasklar – röstboskap!

Med sin snyftartikel har Aftonbladet på ett alldeles briljant sätt visat att det handlar om folkförflyttningar och inte om "att människor flyr från krig." Det finns irakier i Sverige trots att Irakkriget är slut. Afrikaner trots att knappt finns krig där längre.
Företagen blir rika om du och Robina köper kylskåp (för dina pengar). Blir du rikare behöver du bara ett kylskåp, blir Robina kvar i Afghanistan där hon hör hemma gynnar hon bara burkaindustrin.


Det är mycket enkelt att lösa alla invandringsrelaterade problem i ett slag genom att stoppa samtliga transfereringar av skattebetalarnas pengar till de ekonomiska migranterna samt slopa allt tillhandahållande av skattefinansierade varor och tjänster. Invandringen skulle då bli självreglerande och inga migranter från fjärran länder skulle "investera" i den långa (och dyra) resan till den Höga Norden, eftersom det är väl inte klimatet som lockar?

Den enkla lösningen gillas inte av socialisten
eftersom hens livsblod är "utsatta" vilka är beroende av socialistens "välvilja." Socialisten strävar givetvis att så många som möjligt skall vara och förbli "utsatta" eftersom dessa individer utgör socialistens lydiga valboskap. De inrikes "utsatta" anses inte längre säkerställa socialistens plats vid makten, härligheten och köttgrytorna. För att behålla platsen vid grytorna är det enda som återstår för socialisten – importera valboskap. Detta framgår med all (icke) önskvärd tydlighet av valresultaten i de ”Särskilt Socialistiskt Utsatta områdena.”

 

1 kommentar: