måndag 30 augusti 2021

Nu är det bekräftat Mikael Damberg och Morgan Johansson är notoriska lögnhalar!

Landsförrädaren Jan Guillou är ute i Aftonbladet och har synpunkter på vem som skall bli ny partiledare för sosseriet!
Jan: ”det vore trist om Magdalena Andersson tackade nej till jobbet som partiledare och statsministerkandidat. Eftersom det vore förfärligt om de notoriska lögnhalsarna Mikael Damberg och Morgan Johansson ens skulle komma ifråga.” Även en blind höna kan hitta ett korn,
Guillou har helt rätt i sitt omdömet fast han själv är en mytoman av Guds nåde, han måtte tycka att de är amatörer. När ärke vänsterns egna Pinoccio, Jan Guiolliou, kallar nuvarande toppar inom socialdemokratin för lögnhalsar så kan det inte gå obemärkt för alla att det är något som inte stämmer med det partiet längre
När Foliehatten såg igår vad landsförrädaren kallade Damberg och Morgan för notoriska lögnhalsar. gjorde dagen för Foliehatten.

Det har gått 12 år sedan Jan Guillou avslöjades som rysk agent. I Gunnar Ekbergs memoarer ”De ska ju ändå dö – tio år i svensk underrättelsetjänst, avslöjas att Jan Guillou var rysk agent. Boken finns fortfarande att köpa på Adlibris och kostar 208;-. Guillous KGB-kontakter omnämns på sidan 390-391. Boken utgavs i augusti 2009, ungefär samtidigt som Guillous så kallade yrkesmemoarer ”Ordets makt och vanmakt, september 2009.” Guillous bok hyllades i bl.a. Expressen:
”Fältherren har försonats med sitt rike och skrivit en storartad krönika. Björn af Kleen har roligt med Jan Guillous rafflande överlevnadsguide. ”

Vi får jämt och ständigt höra från politiker, militärer, Aftonbladet, DN och andra journalister, att Putin och ryssarna, är det stora hotet mot Sverige. En del antyder också, att det finns ryska agenter som opererar i Sverige.
Den 24 oktober var
det 12 år sedan, det avslöjades att Jan Guillou av alla, var rysk KGB-agent! Det är inget annat än en skandal att Jan Guillou än idag, får plats i Aftonbladet och fortfarande kan bjäbba, om det mesta. Rätt vänster åsikter förlåter allt.

Guillou tycker att de svenska S-ministrarna är usla eftersom de inte vill skeppa in fler afghaner till Sverige och han anser att Sverige har sämre moralisk resning än USA?

Guillou
tycks inte vara så bra på historia när han inte ser att USA i 20 år försökt styra och ställa i Afghanistan, på ett helt annat sätt än Sverige har gjort?
Har Guillou jämfört med hur många afghaner ( 60 000) som redan bor i Sverige?
De flesta utan skyddsskäl och utan att ha varit nån vidare framgångssaga vad gäller att göra rätt för sig, snarare tvärtom. Om vi jämför med hur många afghaner som fått komma in i USA, ser vi att 2016 fanns det 90 000 afghaner i USA. Säkert fler idag, men garanterat glesare med afghaner i USA än i Sverige procentuellt sett!

Om man jämför andra flyktinggrupper så hade bara Södertälje kommun tagit emot fler asylsökande irakier än vad
hela USA och Kanada hade gjort under första halvan av 00-talet trots USA:s krig i Irak med start 2003.

Hur ärlig
och utstrålning har Maggan? Charm och utstrålning är Maggans svaga sidor, hon verkar alltid ilsken, pressad och i någon sorts försvarsposition. Hennes karisma är i stil med en DDR Trabant!
Hon är som alla andra i regeringen. Dessutom så ger hon ett obehagligt intryck
eftersom hon tar en debatt så hon lär bli ett sänke för sossarna. Men hon har betydligt mer kompetens än Morgan och Damberg där bägge aldrig haft ett vettigt jobb i hela sitt liv. För att inte tala om musikläraren Hallengren så de gör nog ändå rätt i att gå på baginbox ladyn.

Alla sossar ljuger även Maggan. Hon ljuger om budgetutrymmet. Hon påstod att det är ungefär dubbelt så stort som Konjunkturinstitutet. Vad ska dom med det institutet till fyllt av högavlönade akademiker om man inte lyssnar på vad de anser?
Det kommer med största sannolikhet gå ännu snabbare utför för
sossarna om/när Magdalena Andersson tar över rodret! Foliehatten bjuder på en liten stilstudie! Här! Här! Här! Här!

Ni som tittat på klippen ser vad Maggan går för. Flera av klippen var hysteriskt roliga. Hon verkar ha svår att ta emot en tillsägelse. Genomgående ser man att hon verkar dåligt påläst och undviker som alla sossar att svara på frågor. Skyller helt enkelt ifrån och att det är Alliansen/borgerligas fel.

Foliehatten har skrivet några inlägg om Maggan och här kan ni se vad han tycker om henne! Här! Här! Här!

När man ser vad Foliehatten skrev tidigare om Magdalena Andersson så framgår det med all tydlighet att hon ljuger så att hon är blå om läpparna och är mycket glad att lägga fram förslag om nya skatter för täcka upp för bidragskolletivet!

Fol
iehatten gissar att det blir Maggan som blir nya partiledare och med henne skull sossarna vara glada om de får 20%. Man vet aldrig för svenska folket är en bunt idioter som röstat fram detta parti de senaste valen. Speciellt pensionärer som av supernollan Löfven blivit lovade höjda pensioner är det ett mysterium att de fortfarande litar på detta svikarparti!1 kommentar:

  1. Undrar vad som behövs för att svensken skall vakna och se vad som pågår? Vi blir påtvingade en vänsterliberalism som är ultimat men reaktionerna hos svensken är - i bästa fall - en axelryckning.

    SvaraRadera