måndag 2 augusti 2021

Hur korkad får man vara?

De flesta känner till att vår utrikesminister Ann Linde blev totalt grundlurad av 2 ryska komiker som gjort sig kända för att ringa upp och driva med kända ledare.


De finns en känd nätbloggare som hävdar att det är på order av Putin. Foliehatten anser att Putin inte alls har gett order om detta. Varför skulle han det? Det är bara vilda spekulationer för att förminska skadan som Ann Lindes åstadkommit med sitt allt igenom genomkorkade samtal. Om hon hade något att tänka med, hade detta samtal ”aldrig” ägt rum.

Det har visat sig gång på gång att många ledare inte är speciellt kloka utan direkt korkade och korrupta. Det finns personer i bakgrunden som är de verkliga makthavarna som drar i trådarna.

Under sam
talet är Linde med på olika sanktioner mot Ryssland. Linde talar även om de politiska spelen inom EU och kohandeln som krävs för att komma överens länderna emellan. Gå in på länken och lyssna vad Ann Linde säger, blir det ganska uppenbart att Ann Linde saker många bitar i sin låda!

Det kanske värsta av allt är att hon avslöjar att hon är öppen för att föra över svenska skattebetalares pengar i skymundan till den ryska oppositionen, via annat land – men att hon inte kan diskutera saken över telefon eftersom det hon föreslår är olagligt.

De
ryska komikerna har också ringt upp Macron som också trodde på vilka de var. Han var dock så smart och sa inget dumt i telefon.

Det kommer att bli problem för Ann Linde, när hon skall förklara "för svenska folket" varför hon blivit lurad av två ryska komiker och att hon tror att hon talar med representanter för Rysslands opposition. Under samtalet säger hon dessutom att Sverige gärna "hjälper till" med olagliga utbetalningar till oppositionen även om dessa bryter mot rysk lag samt ungefär som i en gammal agentfilm förslå vidare möten på icke avlyssningsbar plats, kan man fundera över.

Foliehatten funderar över om man kan lämna in en anmälan mot Ann Linde?

Brottsbalken, kapitel 19:
3 § Om den, som fått i uppdrag att för riket förhandla med främmande makt eller annars bevaka rikets angelägenheter hos någon som företräder främmande makts intresse, missbrukar behörighet att företräda riket eller annars sin förtroendeställning och därigenom orsakar riket avsevärt men, döms för trolöshet vid förhandling med främmande makt till fängelse på viss tid, lägst två och högst arton år, eller på livstid. Lag (2009:396).

Ann Linde tvekar inte att bryta mot lagen och hon är dessutom en uppenbart hot mot rikets säkerhet. Dessutom är UD ett svart hål säkerhetsmässigt. Detta är allvarligt, detta måste få konsekvenser. I ett normalt land hade Ann Linde entledigas direkt men Sverige är inte normalt så här sitter hon säkert.
Svensk media med SVT i spetsen har fått ”tunghäfta och skrivkramp!”

Det här är definitivt inte första gången en svensk socialdemokratisk regering lägger sig i och försöker påverka inrikespolitik i ett annat land. Vem är det som utgör ett ho
t mot främmande makt här? Nuvarande Löfvenregim visar gång på gång prov på total inkompetens på hemmaplan men anser sig samtidigt ha rätt att verka subversivt i andra länder som fungerar avsevärt bättre än Sverige gör 2021.

Ann Linde är kanske Sveriges mest efterblivna minister genom tiderna är nog inte nytt för någon. Men att som utrikesminister för ett land som ofta klassas som bland det bästa på engelska, där engelska ej är huvudspråket i landet, talar så pass extremt dålig engelska är en ny nivå av sig. Tappade nog räkningen på hur många grammatiska fel hon gjorde. Hade varit roligare ifall bus ringarna tvingade på henne att göra ett engelska nationellt prov från åk 6 istället.

Sossarna har sin egen komiker som försöker lura i folk att sossarna fortfarande tillhör arbetarklassen. "Överklassen har aldrig tålt att bli ifrågasatt, särskilt inte av
arbetarrörelsen." Så skriver justitieminister Morgan Johansson
om folk som kritiserar honom.

3 kommentarer:

 1. Som barn sa man; Du är dummare än tåget. Att UD-vagnen inte kopplas från beror på att Loket är det svagaste som staten någonsin haft.

  SvaraRadera
 2. Varför tveka?
  Lämna in en anmälan eller vad det kan tänkas heta.
  Allt brännbart till brasan...

  SvaraRadera
 3. Är man konspiratorisk om man anar ugglor i mossen?
  http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2700.htm

  SvaraRadera