tisdag 31 augusti 2021

Rödskrikan Annie Lööf visar sitt rätta diktator tryne och vill diktera svensk politik!

 Igår höll Annie Lööf sitt sommartal. Man skulle kunna tro att detta tal skall komma från en sann demokrat! Oj, vad alla bedrog sig! Annie Lööf är inget annat än en förklädd diktator som vill diktera det politiska landskapet. Hon har för länge sedan tankemässigt lämnat den demokratiska miljön och sålt sin själ till kapitalismen och är medlem i en mycket suspekt organisation. Börjar Bilderbergarna bli lite nervösa? En sak är säker, Rödskrikan går inte svenskarnas ärenden.
Centerpartiet förnekar sig inte. Detta lilla parti som gör anspråk på att få diktera svensk politik och att alla andra partier ska dansa efter deras pipa fast de bara utgör 8% av väljarkåren.

I sitt tal och och artikel på DN debatt tillsammans med Linda Modig har de lagt fram ett förslag om att ändra grundlagen
och att de gör detta för att det är en tillbakagång i demokrati i Ungern och Polen som även kan hända i Sverige.

Centern vill införa krav på kvalificerad majoritet vid riksdagsbeslut om att ändra grundlagen och ett krav på att ett visst antal riksdagsledamöter måste närvara, en så kallad ”kvorum-regel”. Man vill även att skyddet stärks ytterligare genom att det ”val till riksdagen som ska hållas mellan två riksdagsbeslut om grundlagsändring måste vara ett ordinarie val.” Det ska inte räcka med ett extraval.

Läs gärna hela debattartikeln så att ni kan läsa alla hennes förslag.
Rödskrikan vill också ha en författningsdomstol och utöka polisens kapacitet att bekämpa demokratibrott.

Det mest radikala kravet
är en kvalificerad majoritet för att ändra grundlagen. Beroende på vad de menar med kvalificerad majoritet (framgår inte av artikeln) skulle det bli mycket svårt eller omöjligt att ändra grundlagen om inte alla partier är överens om det.
Det skulle göra det omöjligt att lämna EU även om det fanns en majoritet för det både bland folket och i riksdagen. Knappast ett förslag i demokratins anda. Snarare då ett demokratifientligt förslag
av en diktator. Rödskrikan Lööf drömmer om en enpartistat precis som Tyskland/Italien hade under 1930-talet och hon tror sig sitta över svensk lag.

I framtiden kan det vara Islam som kommer att vilja ändra våra lagar och då kan det vara bra med grundlagsskydd. Men man kan också bakbinda sig själv om man gör det svårare att ändra grundlagen. Det finns lägen där man måste göra något drastiskt och då kan grundlagarna vara i vägen för snabba effektiva lösningar.
Under pandemin har vi påmints om att förutsättningarna plötsligt ändras och då måste landet kunna anpassas till det nya läget.

I Sverige är det största hotet mot grundlagen att globalisterna dragit i snöret och sett till att Rödskrikan nu tillsammans med sossarna hoppas få in gummiformuleringar om "värdegrund" och liknande. Så rätt märkligt att C vill stärka grundlagen. Men de lever i en alternativ verklighet så kanske inte så konstigt att de tror att hotet kommer från annat håll. Det här är manipulation och maktspel på ett plan vi inte tidigare sett i Sverige
och så här förstörs ett land. De jävla uslingarna borde be det svenska folket om ursäkt eller begå harakiri.

Foliehatten inser att detta är ing
et annat än en idiotisk logik från en helgalen människa. Förbjuda demokratiska partier i demokratins namn. Det är ungefär lika skruvat som att hon står upp för alla människors lika värde samtidigt som hon diskriminerar SD och V-väljare. Slå kullerbytta på egen logik och Foliehatten förstår att Rödskrikan vill rädda demokratin genom odemokratiska åtgärder. Så talar en diktator!
De som minns Nya Tider Ian/Bert som förbjöds att deltaga på jubileumsbokmässan i Göteborg när yttrandefriheten skull hyllas – Förslaget är på samma nivå!

Den galna tanken som Rödskrikan vill genomföra är att se till att SD inte kan byta ut domstolarnas personal vid ett eventuellt maktskifte, för det skulle missgynna övriga partier.
Vad hon faktiskt säger är att "nu" gynnas de partier som sitter vid makten och missgynnar SD.
Ett maktskifte skulle kunna äventyra denna situation, om högerblocket ändrar på förhållandet. Hon tänker inte på att hon därmed säger att situationen vid domstolarna nu gynnar sittande regering. Ska inte domstolarna vara neutrala till vilken politik som förs och oberoende vilka som sitter i regeringsställning?

Ännu en gång vill Rödskrikan och sossarna "vinna valet" genom att köra sin slitna meme om högerextremism. Man laddar upp för att skrämmas med ett låtsasspöke.
Att den egna politiken är helt tom och bara bygger på massinvandring, lönedumpning och folkutbyte kan man inte sälja in. De folkfientliga pedofilerna i Bryssel
och Deep State rycker i Rödskrikans trådar.

"Skydda demokratin"- Rödskrikan Lööf kan verkligen blåljuga som få andra. Inte många människor avskyr folkviljan och den representativa demokratin som hon.
D
Ö och JÖKEN tillkom enbart för att folkstyret inte skulle få slå igenom. Annie Lööf var dessa avtals främsta förespråkare och nu står hon och pratar om att demokratin är hotad. Centern är ju ett väldigt radikalt parti numera som utgör ett hot mot folkets välfärd. Man tar sig för pannan.
Istället är dessa nya förslag bara ytterligare sätt för henne och Centerpartiet att försvåra för vanligare medborgare att genom demokratiska processer påverka politiken. Hon är verkligen vidrig!
Vi måste skydda landet från
Rödskrikan Annie Lööf och hennes uppdragsgivare, de är de pågående hoten mot demokrati, frihet och folk.
Massinvandring, pedofili och islamism och ökade klyftor är vad centern levererar.2 kommentarer:

 1. DÖ och JÖKEN tillkom enbart för att folkstyret inte skulle få slå igenom. Annie Lööf var dessa avtals främsta förespråkare och nu står hon och pratar om att demokratin är hotad
  Så sant ett monumental förräderi mot folkviljan.

  Är det konstigt att det går åt pepparn med Sverige när när tongivande politikers främsta mål är att förtala och utestänga ett annat demokratiskt parti.

  https://youtu.be/H06smIQYy5w
  Danskarna totalsågar Löfvens politiska gärning.
  Invektiven tar aldrig slut.

  SvaraRadera
 2. En avskyvärd och obehaglig psykopat vars enda intresse är det narcissistiska jaget. Ett äckel!

  SvaraRadera