lördag 14 augusti 2021

Mini-Putins - medias senaste öknamn på Polen och Ungern!

För maffian i Bryssel och svensk media och Stefan Löfven &co är Polen och Ungern EUs svarta får och de borde uteslutas från EU eftersom de inte följer påbuden från Bryssel.

Den senaste tiden tävlar svensk media i att komma med de
bästa/värsta påståenden om dessa länder och det senaste är ”Mini-Putins!”
Wolfgang Hansson i Aftonbladet krutar på rej
ält: ”Polen och Ungern är på väg att utvecklas till auktoritära länder av ryskt snitt. Då är det inte rimligt att svenska och andra EU-skattebetalare ska bidra ekonomiskt till deras utveckling. Det är dags att stänga EU:s pengakran till de båda och förbereda deras uteslutning ur EU.
"
Polens starke man Kaczynski och Ungerns Orbán ser mer och mer ut som mini-Putins. "

Wolfgang förstår kanske inte riktigt hur situation ser ut och varför polackerna agerar som de gör. Wolfgang borde kanske titta hur det ser ut i Sverige!
Wolfgang kan fundera över - har ägarna ingen betydelse? Har media ingen agenda? Har media absolut ingen makt? Ändå handlar bråket om detta. Makt, agendor och propaganda. Till den grad att valet avgörs vem som styr en TV station.
Kommentarer från SVT?
Tänk er en nyhetskanal i Sverige ägt av utländska intressen!
Om Wolfgang hade öppnat sina ögon hade han insett att i Sverige hade han sett att många nyhetsinslag i SVT är direkt hämtade från framförallt CNN och artiklarna i hans slasktidning och alla andra tidningar är material från östkustpressen kört genom Google translate.

Wolfgang skriver: ”Senaste exemplet är den nya lag som antogs av det polska parlamentet i går och är direkt riktad mot den USA-ägda tv-kanal, TVN, som står för det mest populära, oberoende nyhetsprogrammet i Polen.
När regimen förlorade den första omröstningen bearbetade man ett av de andra partierna och höll sedan en ny omröstning som man vann knappt. Ett sätt att sköta beslutsprocessen som påminner mer om maffian än demokratiskt styre."

Om Wolfgang hade gjort lite research hade han upptäckt namnet Radoslaw Sikorski och hans synpunkter på den polska lagen.

Hade Wolfgang gått lite djupare hade han sett att denne Radoslaw är gift med amerikanskan Anne Applebaum. Anne är känd för bland annat för att skriva lögnaktiga policydokument till MSB!

MSB beställde en rapport från ISD org som samarbetar med Open Society Foundation(George Soros) som Anne Applebaum medverkat i.
I rapporten påstås genomgående att det sprids "false/fake news" från dessa "fringe" sites. Läser man rapporten noga ser man att det faktiskt sprids fake news en enda gång.
På sida 17 i rapporten: ”Swedish-language disinformation was created and promoted by far-right media outlets, a range of political parties across the ideological spectrum(
källa 54)”

Kollar vi källa 54: ”Local representatives of the Social Democratic Party in several locations around Sweden shared false information about the policies of the Moderate Party and the SD on Arabic language Swedish Facebook pages, as reported in the Swedish media.”

När man inser att det bara är ett enda exempel på falska nyheter i rapporten och att det är sossarna som sprider falska nyheter om SD och M på arabiska! I rapporten påstår det är "far-right media outlets" som skapar falska nyheter.

Det är så falskt
och så helsjukt och den här "forsknings"rapporten är fake-science. Tyvärr fick inte denna rapport någon större spridning, så att MSB var tvungna att pudla och det hååårt. Vad betalar svenska skattebetalare för egentligen? Utländsk påverkanskampanj som ljuger!

Wolfgang har besökt Polen: ”Under en reportageresa i Polen 2019 berättade kommunalrådet i staden Torun för mig att det nya toppmoderna sjukhuset som höll på att byggas inte varit möjligt utan EU-pengar.
– Bidragen från EU är helt avgörande för att Polen ska kunna utvecklas, förklarade han. EU-pengar står bakom 60 procent av alla investeringar i landet.”

Till skillnad från Sverige är den polska  effektiviteten hög, att utnyttja EU-stöden - dvs de ser till att något händer. Helt plötsligt är demokrati inte bra tycker Wolfgang:
”De auktoritära regimerna i Polen och Ungern är tragiskt nog framröstade på demokratisk väg.”

Här kastar Wolfgang sten i glashus. Det är bara att läsa Ylva Nilssons kolumner i Expressen eller hennes bok om våra politikers agerande i EU. Vi är själva duktiga på att sätta käppar i hjulen för bra samarbeten, t när det gällde det brottsförebyggande arbete. Så här tycker Wolfgang:
”Man kan inte fortsätta vara medlem av EU och samtidigt agera mot unionens grundläggande värden och principer.”

I en ledare i Expressen kritiseras Sveriges ambitioner att försvåra för EU att förhindra momsbedrägerier. Patrik Kronqvist har påpekat att Sverige gör gemensam sak med just - ta-daa - Polen och Ungern när det gäller att förhindra åtgärder mot momsbedrägerierna.

Patrik: ”Pinsamt svenskt veto mot att bekämpa EU-mygel. Sverige gör gemensam sak med Ungern och Polen och försvårar för EU att bekämpa mygel och korruption. ”
Foliehatten rek alla läsa Ylvas bok. Oavsett vad man tycker om EU, så är det skrämmande läsning om våra svenska politikers agerande. Vad är det som hindrar dem från att bete sig likadant på hemmaplan? Bibblan i din kommun/stad kan ta hem boken från bl.a. LUB!

Medias och Löfvenregimens anfall på Polen/Ungern är ett lysande exempel på EU-lakejernas tänkande: Hej Ungern och Polen ....ni får gärna vara med och leka med oss i Bryssel....Tragiskt nog har era fria demokratiska val resulterat i fel sorts demokrati och vi gillar inte den sortens demokrati!

Media borde städa framför sin egen dörr innan man börjar peka finger mot andra. Någon som minns ”Åsiktskorridoren”? Det är först nu våra våra medier börjar lätta på ”självcensuren” när det gäller kritik av vår ”invandringspolitik.”
I mångt och mycket handlar det om att framhäva sig själva och flytta fokus i debatten. ”Auktoritära” har blivit det nya ”rasister”.

En av Löfvenregimen ägd socialist marxistisk tidning klagar på att Ungern och Polen går mot diktaturen som är en ren lögn, eftersom dessa länder har fria demokratiska val och låter folket välja . Aftonslasken nämner inget om den diktatur den svenska Löfvenregimen och diktatorn Löfven &co vill och håller på att införa. Enda landet i EU som är ett på väg att bli ett Nordkorea diktatur är Sverige pga att Löfven är en globalist lakej.

Med lite research hade Wolfgang sett att den polska medielagen syftar till att begränsa utländskt ägande av landets medier till max 49%.
Med utländskt ägande menas företag och institutioner utan hemvist inom EU.
Anledningen till detta är att man vill hindra utländska investerare från att styra samhällsdebatten i landet.
Tyskland har precis samma typ av medielag som begränsar utländskt ägande vid 25%.
Länder som Frankrike, USA, Frankrike, Ryssland, Spanien, Luxemburg har också medielagar som begränsar utländskt ägande.

Det är förstås något som har gått Wolfgang Hansson helt förbi
och även den totalt inkompetenta Löfvenregimen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar