lördag 21 augusti 2021

Intressant är att Kina nu betraktar USA som USSR 2.0!

Shao Xia på kinesiska Global Times gör en sammanfattning över situationen i världen och den är ganska intressant!
Han jämför nu USA med Sovjetunionen
och påstår rakt ut - ”The US is becoming USSR 2.0.” Han pekar på speciella intressen, ständiga krig, övervakning och en ignorant elit som tror att de är världsbäst. De har hyfsat koll på läget i USA och hur landet faller sönder internt.

ShauXia: ”Today, the United States believes in neoliberalism, the survival of the fittest, and winner takes all. America turned into a liberal totalitarian state, sprinkled with traits of an oligarchy elite, an ideology and media monopoly, and a police state. This is in full compliance with the standards of a totalitarian regime expounded by the former US National Security Assistant Zbigniew Brzezinski.
The Soviet Union once vigorously suppressed "dissidents."
Neoliberalism in the US has now also become extreme and absolute. The rights of ethnic minorities have become the absolute standard of political correctness.”

De som fortfarande tror att Kina är ett kommunistland där folk svälter har man inte fattat någonting. Etablissemanget i Sverige har totalt hjärntvättad Svensson där man ständigt påstår att det inte finns någon yttrandefritt överhuvudtaget i Kina. Foliehatten kunde själv på plats i Kina se, att medias påståenden inte stämde överens med verkligheten. Alla som vill surfa omkring på kinesisk twitter som Sina Weibo , kan med egna ögon se att deras yttrandefrihet är betydligt större än vad som sägs i svensk media.

Om Foliehatten fick fjärrskådare in i framtiden, står klart för de insatta att USA fallit sönder i små fraktioner bestående av nationalister, globalister, konservativa, socialister, kommunister, fascister, sionister, woke-kapitalister, superrika, superfattiga, prekariat, miliser, stenåldersfolk, uppgivna opiatberoende knarkare, kriminella gäng av olika kulörer, etc.

Amerikanska folket hade den dåliga smaken att välja den demente Joe Biden som ny president. Amerikanerna blev precis som det svenska folket totalt sönderbomade dagin och ut i media om hur usel den fasligt inkompetente Trump var som de svalde med hull och hår.

De har ny fått facit på vad Joe Biden hittat på och det är en ren katastrof och det fick vi se den senaste veckan där talibanerna drog ner kalsongerna på Biden. Han trodde att det fredsavtal som Trump hade framförhandlat med ett tillbakadragande av amerikansk trupp från 210501 inte gällde, utan Biden satte ett eget datum för tillbakadragandet. Detta agerande föll inte i god jord hos talibanerna, istället var det ett stor hjälp för talibanerna när de kunde ena alla klanerna mot fienden USA.
Bedömare är nu helt övertygade om att Joe Biden försvinner innan nyår och ersätts av en kvinna som dessutom är svart som inte kommer att ha makten, utan det blir det inre kabinettet  och då börjar också resan utanför med USA!
 
Problemet för svensk media blir nu vem ska de liera sig med och ta order från när det enda som kommer från det officiella "USA" är desperata bulletiner från en totalt maktlös administration som sitter i en bunker i Washington.
Vad har vi för globala spelare förutom USA? Ryssland, Kina och EU tänker ni säkert och då har ni rätt. En av dessa spelare kommer svensk media tvingas vända sig till för att ta emot färdriktning. Ni har säkert redan gissat att både Ryssland och Kina fått en tabustämpel på sig och då återstår bara EU, om vänstermaffian lyckas hålla EU. Räddningen kan bli de högervindar som svepar över Europa i valet 2023.
Dagens EU är inte alls lika neoliberalt och globo-homo som USA, utan vi har trilskande öststater som värnar konservativa värden och Österrike, Frankrike och Italien som i princip redan är starkt nationalistiska. Tyskland kommer att tvingas välja väg nu efter att globalisthäxan Angela Merkel snart drar sig tillbaka.
Ser vi slutet på globo-homo och in kommer istället mer traditionella, nationalistiska och konservativa europeiska värden. Wolodarski et consortes kommer självklart bjuda på stort motstånd, men det kommer inte att lyckas. Till slut kommer Bonniers få sparka Vingmuttern och byta fot i debatten. När USA faller så faller media i Sverige och mediakriget går in i en ny fas där Porslinsdockans aktuella jämmer i backspegeln kommer att ses som rena kommunistpropagandan.

1 kommentar:

  1. Glömmer du inte ett möjligt scenario?
    https://americasfrontlinedoctors.org/videos/dr-zelenko-speaks-to-a-rabbinical-court-in-jerusalem/

    SvaraRadera