tisdag 19 september 2017

Behövs det några kunskaper för att sitta i riksdagen?

Frågan är berättigad att ställa efter söndagens demonstration i Göteborg av Nordiska motståndsrörelsens demonstration(NMR) som saknade tillstånd. Det ingen politiker vill inse, är att det är ett relativt litet gäng mer eller mindre ”förståndshandikappade gaphalsar” som genomförde demonstrationen i Göteborg. Att denna lilla skara(imponerande att de kunde samla hop 50-60 tal personer ) skulle vara ett direkt hot mot demokratin och rikets säkerhet, är vad politikerna och MSM vill göra det till. Är det vad verklighet verkligen är?
MSM och politiker
vill få det till att är så hemskt med nazister och rasister som marscherar överallt. Dom måste skaffa tillstånd. Varför struntade dom i att söka tillstånd? Bryr dom sig inte om svensk lag som är lika för alla? Makten vill förbjuda organisationen(NMR) oavsett och kommer alltid söka vägar att göra det, så länge den utgör ett hot mot deras makt. Att demonstrera utan tillstånd är inte olagligt eller på något sätt olovligt. Att ordningslagen ställer krav på den person som anordnar själva sammankomsten att söka tillstånd är en annan sak, gör inte demonstrationen olaglig.
Vad är det för imbecilla journalister på tidningsredaktionerna och politiker i riksdagen som tror att polisen ska fängsla människor så fort någon ropar "Nazister"?

Bedrövligt tycker Annie Lööf, Jonas Sjöstedt och MSM!

Det mest minnesvärda av denna demonstration blev Annie Lööfs genuina okunskap, och då speciellt som hon läst juridik i Lund. Och då ska man komma ihåg att Annie Lööf är Jur. kand. Hon har aldrig haft ett jobb, men hon har pluggat
in en utbildning i juridik. Så detta ligger inom hennes enda relativa expertområde. Och polischefen sågar henne direkt. Och detta på civilrättsliga grunder angående demokratiska rättigheter. Man hade kunnat tro, att en ”inavlad” livstidspolitiker som tog en Jur. kand. för att stärka sin politiska kompetens, men uppenbarligen inte, eftersom hon inte förstår grundläggande mänskliga rättigheter, enligt grundlagen.

Är de inte bättre än så där? Att Annie och Stureplans C profilerar sig som ultraliberalt, gör det inte bättre. Det är samma nivå som SD kärringen med kulsprutan på bron.

Demonstrationen var SVT-Aktuellts stora nyhet, med inbjuden ”kränkt” från svensk kommittén mot antisemitism, fd SR journalist, samt Lööf och Sjöstedt. De ville förbjuda misshagliga åsikter men, "absolut inte" inskränka våra demokratiska friheter. Programledaren hjälpte till att ”skarva” friskt om vad polisen sagt. I princip gick Aktuellt ut med en attack och bredsida mot demonstrations- och yttrandefriheten.  En polistalesperson fick vara med. Men man aktade sig väldigt noga, för att ta med en akademiker med juridisk kompetens, om våra grundlagar.

Annie Lööf jobbar sannolikt inte för Sverige längre, utan för de belöningar hon lovats av Bilderberggruppen om hon sänker landet lika mycket som Freddan!
Det Lööf och Sjöstedt borde lära sig att polisen har rätt att upplösa en allmän sammankomst regleras i 2 kap. 22-24 § ordningslagen, varav grunderna i 23 § 1:a stycket. Vilken lag struntar demonstranterna i? Att demonstrera är en grundlagsskyddad rättighet och det krävs inget tillstånd. Polisens egen presstalesman säger själv, att så länge det inte stör den allmänna ordningen. All heder åt polischef Erik Nord. I Expressen säger han:
"Jag är förvånad över att politiker, både i kommun- och riksdagspolitiken, har så låg kunskap i ett så väsentligt område som den fria åsiktsbildningen. Det är ett av de ben som demokratin vilar på. Jag är bekymrad över den faktaresistens som jag tycker mig kunna iaktta, när man inte ens vill försöka förstå när vi förklarar hur lagstiftningen ser ut."

Grattis Göteborg som har en polischef som vågar ta upp debatten med politiker som tror de kan ändra lagar så att lagarna plötsligt skall främja deras egen sak.
Här har polischefen i Stockholm mycket att lära. I Stockholm styr politiker, vad polisen skall göra och saga.

Nu kommer vi till den mycket intressanta frågan varför samma politiker och MSM är så tysta, när det gäller de illegala afghanerna
som genomför sin demonstration. De får ockupera plats efter plats i Stockholms innerstad utan minsta lilla polisingripande - så varför skulle inte dessa dödsknarkande nazisterna få göra det?

Trots allt är det lite humor och mycket bedrövligt, hur polisen och politikerna tolkar lagen. Politikerna tycks helt missat hur långtgående våra demonstrations rättigheter är.
Sen är det lite märkligt att bara vissa kritiseras när dom demonstrerar utan tillstånd. Foliehatten trodde i sin enfald att alla skulle behandlas lika.
Ännu en gång bevisar både Lööf och Sjöstedt att det behövs inte mycket kunskap att sitta i riksdagen och att de inte heller har vet att hålla ”käft”, utan visar sin totala brist på kunskaper om lagarna i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar