fredag 1 september 2017

Mediakriget mellan Sverige och Norge!

De senaste dagarna har det varit ett stort mediakrig mellan Norge och svensk massmedia/SVT som är ganska intressant. Migrationsminister Heléne Fritzon vägrade att möta sin norska kollega – varför under säkert många?
Det är hur enkelt som helst! Norrmännen har friska och sunda åsikter om invandring. Kort sagt dom är rasister enligt svenska politikers synsätt. Sådana talar man inte med. För svenska politiker är det tabu att tala om kostnader och konsekvenser av invandring i detta landet.

De flesta som följer med vad som händer i Sverige har den uppfattning, att den norska bilden av Sverige, i det stora hela är korrekt. Det är illa, riktigt illa. Så illa att det är tveksamt om det ens med pengar och politiska beslut går att få ordning på skutan.

När till och med Björklund nu erkänner(utan att han förstår det), att det finns problem som SD påpekat i många år, höjer man på ögonbrynen!
Björklund: ”De växande klyftorna mellan oss som är födda här och de nyanlända som har kommit hit. De klyftorna hotar hela vårt samhälle. Det har kommit många till Sverige som är arbetslösa och hamnar utanför. De hamnar i särskilda bostadsområden där vi har problem med kriminalitet, gängvåld, utanförskap och hedersförtryck.”
Björklunds "nya" insikt att han finner att migrationen och mångkulturen för att direkt citera Björklund "hotar hela vårt samhälle", är inget annat än ett erkännande.
Att detta presenteras i medierna utan ramaskri, är däremot något helt nytt.


Foliehatten blir inte riktigt klok på hur PK-Sverige tänker. Ena stunden sväljer de allt(Björklunds uttalande), för att i nästa sekund unisont med Löfvén i spetsen, se hur dessa politiker och massmedia förnekar, ljuger och utelämnar fakta om utanför områden. Inte minst Rinkeby där vi inte sett de sista bilbränderna och stenkastningen mot svenska myndigheter. Utan att ta till överord är Rinkeby m.fl. förorter ett totalt misslyckade och ett fullständigt samhällshaveri.
Hur är det möjligt att dessa politiker och journalister har en inkomst?

Dessa har dessutom ”mage” att anklaga Norge för ohederlighet. Norrmän är inte ohederliga, de säger bara som det är och vill i deras valrörelse få detta belyst, så klart.
Det är våra beslutsfattare och journalister som är vårt riktiga bekymmer, inte ett litet norskt nedslag i Rinkeby.
Det övergår Foliehattens förstånd, hur de så öppet kan ljuga och förneka tillstånden i förorterna, utan att skämmas ett enda dugg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar